Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
@lussinka88 jj beru,už 3 měsíce před transferem jsem začala.
@evelinah hm a mela jsi nejakej nalez na imunu?
@evelinah ty jo to je pech ☹ ja brala prednison rok ale hodnoty se mi nezlepsovali. Az po temer 3/4 roce mi dali na 4tydny antibiotika a potom sli hodnoty do normalu strasne rychle. Pak se i zadarilo... a vy jste meli ICSI nebo PCSI? Ach jooo ☹ to je desny ☹ ale neboj, priste to vyjde az dokonce. Jarza na to prijde!! Treba jen vybrali spatny embryjko
@lussinka88 imunitu ani genetiku nemáme dělanou. Prednison beru jen preventivně. Máme darovaná vajíčka, žádné zmrazené embryo nemáme. Pořád přemýšlím, kde je chyba,tak pěkně všechno šlo. Srdíčko bylo už v 5+3 a teď tohle. Nejhorší je,že jsem si říkala, prsa bolí, tak je to určitě ok a ono není. Teď mi to akorát nervuje, že bolí. Pořád si říkám že je to jen špatný sen a já se probudím, ale bohužel je to tvrdá realita 😢
@evelinah to je divny ze nemate. Genetika by asi nevadila, ale to imuno bych si vydupala! Fakt ty tydny odpovidaj tomu co jsem mela ja- moje telo bojovalo proti trofoblastu coz je cast embrya, takze kdyz doslo do nejakyho stadia tak ho telo zabilo. Pobav se o tom S Jarzou nebo jestli chces napis mudr malickovy (vfn) nebo mudr Ulcovy-gallovy do plzne. V ty plzni te mozna vezmou bez zadanky, pani doktorka je hrozna prijemna a kdyz ji napises ze uz jsi zoufala tak si myslim ze te vezme nebo ti minimalne poradi co s tim/cim to je... ale chtelo by to zkontrolovat pred dalsim transferem. Alespon budes klidnejsi ze to neni kvuli spatny imunite... ale treba je to fakt jen nahoda. Takze vy mate jen zamrazeny vejce ne embrya? A co pak zkusit to PICSI? No ona ti jarza poradi, je na to machr 🙂 jen bych si to nechala vse vysetrit at mas cisty svedomi ze jsi udelala maximum 🙂)) hlavu vzhuru. Muze byt hur ☹ a ty pocity znam ☹ oni ty priznaky nic neznamenaj bohuzel. Ja vzdycky mela priznaky a ted vlastne ve 4. Tehu jsem byla do 5. Mesice bez priznaku. Ono si telo dela co chce...
@lussinka88 v úterý jedu k Jarže.tak uvidíme s čím přijde. Musíme to všechno pořádně probrat ☹
Ahoj holky, chodíte někdo k MUDr. Nedělkové z Iscare?
@verunkablack ja u ni byla jednou, naplanovala mi KET a byla skvela! 🙂 procpak?
@lussinka88 my teď u ní byli poprvé na konzultaci, tak zjišťuji info. Docela nám poradila jaké možnosti využít než v předešlém car
@verunkablack ona jeste napul pracuje v CARu v Motole... me bylo receno ze s Jarzou a Lachetou je nej 🙂 na me byla moc prijemna a naplanovala to evidentne dobre 🙂
Holky, tak jsem dneska volala do laboratoře, naše embryjka mají dobrý vyvoj, pár jich je pomalejších ale všech 9 by mohlo jít zatím na transfer, pani rikala ze by se muselo stat neco velmi vyjimecneho aby k transferu nedoslo 🙂
--- mám hroznou radost 🙂))
@lagina jeeee tak to je super.... ono nekterym to trva dyl no 😁 to je jasny o jaky pak pohlavi jde 😂
@lussinka88 Ja jsem přesně říkala, že to se pozná Martinuv gen, ten má taky na všechno dost času :D :D
@lagina 😂😂😂 ja se ted fakt nasmala 😂
@lussinka88 nazdar kočko, jak je ?
Potřebuji poradit, začínám špinit a pobolívá břicho, mám to nějak řešit nebo počkat na Út k Jarže.? Co myslíte?
Pokud nebudou velké bolesti a krvácení, tak by stačilo počkat do úterý.
@evelinah ja bych mozna zajela do nemocnice... asi pujde ven ale pro jistotu at z toho neni nejakej problem
@salenas konecne dobry! 😁co ty? Koukam ze zachvili budes rodit. Jak to s tebou vypada? Tesis se? 😍 ja se popravde zacinam bat. Nebudu moct mi epidural tak to na me pusobi jako vetsi hruza ze mi nebudou moct pomoct od bolesti, ale to se zmakne. Objednala jsem aniball tak snad se k nemu dostanu 😂
❤ Ahoj holky 🙂
Tak jsem dnes byla na ET, v rámci studie jsem vypila jeden hrnek s lékem.
Transferovali mi jedno embryo, 7 jich je na zamražení, zítra si mám zavolat kolik se jich opravdu zmrazilo.
Celé odpoledne jsem prospala ale jinak dobrý, dali mi fotku te naší TOP 🙂
Doplácela jsem 14000 i když je to v rámci studie ... 🙂
@lussinka88 už dobře je 🙂 dnešní radost moje
@salenas juuuu, Gratulace!
@salenas jeeeeeee gratuluju!! 😍😍Bylo to pro pritele prekvapko ze je to holcicka? Jaky jste ji dali jmeno??? Ty jooo to fakt strasne leti. Pamatuju si jak jsi resila transfer, pamatuju si svuj posledni transfer jako by to bylo vcera! Clovek by nerekl jak to bude nakonec rychle utikat

@evelinah a beres ten prednison?