icon

Iscare Praha. Máte zkušenost?

nikusa
26. srp 2007

Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.

lussinka88
3. únor 2017

@karlos12 🙂)))) ježiš ted jsi me rozesmála 🙂))) no tak to bude nejvic stastnej. on ma rad pozornost 🙂)

karlos12
3. únor 2017

@lussinka88 no vidíš 😉

lussinka88
4. únor 2017

@karlos12 kočko držím všechny palčáky co mám, ať vyberou nějakýho hrdinu!!! 🙂 jo a mysli pozitivně, jdeš na to naposled jasnýýýýý, tak si to užij..!!! pošli pak fotku 🙂

salenas
4. únor 2017

@karlos12 když on je ten typ až moc sportovní,ryby,volejbal,nohejbal,různý soutěže všestranostní a do toho holčička. A já byla před transferem i po přesvědčená,že to bude klučina. Jenže syndrom mizejícího dvojčete a neustále zvracení mi dokazovalo,že silnější přežije a že to bude holčička a taky že jo. A já se upla na kartářku,že to bude kluk. Dle jejích slov jsem měla porodit do března,to se nestihlo díky hysteroskopii a potratu a ani pohlaví nevyšlo. No ještě pořád si říkám,mám ultrazvuk před sebou,co kdyby..

lussinka88
4. únor 2017

@salenas uz vim o cem @karlos12 mluvi 🙂)) holky me malem Terezka vypadla z bricha 😂😂😂😂

8karolina4
4. únor 2017

@lussinka88 to budou tatínkové... 🙂 takže Terezka je Jasná???

adusku
4. únor 2017

Ahoj holky,
nerada ruším, ale ráda bych se zeptala na ceny léků v Iscare 🙂
Zvlastě Gonal, Orgalutran a Ovitrele 🙂
Mám je od své mudry s tím že tam za ně doplatím, tak abych věděla co čekat 🙂
Děkuji 🙂

lussinka88
4. únor 2017

@adusku V iscare mi davali to stejny co gonal, ale od jiny firmy - Ovaleap a tam byl doplatek 80kc za myslim 900jednotek - na kratky protokol stacilo 1800jednotek, tj 2baleni.. ovitrelle je kolem 150kc nebo pregnyl bez doplatku a orgalutran myslim kolem 60-70kc/ks. Ten gonal tam nedavali pac je prej zbytecne drahej a ucina latka je stejna, myslim holky u toho gonalu doplacely nekolik tisic. Krome toho ovaleapu tam jeste davali puregon - pry podle aktualniho doplatku predepisovali to co bylo levnejsi. Ceny se prej hodne meni.

adusku
4. únor 2017

@lussinka88
Já si vybírat nemohla. Mudra šoupla gonal a bylo 😃
U Apo jsem za něj doplácela asi 480 za 450 jednotek a na krabičce byla cena 3000... počítám že tu bude dražší 🙂

A jak jste to holky měly při Opu? A co třeba parkování? Dá se tam nebo jste hledaly? 🙂

lussinka88
4. únor 2017

@adusku tak to vubec netusim jak je to u doplatku gonalu. Dole v prizemi maj svoji lekarnu, tak se zeptat tam... jinak doplatky by meli byt vsude stejny.

Parkovani je bud pred iscare, ale je placeny, ted nevim jestli 50-60kc/hodina... je tam i hlidany parloviste za podobnou cenu. A kdyz bys objela centrum a zaparkovala u reky tak tam je to myslim asi za 15kc hodina... 🙂 misto jsem tam vzdycky nasla.

adusku
4. únor 2017

@lussinka88
Super, děkuju 🙂
Pojedeme z Rudný a chtěla bych autem přímo tam 🙂

Je to druhý pokus a mám víte už teď, tak alespoň tohle je pozitivní 🙂

lussinka88
4. únor 2017

@8karolina4 jeste ho musim presvedcit 🙂))

lussinka88
4. únor 2017

@adusku ja mam mamku v Rudny 🙂) jooo tak to jed autem az tam. Urcite tam nekde zaparkujes, ja nikdy problem nemela...

A kdy zacinas stimulaci? V Iscare jsou nej, ja uz bych jinam nesla...

lussinka88
4. únor 2017

@karlos12 tak jak dneska? Kolik mrazacku? Transfer provedla Marika? Jak se citis? 🙂)

adusku
4. únor 2017

@lussinka88
Já už dnes píchám poslední Orgalutran a Ovitrele právě a v pondělí Opu 🙂

My známý, jinak jsem ze Žatce. Tak abysme nemuseli vyjíždět tak brzy, přespíme u nich 🙂

lagina
4. únor 2017

@karlos12 Karlosku držím moc palečky, ať se to podaří 🙂 Moc na Vás myslím 🙂

lagina
4. únor 2017

@lussinka88 Můj Martin chtěl vždycky holku :D ale doufám, že ne kvůli těmhle obrázkům :D :D

lussinka88
4. únor 2017

@lagina tady je to samej Martin... me ty obrazky fakt pobavili 😂 u nas to bude vypadat jako na tom prvnim obrazku 😂

evelinah
4. únor 2017

@adusku Ahoj,ja jsem kousek od Zatce a v ISCAR jsme spokojeny. Preji hodne stesti.

