Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
@8karolina4 trdlo... IVF je terno!!! 😁😂
@lussinka88 coze? 🙂))
@karlos12 kdybys menila CAR, tak me tata hned doporucoval (vic nez ISCARE) Pronatal konkretne Doc. MUDr. Tonko Mardešič, Csc.. prej je nejlepsi na komplikovany pripady navic v CR s IVF zacinal.. Kdyz mu napises mail a reknes, ze bys stala o to aby se o tebe postaral, ze jsi na neho dostala doporuceni, ze jste prodelali to a to, tak se te osobne ujme. Kamaradka k nemu taky sla a za 3mesice byla v tom 🙂 ja tenkrat chtela zkusit Iscare pac mi vysel driv s terminem a vlastne jsem pak nemela duvod ho menit. Jinak ostatni doktori v Pronatalu prej nic moc...
@8karolina4 jsi psala ze IVF je sportka.. 😁 videla jsi nekoho ze by v ni vyhral? 😁 u IVF jsou samce prece jen vyssi
@lussinka88 ho takto 🙂 no chci oboje, sportku i mimino 🙂))
@lussinka88 to je mi jedno, je to známá a určitě dělá víc testů než nám dělali tady, takže spíš mi jde o další kontrolu, bude co porovnávat a třeba něco najde, víc očí víc vidí 🙂
@8karolina4 já miluji jejich architekturu a krajinu. I to počasí je super. Minulý rok jsme během týdne zažili od každého něco, vichřici, slunéčko, mrholení i super déšť. A ty obrovský hortenzie a všude narcisky, nádhera. A to nemluvím o čedaru, občas si skočím pro něco dobrého do MaS 🙂 letos mám v plánu pořídit si i Pandoru Big Ben, tady jsem to nikde nenašla, jen nejedem do Londýna, tak nevím zda ji někde objevím.
@karlos12 ty jsi tkaovy pestitel, kde koupit nejaky kytky na jaro, chci tulipany ,narcisky, levandule 🙂) a bylinky 🙂
@karlos12 jako udelaj ti toho milionkrat vic jak v iscare!!! Hlavne je to specializovany pracoviste reprodukcni imuny. Ta gallova je skvela zenska. Jsem ji nekolikrat videla na kongresech a seminarich
@8karolina4 zkus zahradnictvi 😂
@lussinka88 prosimte, od tebe radu fakt nechci 🙂) ty nevis co zahrada je 🙂)))))
@8karolina4 krásné je zahradnictví Lisý, Popovice u Berouna, tak ráda jezdím a není to tak drahé. Levandulky miluji, ostatně jako všechny kytky a keříky a stromky, krom plevelu 😉, nebo zahradnictví Chládek v Praze, ale to je dražší. Já už se těším na nájezd zahradnictví 😉
@lussinka88 a ví co zahrada je, viď 😉
@lussinka88 to je právě ono, spíš mi jde o další oči. Jen taková jistota, že jsem nic nezanedbala ☹
@karlos12 a kdyz koupim cibule tulipanu letos, vykvetou mi hned? nebo az za rok?
@8karolina4 zalezi cim je chces zalejvat? 🙂))
@karlos12 jasny. Ja jen vim, ze ta Malickova je prej nejlepsi pred IVf. Ona kouka i na jiny hodnoty nez imuno a pracuje i v IVF centru. Ale ta Gallova je urcite taky dobra.
@lussinka88 prosimte, pockej jak budes rada az ode me dostanes kytici tulipanu 🙂)) ze zahradky 🙂
@8karolina4 cibule je lepší sázet na podzim, vykvetou na jaře, ale teď si můžeš koupit ty v květináčích a nechat doma, po odkvětu zasadit do zahrádky a listy nechat být,tim cibulky sílí a příští jaro pokvetou. Takže spíš podzimní sázení, to jich taky bývá hodně k prodeji. Já nikdy neodolám. Už krásně lezou ven. Zrovna dnes jsem koukala co kde leze, už si to nepamatuji 😉
@8karolina4 a myslím že ani cibule teď nekoupíš, na netu jo, já jsem Di nedávno objednala talovínky, krokusy, modřence. Já se zase mám chuť rozepsat, ani se nedivím že jde manželovi hlava kolem když melu o zahrádce. Ale koukni někde a klido si kup, já jich takhle mám spoustu, dělají radost doma a další rok venku 😉
@8karolina4 vole ja se z tebe poseru. Jeste na sebe praskni, ze tenhle test jsi vyhrabala z kose pac sis myslela ze je negativni 😂😍. Gratulace mamino 😍😊😂❤️💝
@8karolina4 týýý jo,hustýýýý,držím pěsti!
@lussinka88 presne, ja rano vyhodila tento test, vzteky, nic na nem nebylo, az kdyz jsi mi rekla jestli sem se podivala poradne 🙂)))) takze uz v kosi neni 🙂)))
@8karolina4
No kraaaaasa 😍
@8karolina4 ty jsi teda matka 😂 jeste ze jsem ti zachranila dite z kose
@8karolina4 Ty jo, gratuluji, moc, moc, moc. Ale do prdele, jak to holky děláte? Já stará bréca a nevím jak na to. To je moc dobře, je lepší se vyhnout ivf 😘

@adusku gratulujuuuuuuuu 😍😍😍😍