icon

Hladina hCG po KET. Jakou jste měly?

lllinduskaaa
30. črc 2020

Ahojte, aku hladinu HCG ste mali po 14 po KET?? Dakujem.

andrejkabarankova
Autor odpověď smazal
eviks
30. črc 2020

@lllinduskaaa 1600 to dopadlo, 900, to nedopadlo...

eva118
30. črc 2020

590, 270 z obou jsou děti.

kelerub
Autor odpověď smazal
pmendy
5. srp 2020

Vcera jsem byla na krvi, 17dni po ET 5denniho a měla jsem 10 198 HCG...prý je to dost vysoké 😶

tynulaa
5. srp 2020

@pmendy no to je dost vysoké 😄

kelerub
Autor odpověď smazal
pmendy
5. srp 2020

@kelerub 19.8. jdu na ultrazvuk...dali jsme jen jedno embryo ... Že by byla taková náhoda a povedly se jednovaječná dvojčata se mi nechce věřit 😂😶

kelerub
Autor odpověď smazal
pmendy
6. srp 2020

@kelerub děkuji moc, mě by dvojcata nevadila sice máme jednu dceru...ale na tom nezáleží...mám spíš strach po zdravotní stránce...v car mi říkali že dvě embya mi nedoporučuji ani náhodou kvůli tělesnému typu ( mám 50kg) a předchozím předčasném porodu v 35tt...z tohoto důvodu dvojčata nechci...to riziko 😶 teď teda mám o čem přemýšlet

kelerub
Autor odpověď smazal
pmendy
6. srp 2020

@kelerub mě je to jasný, jsem si říkala že tu někdo bude taky takový a řekne mi...jo to jsem taky měla a bylo tam jedno 😂 ale my už měli celé ivf zvláštní... měla jsem mit jen dva foliky, nakonec byly 3, 3vajicka, všechna kvalitní, všechna zvládla 5denni kultivaci ... takže mám dva mrazacky. Aby prý vydržela všechna emrya a byla kvalitou na 1 mi embryolog řekl, že se tedy nestává že ani neví kdy tohle viděl...já se strasne bála aby vůbec nějaké zbylo ...asi moje modlitby nahoru někdo vyslyšel ☺️

pmendy
20. srp 2020

Jen hlásím že včera na ultrazvuku jedno miminko v děloze už s bijicim srdíčkem ❤️ dle doktora vše v naprostém pořádku ...dokonce dle ms je i o trošku větší, takže se mu daří dobře 🙏😇

rosalline
10. zář 2020

Já měla jen nějakých 386.... a povedlo se.. kluk

kelerub
Autor odpověď smazal