Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@ivivka zítra ráno revize a až to bude možné bude ket. Dobře mi není, nebudu dělat, že jsem silná, je to težký. Spíš strach aby další vyšlo.
@marcellkaks já vím,to já měla taky tak, ihned jsme odjeli na dovču, tam jsem si fakt odpočala i psychicky a myslím, ze to hrálo velkou roli? Držím pesti na zítra. Je to v pytli, ale další už musí vyjít!
@marcellkaks ach jo. Moc mě to mrzí, úplně vím jak ti musí být. Ale máš ještě 4 mraženky, což je fakt super výsledek takže příště to vyjde. Po té revizi dostaneš jedny tzv. nulovy měsíčky a pak další cyklus už můžeš ket. Po revizi doporučují pít tonic. Držím pěsti ať je brzo líp.
Mám to za sebou, dělal Texl ml. Za tři týdny výsledky histologie. Bolí mě v podbřišku, ale nic stašnýho. Mám doma manžela a hezky se o mě bude starat. At jsme brzy oba fit jít do boje 😉
Ahoj holky, příští rok bychom chtěli začít jezdit do Heliosu. V gennetu se bohužel nedaří😕 jakou máte zkušenost??
@tdarinka Zdravím, též mohu jen doporučit. Ale ne Dr. Filkovou. Z prvního IVF máme po ET 28mesicni holčičku (transfer dělal Texl st.) A dvě embrya šla zamrazit. Loni na podzim dělala Ket dr.Filkova a zavedla ho až na třetí pokus, prcek se uchytil, ale bohužel nevydržel. Těžko říct, zda byl zaveden správně. U posledního KETu letos v květnu jsem si vyžádala jednoho z Texlu (transfer dělal mladší) a dnes končím 20tt 🙂 Takže úspěšnost velká.
Evidentně v Heliosu super úspěchy 😉 my máme 2 děťata ze 2 transferů❤❤
Holky vám co se zadařilo a máte děti z ivf....taková možná hloupa otázka..... ...posouvali vám očkování z důvodu toho,že máte děti z ivf????
Ahoj holky. 😆 Jsem zpět. 💪💪12 DC sliznice 7,5mm , odebrána krev na progresteron a mám estrimax 1x1tbl a za dva dny začnu zas utroš a za 7 dní vklad mrazačka.
Estrofem místo estrimax 😉
@marcellkaks držím pesti ❤️
V pátek byl transfer. Dělal Texl st. Když mi ukázali na tv zvětšené embryo Texl...no celej tatínek 😆😆 šup šup a embryo bylo uvnitř a Texl tak jste těhotná uvidíme se na utz ❤️ 😄😄😄😄 jestli jo tak mu koupím flašku 😆😆😆
@marcellkaks Moc držím palce!!!
@marcellkaks dej vědět 😉😉👍👍
Dám vědět 😄 zatim můžu říct že je mi hrozně zle 😆 ale to budou ty hormony .
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@marcellkaks ach jo, to mě mrzí! Stejně jako já vloni v srpnu 😢 ale hned v 1.nasledujicim cyklu další ket a malá už má 3mesice! Drz se!