Hyperstymulák po transferu: Je to známka uchycení embrya?
Ahooj, jdu si k vám pro radu, jsem dnes 5 dní po embryo transferu, 5 denního embrya. Paní doktorka která mi zaváděla embryjko říkala že je možný že pokud se chytne že budu mít pocit lehkého hyperstymulačního syndromu. Po odběru jsem měla celkem tyden bolesti v podbřišku a nafouklé břicho a zvětšené vaječníky, po transferu to přešlo a dnes ráno jsem se probudila a vaječníky se asi zase probudili a mám nafouklé břicho. Myslíte že se embryjko chytlo?
@michaela58 to ti tady nikdo neřekne, musíš počkat do testu nebo do odběru krve...
No právě proto se spíš doporučuje počkat a jít na KET až se hladiny hormonů srovnají.
Ach jo, opravdu to vypadá na hyperstimulák 😦
Doktorka mi jej vysvětlovala tak, že často nastává právě když se k těm všem hormonů z ivf stimulace přidá ještě hcg hormon z otěhotnění.
Takže můžeš být těhu, ale opravdu taky nemusíš. To ukážou jedině testy či test z krve.
Já nevím, neměla by sis někam zajít? Kolikrát musí prý odsávat z vaječníků tekutinu atp, není to sranda.
To ti nikdo neřekne a doporučuji se tolik nepozorovat a řešit až případné problémy, které s OHSS souvisí... IVF je takový hormonální koktejl, že je možné všechno.

To co se děje uvnitř TVÉHO těla, tak odpověď v diskuzích nenajdeš. Nezbývá Ti, než počkat 🤷🏼♀️ držím palce.