Hyperstimulační syndrom. Při kolika folikulech u vás propuknul?

miracleelcarim
14. zář 2021

Dobry den,

Rada bych se zeptala,pri kolika folikulech u vas propuknul hyperstimulacni syndrom?lze mu nejak zabranit nebo ho zmirnit?a jak je to s ET,musi se pred vlozim na kontrolu,kdyz je podezreni,ze by k hyper.syndromu mohlo dojit?

Dekuji

linducha90
14. zář 2021

@miracleelcarim já měla hypestimulák při 30 folikulech, hned po probuzení z narkózy mi brali krev jestli se prokáže. Dostala jsem clexane, hned druhý den volali jak se cítím, objednali hned na další den na kontrolu, kdybych se cítila špatně i v den vložení tak by to přesunuli na další měsíc. Vložení embryí průběh syndromu může zhoršit.

soninkas
15. zář 2021

@miracleelcarim zdravím.u mě byl při 31odebranych foliklech. Nasadili mi clexane, tri dny jsem si musela ještě píchat nějakou injekci na zastavení ovulace.musela jsem jist hodně bilkovin a pít alespoň 3litry tekutin. ET raději odložili na další měsíc,aby se to srovnalo.Ted jsem v 6 tem měsíci.a ovlivnit to podle mě nejde,neměla jsem nijak vysoké dávky hormonů,každé tělo reaguje jinak.

kjp
15. zář 2021

@miracleelcarim Při 17 folikulech 😬

bluehorse2020
16. zář 2021

@miracleelcarim mela jsem lehky hyperstimulak pri 15 foliklech... Vysledkem byly bolesti bricha, zvetsene vajecniky a po ET mimi v brisku... Ted budu zacinat 8. Mesic

squezy
22. zář 2021

@miracleelcarim Ja mela kolem 23 folikulu, byla jsem siilene nafouknuta snad ještě 3 mesice 🙂 Ale pak jsem se docetla o bilkovinach a hooooodne vody a to mi fakt pomohlo.