Gennet Praha Letná - MUDr. Černý. Máte zkušenosti?

3. zář 2020

Ahoj, je tu někdo, kdo chodí k panu doktorovi černému? Čeká mě ivf a jsem k němu objednaná. Jaké máte zkušenosti? Děkuji

jipo11
3. zář 2020

Ahoj, já chodila k panu doktorovi 😊

autor
3. zář 2020

@jipo11 a zkušenosti dobré?

jipo11
3. zář 2020

Já si nemohu stěžovat.. teď jsem ve 33tt. Vše jsem nechala na p.doktorovi.. Pokud se nepovedlo, snažil se jít jinou cestou. Vše vysvětlil, řekl pro a proti atd. Takže za mě spokojenost.

autor
3. zář 2020

@jipo11 tak to jsem ráda, já jen že jsem slyšela samé negativní recenze, tak jsem se bála. A jak dlouho vám od konzultace trvalo, než jste dostala léky (injekce)?

jipo11
3. zář 2020

To už si bohužel nepamatuji, jak dlouho to trvalo.. samozřejmě taky se musí nejdřív zjistit kde máte problém vy.. Musí proběhnout všechna potřebná vyšetření.. To by mě zajímalo jaké negativní recenze to mohou být, já si nemohla stěžovat teda...

autor
3. zář 2020

@jipo11 tak u mě už se problém ví, takže tam jdu právě kvůli tomu problému, bylo mi to doporučeno na genetice. No akorát jsem slyšela od lidí, že neporucuji. Že to u něj trvá hrozně dlouho všechno.. Co se týče objednávání nebo čekání v čekárně, také že většinou si nepamatuje o koho se jedná a co má vlastně za problém a ze má divný smysl pro humor.. Tak nevím.. Ale doufám, že budu spokojená 😊

rybkaryb
3. zář 2020

Nebyl to muj dr ale nekolikra jsem u nej byla, kdyz moje byla pryc a nemuzu si stezovat. Velmi peclivej, vsechno vysvetlil, zadnej problem na kterej bych si mohla stezovat. Nemela jsem dojem, ze zdrzuju a potreboval by, abych uz sla.
Uprimne, rekla bych ze tam maji tolik lidi, ze si ty pacientky proste nepamatujou. Me si moje dr nepamatovala ani po trech letech a byl to pro me duvod ke zmene. Pamatovala si teda jen neco, vaznou komplikaci ale jinak jsem ji musela obcas opravovat. A trva to nekdy u vsech. Nekdy to jde rychle. Kazda se v ordinaci chce dozvedet co nejvic no... nicmene dr cerny mel vzdycky nastudovanou moji dokumentaci predem, nez jsem vstoupila.

autor
3. zář 2020

@rybkaryb super, děkuji

jipo11
3. zář 2020

Tak nikdy jsem u něj nečekala nijak dlouhou, většinou jsem šla na čas.. A nepřijde mi, že by u něj všechno trvalo dlouho, všechno má nějaký postup.. takže kolikrát se čekalo než budou všechny výsledky.. Gennet si všechny výsledky chce dělat sám.. Pan doktor byl vždy velice pečlivý a nic neponechal náhodě nebo osudu.. Já jsem mu vděčná 😊

pmendy
3. zář 2020

Také to byl můj lékař, jsem v 10tt...já jsem byla moc spokojená. Byl pečlivý, sympatický, že by měl divný smysl pro humor jsem si nevsimla. Když jsem chodila na kontroly s malou dcerou byl úplně v pohodě s tím že to podobné má doma 😀. A pri kontrole ivf jsem byla zklamaná, že jsem mela na ultrazvuku jen dva foliky ( za to samozřejmě nemůže) a moc dobře si to pamatoval při ultrazvuku při potvrzení v těhotenství, takže si myslím, že si pacientky pamatuje... čekala jsem tak normálně a nikdy jsem neměla pocit že zdrzuji. Chodila jsem i do Pronatalu a tady jsem byla spokojenější!

autor
3. zář 2020

@jipo11 tak děkuji 😊

autor
3. zář 2020

@pmendy super, tak moc děkuji 😊

pecenacek
5. zář 2020

Také sem byla u něj,že měla doktorka dovolenou a pak doktor velice vstřícný, žádná špatná zkušenost.

autor
5. zář 2020

@pecenacek super, děkuji 😊

utrikocku
17. pro 2020

Souhlasím se vším. Je moc milý a profesionalni, lidsky podpori, udělá si čas...po zakroku mi dal číslo na sebe, že mám zavolat, kdyby mi bylo zle klidně o víkendu. Mám pocit, že si pacientky teda pamatuje.. Hledala jsem na něj udajne negativni recenze a myslím si, že dochazi k zamene za jiného lekare se stejným jménem.