Gyncentrum Ostrava, máte zkušenost?
Ahojte holky,
Chystáme se na první IVF, máte nějaké zkušenosti? Moc děkuji, všude nacházím jen staré negativní ohlasy, ale třeba se to za tu dobu změnilo....
@matylda123 já právě pro negativní ohlasy si Gyncentrum Ov k IVF nevybrala, šli jsme do Frýdku Místku...ALE tam doktor spolupracuje s OV, naštěstí je u nich jen transfér o vše důležité a ostatní se stará dr. ve FM
Přeju hodně štěstí 🙂
Mockrát děkuji za odpovědi, gyncentrum nakonec nezvolime.

ahojky, já tam chodila jako na normální gyndu a když jsem otěhotněla cca necelé 3 roky zátky), tak jsem od nich doslova utekla... chodila jsem k nim od 16ti let, to je nějakých 12 let a do té doby jen pro prášky a jednou ročně na cytologii, sem tam nějaké ty čípky na mykozu... a upřímně už sestry nepříjemné, doktoři jak kteří, často se tam měnili, já za tu dobu měla asi 4 nebo 5 doktorů a ten poslední, který mi sděloval, že jsem těhotná, tak místo gratulace mi jen stroze oznámil, že to vypadá na 5.tt a ať se ještě neraduji, že spousta prvních těhotenství končí často potratem... odešla jsem do Gynetu v Zábřehu a nemůžu si stěžovat, ale tam IVF asi nedělají... bohužel ani osobně neznám nikoho, kdo by byl spokojený, moje maminka od nich odešla před půl rokem, kvůli špatné diagnoze ji odebrali vaječník a zbytečně brzy kvůli myomu ji odebrali i dělohu, což se pak dověděla, že to nebylo zatím vůbec nutné... asi jsem tě nepotěšila, ale třeba na té klasické gyndě jsou jiní doktoři a sestry a podle mne by tam rozhodně měli mít i jiný přístup, více lidštější... držím palce 🙂 hlavně ať se povede