icon

Iscare Praha. Máte zkušenost?

nikusa
26. srp 2007

Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.

elana
3. únor 2010

😀😀 Báro, kdo je tu vtipnej😀😀 teď jsi mě uzemnila. A odhalila. Ojojoj 🙄 😝 😅

sonka.77
3. únor 2010

Holky, to jsme na tom stejně, kytku jsem za ty roky dostala tak pětkrát, občas nějaký dárek to jo, ale s časem to řídne a řídne. A dáreček za porozené dítko mi přijde jako fakt důležitý, ale já taky určitě nic nedostanu, to mi je jasný.

baraf
3. únor 2010

El-doufám, že jsem se Tě nijak nedotkla. ale je fakt,že k smíchu to moc není 😠

elana
3. únor 2010

Soni, úplně moje slova. I ty počty by seděly.

Tak dokonalej manžel už musí být jen pan Akťák 😝 Pan Siki to nebude, ten je moc paličatej, podle toho, co vyváděl se jménama😀...ale poddal se vlastně 😵

sonka.77
3. únor 2010

Holky teda vy jste masochistky. 😀

Mě to taky mrzí, no ale má zas jiný přednosti, vím, že mě nikdy nenechá ve štychu a že mě vždycky dokáže rozesmát. A to je super.

elana
3. únor 2010

Baruš vůbec nedotkla...já se tomu směju🙂...i když to vlastně moc k smíchu neni. Někde jsem četla, že milovat znamená žít v ráji toho druhého, prostě vcítit se do toho, co partnera těší a snažit se mu to plnit a vycházet mu vstříc. A když to neni, nebo si to člověk musí vynucovat, je to smutný, no.

baraf
3. únor 2010

a to můj manžel svýho času říkal, že je jasný, že chlap musí za mimčo něco koupit. ale nějak na to u sebe zapomněl...

baraf
3. únor 2010

abych mu úplně nekřivdila, tak kytku jsem občas nějakou dostala.....

elana
3. únor 2010

Soni, tak proto s nima taky jsme, viď...že mají zas jiný přednosti a kvality. Ale myslím, že právě tím, že nechceme zásadní povahový změny, ale spíš vlastně věci, který je v podstatě stojí jen trošku času, tak tím víc to mrzí, že si ho nenajdou.

sonka.77
3. únor 2010

Jo jo, nakonec se nechal ukecat.

A Eli, jak by se jmenoval můj "manžel"? Pan S.....? A manža od Báry?

elana
3. únor 2010

Já jsem těch kytek dostala asi jak Sonka...za 10 let. A to o spoustě jich slyším dodnes (stylem loni v létě jsem ti přece z chalupy kytku přivez 🤐 pro vysvětlení: kytka to nebyla poslaná babičkou, jako je jich 99%, ale o tuto si řekl, aby ji babička uřízla 😝 ).

sonka.77
3. únor 2010

Jo jo, z toho plyne poučení, že ve správný čas (39tt) nadhodit, že se těším na ten dárek za porod. No a to už mu snad docvakne. 😀

elana
3. únor 2010

Soni, třeba pan Soňák?😀 to zní správně hifi 😅 No, manža od Báry to má blbý. Barák?😀😀 😕

baraf
3. únor 2010

El-no vidíš, kytku z chalupy. já jsem manžovi nemohla vysvětlit,že existuje jiná kytka, než takováta růžovofialová orchidej....

sonka.77
3. únor 2010

No tak to je fakt borec. 😀 😀 😀

elana
3. únor 2010

Soni, to mu sice docvakne, ale pokud dárek hned nekoupí, tak pod dojmem zážitků z porodu a čerstvého baby se stane, že zapomene a seš na svých😀

sonka.77
3. únor 2010

Eli. 😀 😀 😀 😀 😀 Pan Barák, no pádám tu smíchy.

baraf
3. únor 2010

El-a pak že nejsi vtipná. Barák 😀

Soni-když Luky je narozenej nečekaně 36+3. já to nadhodit nestihla 😀

elana
3. únor 2010

Baruš, ta je ale pěkná a dlouho drží. Kytky z chalupy, tj. a) růže, moc dlouho nevydrží b) mečíky, jsou neskladný.

elana
3. únor 2010

Báro, to je právě chyba...Tys to měla nadhodit v době, kdy mu byly ty tři týdny😀 To už by se nemohl vymluvit na porodní zatmění 😅

sonka.77
3. únor 2010

Tak teda od 35tt připomínat každý týden. 😀

baraf
3. únor 2010

ale když já radši obyčejnější, třeba slunečnice 😀 ale co, hlavně,že nějaký ty byliny dovalil 😀

baraf
3. únor 2010

El-no já to připomněla. a reakci už jsem tu psala

elana
3. únor 2010

No, slunečnice je velmi praktická květina😀...prej byliny😀

baraf
3. únor 2010

já tady u toho večeřím a skoro se dusím, jak se směju. tý jo, kdyby to četli

elana
3. únor 2010

To je fakt, kdyby to četli😀 Nevím jak vaši muži, ale můj by pronesl něco ve stylu, že nojo, všechny jste stejný, nevíte co chcete a nedáte pokoj, dokud to nedostanete 😠

baraf
3. únor 2010

El-přesně tak.... nevděčný... na co kytky?

elana
3. únor 2010

Jo, na co kytky 😕 😠

baraf
3. únor 2010

nedej bože nějakou maličkost, co se jí říká milá pozornost.samozřejmě darovaná mimo nějaký výročí

sonka.77
3. únor 2010

Jo jo, ten můj by řekl to samý. 🙂

Strana