Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
Dej mi pokoj s dvojčaty.
To by se to nejdříve muselo povést. hahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahah
moc hezkej pokojíček Jani.To já dvojčátka budu mít každý den je hladím a povídám si s nima.A když né ted tak příště 🙂
Holky já furt s dvojkama u sebe nevím. 😅 Já se toho celkem bojím. Jednou se bojím a chvilku zas ne. Se to tak pere ve mně.
Jani dvojce. Na kolik vychází ten červený kočárek co máš v albu? Ten co je tam samostatně..Ten se mi líbí.
Janina se asi zapomněla u VKV a nebo Růžovky.Ale asi u Růžovky.To je jí ted blíže. 🙂
Já koukám taky na Růžovku. Kouká na ní Kája a poslala jsem ho na pivo tak abych mu mohla poreferovat o co přišel. 😀
no jasně že na ordinaci.Ten je za 8499 je super a je nádhernej ve fialový barvě a autosedačka na to stojí 1500.- 🙂
Já jsem u Vojty nevěděla,že je možné mít jenom jedno embryo a tak jsem to brala jako osud.
Ale ted nevím co bych dělala.Můžeš si dát jedno a když by to nevycházelo tak si můžeš dát dvě. Víc ti nemůžu poradit.
Dobré ráno,
tady se ještě spinká. 🙂
Jani,tak jak je? Ještě máš bolení bříška ?
Nadi - byla si naté konzultaci v uterý 1.9. ? Měla si jít?
Já jdu nakupovat,víkend za dveřmi a lednice prázdná. ☹
Dobré ránko holenky. 😉
Jani zas tolik se nebojim dvojek,abych jela po jednom. To zas když budou tak budou. A kdyby byl páreček tak budeme doma oba spokojení. 😀
Jani já jdu na konzultaci až v úterý 8.9.
Já musím jít taky nakupit.Jsme jak u vyjedenýho krámu. 😝 Ale mám čas celý den na to. Tak na to ted kašlu.
Co blázníš? Je tam docela teplo.Já byla jenom v tričku s dlouhým rukávem a bylo mi akorát.(popojížděla jsem autem 😀 )
Ach,jo.Už zase musím do školky.Už aby tam chodil na celý den a já byla doma.To jsem zvědavá jestli se mi tento sen splní.Užívala bych si těhotenství jako za Vojty.Jééééééééé.
Už jsem na nezdar upozornovala rodiče aby se předčasně neradovali z druhého vnoučete. ☹
Ty jo já dnes měla hodně práce... 😝
Jani jaký teplo??? Já jsem zmrzlík. Doma spím v pyžamu a teplých ponožkách a stejně klepu kosu pod peřinou. Dnes už jsem šla v mikině a teplejší vestě a stejně mi byla klendra. 😖
Dvojce je asi už v porodnici... 😀
Třeba zase trajdá po příbuzných. 😀
Tak už mám první dárek na Vánoce a nebo na narozeniny pro manžela. 😀
ahojky dnes jsem sádrovala a pomáhala tomu mýmu s topením už jse nám to trošku blíží k zabydlování.Ale když všude vidím ten přeukrutnej binec tak jse mi chce brečet.Holky není minuta abych si nepohladila břicho a nezeptala jse jestli tam ty mimísci jsou ???Už mi začíná hrabat. 😒
Ahojky Jai to mi ani neříkej kolikátý že jsi den po???Radši si udělej ještě jeden třeba zítra.Moc mně to mrzí beruško ale třeba ještě není nic straceného. ☹
ahojky berušky, jdu kouknout co nového 🙂
včera mi Mudr.Petr našel 3 folíky, 22 a 2x17, dneska pregnyl a v pondělí 2 kolo inseminace 🙂
Ahoj holky,
Jani to mi je moc líto! ☹ Nezkusíš dát při dalším Ketu 2 embryjka?
AHoj Jani dvojce. Tak to se těším jestli mi taky narostou trochu prsa víc. 😀
Maji ahojky. Jak se máš? Držím palečky na IUI! 😵
ahoj,
dnes je 12den po KET a zítra to mám jakoby dostat.Dělala jsem dva testy po 8h spánku a tak si nemyslím,že by pondělní krev byla jiná.
Už uvažuji o dvouch a přemýšlím jak to skoulit v práci-jestli mít hned neschopenku od listopadu a nebo si to dát přes svátky či snad nový rok.Nevím jak s k tomu postavěj mý nadřízení.To mu jsem se chtěla vyhnout.Když bude neschopenka tak tam zase bude gyn. a nebo Pronatal.Každýmu to dojde.
ještě jsem o tom nemluvila s manželem jak se bude tvářit na mé uvahy.
Jani já měla tohle dilema v červnu. Jak to udělat s prací.Jestli jít do práce a říct to, nebo lhát. Nebo nejít do práce,ale pak být nervní... To je strašný tohle řešit. Ale zas na druhou stranu v práci Ti nedokáží proč na gyn chodíš..
Jani a není 12 den moc brzy???Nezapoměn že bylo zmrzlý tak mu to určitě trvá trochu díl.Uvidíš třeba tě to ještě mile překvapí 🙂 😉
Já mám v plánu neplánovaně přinést neschopenku a at mi vlezou na záda.
Nevím jak se k tomu postaví moje nadřízená a zároven i moje kamarádka a to velice dobrá.Prostě to je vražedná kombinace.Minule jsem měla srdce jim to říct a aby o tom věděli jenom někteří tak jsem musela to i říct s svým kolegům aby se připravili na to že bude marodit a nemusím se už vrátit.
12 den po Ket není brzo.Test se může udělat v den MS a víš na čem jseš.A to je zítra.Dnes je 27den cyklu.
Tím že je byl zmrzlý tak je asi trochu zpomalený a nemůže se zavrtat. 😀
Tělo neoblbneš.Když si zavádím utrogestan tak to jde hladce.U Vojty jsem měla problem si utrogestan tam vůbec nacpat.
něco jsem našla a tak vám to kopíruji -
pridam moji zkusenost, jsem 10. den po ET. Protoze jsem myslela, ze se nepovedlo a chtela jsem mit jistotu, abych mohla planovat dalsi akce. Tak jsem sla na krev uz 6. den po ET - hcg 15, 9. den po ET - hcg 53, takze u me to vypada, ze jsme vyhrali.

Jeee ten to má hezounký. 🙂 A pokojík fakt veliký. To se vejdou klíďo píďo ještě 2 sourozenci! 😉
Jinak asi zabiju chlapi! Vytáhl mě jeden známý z Jablonce na kafe, že mám být v 6 na Fugnerce tak jedu ještě dřív no a samo že jsem čekala do skoro třičtvrtě na sedm a on nedorazil a telefon měl vypnutý. 🙄