Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
@8karolina4 Jéé krásnej 🙂 To je roztomilouš :D
@lussinka88 ahá, chápu to 🙂 ale já mám PCO takže tím jsem trochu mimo hru :D
Kájo, já vím že to vydržet nejde, já čůrala na test včera ale pšš :D :D :D tak bylo to zbytečný že jo :D
@adusku a ted uz jsi mela //? Ja mela // uz 4. Den po transferu 😉
@lagina jasny, tak to si trosku pockas 🙂)
@lagina jsem rada ze jsem nebyla jedina co testovala driv 😂😂
@lussinka88
Zatim takovej hodně pidi duch 😊
Takze tomu vahu moc nedavam 🙂
@adusku tak to je jasny!!!! 😍😍😍
@adusku jen se pochlub!!! 🙂)
@adusku ja bych rekla ze sili. Zkus jeste ten ovulacni tam je to lip videt
@lussinka88
Ten nemám 🙂
Počkám si na uterý 🙂
@lagina takže nic? 🙂) bože jsme blázni 🙂)
@adusku heled ono to ze zacatku sili opravdu pomalu... nekde jich mam mozna vic. Testovala jsem kazdy den ovu testem a k jednou za dva dny tehu... mas tam datumy, dny po transferu i hodnoty k tomu z krve 🙂. Tak na to koukni. Jsem blazen ja vim 🙂) pracuju v laborce, takze je to trosku profesionalni postozeni 🙂
@lussinka88
Zatím takový hezký fakt nemam 🙂
Ten digitalní sis dělala kdy? Ja ho mam schovaný s tím, že takhle brzo stejně nic neukáže 😁
@adusku delala jsem ho 6den po transferu... myslela jsem ze ukaze - pac ba testu nic moc neni 🙂)
@adusku on je hoooodne citlivej. Priste bych asi testovala jen tim digitalem nez zkoumat duchy
@lussinka88
Nechám se ho na ten 12tý den 😃
Ahojky holky, jdu ve st na prohlídku k paní dr. od B... nestihla jsem si napsat jméno... Víte prosím některá? chodila jsem k dr. Frühafouvé, ale ta už tam prý nepracuje. ...
Hmm taky si ma tu sobotu koupim digitak 🙂
Jinak dneska jsem trochu nastvana, v praci kalamita neprisly sestry takze jsem musela misto k administraci k lidem, mam na starost 22 lezaku, drina jak prase, sice ostatni se snazi pomahat ale stejne se clovek taha, treba zastlat pod matraci s lezicim 120kíovym.... rano jsem byla fakt rozlobena ze jsem si rikaja ze si snad dojdu pro pn ale uz jsem se uklidnila, boli me bricho teda fest :(
@michaela_k pd B tam nikoho neznam ☹
@lussinka88 ty tvoje testy mi něco připomínají :D
@lussinka88 jo, Burgetová, nebo tak nějak, taková mladá, tmavá s brýlemi. Příjemná ženská.
@karlos12 u ni jsem taky poprve byla 🙂

@8karolina4
Ježiš to je božan krásnej 😍
Já mám zásobu testů od Maxxe, ale teprve v úterý to bude desátej den, tak těm co už jsem počůrala nepřikládám váhu 😁