Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@petra878 Vitej mezi nami? No, myslim, ze se mrazeni vajicek jinde opravdu nedela, aspon jsem o tom nikdy od nikoho neslysela....a hups a najednou jsem to sama potrebovala. Klika, ze jsem se rozhodla pro Helios...
A gratuluji k transferu, budu moc drzet pesti...Jak se citis?Ja jdu v pondeli na KET ... modlim se,aby to vyslo...
Ahoj vsichni, nas tu teda uz je 🙂
Hotasko, teruberi, hanko a petro, vsem moc drzim pesti 😉
@hotaska A Ty jsi ted teda po transferu? Jestli jsem to dobre pochopila?
@pacinkadol Jo jo po transferu....
Ahoj spoluheliosačky 😉 !
Já v Heliosu v červenci absolvovala své první IVF, ET nevyšlo a kvůli nízké sliznici a zpožděné ms nás teprve cca za 14 dní čeká první KET (máme 3 mrazáčky).
Tak doufám, že tentokrát se zadaří! 🙂
Ahoj heliosacky, tak hlasim, ze jsem po transferu, hladim brisko, co to jdem aby to vyslo 🙂
Moc vsem dekuji za podporu....
@teruberi Ahojki, tak sup do postele a odpocivat,at je miminku krasne teploucko 🙂
@hotaska To je perfektni, taky bych si moc prala kluka...ikdyz vlastne je to fuk, hlavne aby uz bylo mimco 🙂 Tak to mas teda doma skutecne veselo...
Ja jsem si odpocla uz v Heliosu, trochu jsem si tam prispala, pani embriolozka, kdyz me tam videla tak spokojene vytuhlou, mi dala ctvrt hodinky k dobru-bylo tam teploucko,hrala tam hudba,no spala jsem jak miminko 🙂 Doufam, ze jsem nechrapala 😀
😀 ty jsi teda cilso 😀
Doufam, ze uz si tam take brzy chvili pospim 😀
@pacinkadol Urcite....Neboj se, utece to jako voda. Vy ted cekate na vysledky, ne? Ty jsou v Heliosu co by dup 😉 A pak uz se to rozjede...
@pacinkadol to máme, a nejen doma 😎 Když jsme byli teď v Heliosu pro druhé mimi, měl to v plné režii. Pobavil tam všechny co mu přišli do cesty a to včetně pana doktora Texla. No na konec jak si ho udělali, tak ho mají 😀
Na druhou stranu, občas z něj mám hlavu jak medicimbal 😀
Čekáte na výsledky halospermu, že? Nebo máte ještě něco dalšího?
@teruberi SUPER!!! Teda já už tam ležela 4x ale usnout se mi ještě nepodařilo 😉
@hotaska Budu si teda asi muset pozadat o nejaky klidnejsi mimco-myslis, ze mi daji vybrat ? 😀
no, je to takovy zvyhodneny balicek testu , ze tam jsou i protilatky a nejaky ten test tech spermii, jestli se dobre zpracovavaji nebo co, je to na tyhle strance, ten trial was http://www.sanatoriumhelios.cz/funkcni-testy-sp...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@teruberi Ale stejně nervy pracují, viď? I když člověk ví, že je v dobrých rukou, stejně určité věci nemůžou ovlivnit 😝 ..... pro mně bylo nejhorší čekání na výsledky PGD.