icon

Hematologie. Zkušenosti?

chumca1
1. srp 2019

Chodite nektera na hematologii? Dostala jsem doporuceni z imunologie, at jeste navstivim pred IVF hematologa. Dostala jsem kontakt na doktorku Jankovskou na Prahu 5. Znate nekdo? Nejbliz mam hematologii v Thomayerce, ale tam budou asi dlouhe cekaci lhuty. A samozrejme, ze bych to chtela.mit co nejdriv vyresene, at se konecne doberu bliz k Ivf. Dekuji.

marketa1218
•
1. srp 2019

@chumca1 Tak ono taky záleží, proč tě tam posílají. Já chodim na hematologii kvůli prodelane tromboze a celé těhotenství si picham injekce.

vendulam
•
1. srp 2019

Ahojky, mě taky poslali z imunologie na hematologii k dalšímu dovyšetření krve a byla mi zjištěna špatná srážlivost (náchylnost k trombózám), což může také způsobovat neplodnost..zítra mě čeká KET a od 2.dne cyklu si píchám injekce na ředění krve, tak se modlím, aby to vyšlo...dřím pěstičky, ať to dobře dopadne i tobě!

chumca1
autor
•
1. srp 2019

@vendulam ja mam prave taky jit kvuli tromboze. At me dovysetri. Jen nevim kam mam jit a jak dlouho se ceka na vysledky.

vendulam
•
1. srp 2019

Já se měla objednat na oddělení hematologie (většinou je u toho transfúzní) v nemocnici na dovyšetření. Na výsledky jsem čekala měsíc, posílali krev do laborky v Praze, v běžných laboratořích to nezjistí...pak jsem si šla rovnou pro průkaz pacienta s trombofilií, vyslechla si poučení a dostala dvě krabice injekcí, které si už druhý týden každé ráno píchám a modlím se, aby to byla skutečná příčina mé neplodnosti...

vojkina
•
3. srp 2019

Ahoj, také chodím na hematologii skrz prodělanou trombózu. Jsem těhotná, píchám si injekce na ředění krve. Výsledky mám do hodiny od odběru krve, chodím na hematologii, je to v nemocnici. Na výsledky budeš čekat dle toho co ti budou zkoumat a kam je budou posílat. Když jsem tam byla poprvé před cca 5 lety, dělali mi genetické testy a to jsem čekala cca 5 či 6 týdnů.

natvencl
•
6. srp 2019

@chumca1
MUDr. Jankovska je skvělá a pečliva. Taky jsem k ni chodila.