adusku
4. únor 2017

@evelinah
Jeee 🙂
Děkuju 😊

8karolina4
5. únor 2017

Krásnou neděli Holcicky 🙂)

karlos12
5. únor 2017

@lussinka88
@lagina ahoj holky moje zlatý, omlouvám se za opožděnou reakci, měli jsme návštěvu. Jinak transfer v pohodě a bez obtíží, bylo mi jen líto dr.Jaržembovský, bylo nás 11 na ET a dole měla plnou, ale úplně plnou čekárnu na iui,takže jsme dlouho čekaly. Až na riziko počůrání se nebo jí 🙂 a mrazáčky zjistím zítra, mám zavolat, ale říkala že 3 jsou super, o zbytku nic neříkala. Jenže teď mám nakazano odpočívat a už mě to prudí. Už aby byl manžel v práci a já neměla dohled 😉
A @8karolina4 nech si tu provokaci 😉

karlos12
5. únor 2017

@lussinka88 a přesně takové obrázky jsem myslela. Ale není to krásné, co ten tatínek je schopný udělat pro svou princeznu? Tvrďáci 😉

lussinka88
5. únor 2017

@karlos12 chichi... presne takhle jsem to mela ja u uspesneho transferu 😁... taky Jarzembovska zaskakovala. Meli jsme prijit az na 11... pak jsme stejne cekaly. Me malem prasknul mocak 😁. Na sale se mi smala, ze vidi jen mocak a nic jinyho.. 😂 prej jsem si mohla zajit za 5min na zachod 😊 vydrzela jsem to sotva 10min po transferu a to se mi zdalo ze uz se mi ta moc vraci i do ledvin 😂... no a stejne se chytlo 😂 takze mela pravdu, vylezet to nejde. Je to proste bud a nebo... vysvetli muzi ze pohyb prokrvuje delohu a pak se vic zakousne 🙂)

karlos12
5. únor 2017

@lussinka88 to už jsem zkoušela, prostě dneska asi nic, ale mohla bych ho dostat na procházku. Asi se zblázním 😲 Musím ho ukecat 😉

karlos12
5. únor 2017

@lussinka88 ha, teď jsem řekla že po obědě jdeme na procházku a on jen " jasně ", asi ho otravuji, už jsem ho donutila na aliexpresu koukat na věci na miminka a vybrala jsem si pro miminko slona polštář, ale úžasný. Takže otravná taktika asi funguje 😉 dneska je krásně, teplo, není mlha, tak proč být doma, že? Už máte jméno pro princeznu?

lussinka88
5. únor 2017

@karlos12 jeste. Nejsme uplne domluveny, ale doufam, ze si prosadim Terezku 🙂)) jaky jmena se libi tobe?

Na toho slonika jsem na ali taky koukala. Je uzasnej. Toho samyho prodavali v ikee, ale vcera jsem tam byla a nevidela jsem ho. Asi ho kazdej chce 🙂 kazdopadne jsem nakoupila strasne moc jinejch kravinek... a dneska jsem zas zacla pochybovat o kocaru 🙂 no peklo...

Jeste ze je tak hezky. Muze mam na skialpech v rakousku, takze si uzivam "samoty"... respektive jsem rano trosku uklidila, pustila vysavac a vyraazila s psikem ven... ted mame asi hodku na to nez to doma bude krasne cisty... 😄urcite vyrazte taky ven... je fakt naadherne. Jo a po tom eruhym transferu jsem se chodila furt koukat na oblecky do nextu, podle me to docela pomaha, protoze si hlava uvedomuje a pripravuje na miminko 🙂

karlos12
5. únor 2017

@lussinka88 takže máš klídek, já už se těším až vyrazí dělat Benešov a já budu mít chvíli klid. Je nádherně a teplíčko.Ja bych pokukovala víc, ale tady toho moc nevykoukam. Na netu dobrý, ale vidět to naživo je lepší. Ty už máš kočárek koupený? Jestli ne tak můžeš pochybovat, to je v pořádku. Hlavně ať je velký, známá už musela kupovat větší a to se malej narodil v září. Terezka je hezké jméno, já mám vybranou Johanku a Jozefínku a pro chlapečka Matouš. To už mám ale léta, třeba to pak bude jinak, ale už je to několik let a zatím beze změny 🙂 co by chtěl manžel za jméno?

lussinka88
5. únor 2017

@karlos12 neee, koupeny nemam. Uz dlouho se mi jeden libi a kamaradka me zvyklala, ze ve dvou letech je s ditetem strasne tezkej a hur se ovlada... Tak nevim 🙈😊 stejne asi koupim ten co se mi libi uz dlouho a pak koupim nejaky golfky. Taky mas vybrany hezky jmena. Ja chtela taky Johanku, ale Dospela Johana se mi uz moc nelibi. Navic doma by mi to neproslo. Martin by chtel Nikolu nebo Natalii, to zas neprojde pres me 🙂)objednavas na ali casto?

karlos12
5. únor 2017

@lussinka88 jé pravda že se spíš přikláním k Jozefínku. Jediné co nikdy ne jsou jména po rodičích, to je manžel a je z toho říčnej. Ještě máš naštěstí na kočárek čas a můžeš vybírat. Manžel tam objednává, já ne. On tam furt čučí na něco na ryby a každou chvíli nám chodí balíčky, tak jsem mu dnes řekla ať mi kurňa také něco Objedná. Jo a ještě jsem chtěla kryt na mobil - dveře Sherlocka s 221 B, já ho mám moc ráda 😉 ale našla jsem tam docela hezké věci. Ale teď jsem si objednala deku mamas a papas, už byla v doprodeji a poslední ks, to jsem ji tam přeci nemohla nechat, ne? 😉 co procházka, už máš uklizeno?

Strana