Hladina hCG po KET. Jakou jste měly?
Ahojte, aku hladinu HCG ste mali po 14 po KET?? Dakujem.
@lllinduskaaa 1600 to dopadlo, 900, to nedopadlo...
590, 270 z obou jsou děti.
Vcera jsem byla na krvi, 17dni po ET 5denniho a měla jsem 10 198 HCG...prý je to dost vysoké 😶
@kelerub děkuji moc, mě by dvojcata nevadila sice máme jednu dceru...ale na tom nezáleží...mám spíš strach po zdravotní stránce...v car mi říkali že dvě embya mi nedoporučuji ani náhodou kvůli tělesnému typu ( mám 50kg) a předchozím předčasném porodu v 35tt...z tohoto důvodu dvojčata nechci...to riziko 😶 teď teda mám o čem přemýšlet
@kelerub mě je to jasný, jsem si říkala že tu někdo bude taky takový a řekne mi...jo to jsem taky měla a bylo tam jedno 😂 ale my už měli celé ivf zvláštní... měla jsem mit jen dva foliky, nakonec byly 3, 3vajicka, všechna kvalitní, všechna zvládla 5denni kultivaci ... takže mám dva mrazacky. Aby prý vydržela všechna emrya a byla kvalitou na 1 mi embryolog řekl, že se tedy nestává že ani neví kdy tohle viděl...já se strasne bála aby vůbec nějaké zbylo ...asi moje modlitby nahoru někdo vyslyšel ☺️
Jen hlásím že včera na ultrazvuku jedno miminko v děloze už s bijicim srdíčkem ❤️ dle doktora vše v naprostém pořádku ...dokonce dle ms je i o trošku větší, takže se mu daří dobře 🙏😇
Já měla jen nějakých 386.... a povedlo se.. kluk