Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
@lagina a uz stimulujes? Jeste jsem úplně nepobrala výhody te studie, to mi všechno zítra vysvětli. ;)
@evelinah jooo já u Jarži taky vždycky vytahovala papírky s otázkama 😀. Ty výsledky chvilku trvaj, ale zas to budeš mít komplet, což je fajn 🙂. navíc pani profesorka je moc sympatická, co si pamatuju, a má bohatý zkušenosti...
ještě jsem si vzpomněla... táta mi doporučoval speciální vitamíny. Jsou dražší, ale prý u pacientek po několika ZT a SP je doporučuje, že s nima má nejlepší zkušenosti. Tyhle:
http://ibishop.cz/orthomol-natal-48 (dá se i koupit normálně v lékarně myslím, i v iscare je myslím mají).
Já jsem je brala 5dní před transferem až do 14TT. První měsíc 1x denně a pak už jsem to střídala ob den s femibionem nebo chytrým miminkem, protože mi to přišlo drahý. Ale obsahujou fakt všechno od vitaminu přes rybí tuk, probiotika atd... brali jsme ho tady čtyři (tři jsme byly po ZT) a nikdo s nima neměl ZT nebo SP, všichni zdravý miminka... ale třeba je to náhoda, nevim. Jarža na ně říkala, že mi neuškodí 🙂... ale bližší zkušenosti asi nemá. Já jsem v tom posledním pokusu zkusila vše, takže nevím co pomohlo nejvic...
@salenas ty jsi taky brala orthomol natal vid? Jak dlouho jsi ho brala, myslíš že pomohl? tys ho sehnala nějak levněji, že jo?
@michaela_k bud rada že je to tak rychlý.... 🙂 čekání si ještě užiješ.... 🙂)).
@evelinah jinak tu dovolenou fakt závidím. My jsme chtěli jet ještě do Italie, ale už mě nikam nepustí, ani mě nikdo nepojistí, takže mám smůlu. 😀 Tak jsem alespon dneska umyla okna 😀. Jinak je to hrůza jak to letí, ono se to nezdálo, ale fakt to od nějaký doby strašně rychle utíka. Nedávno na počítadle přes 200dnů a dneska jen 76 nebo kolik... děsný.
@lussinka88 ahoj, jj, jedno balení jsem měla, zhruba od 8 tt.. nevím, jestli pomohl zrovna on, nebo píchání agolutinu či vše dohromady, ale Barunku máme 🙂
@michaela_k Ahoj, já už mám za sebou celý proces.
Výhoda studie je hlavně v tom, že ušetří část peněz (ale stejně jsme dopláceli za ICSI a mražení 15000,-) Jsou tam kontroly, nesmíš mít špatné jaterní hodnoty a víc vajíček než 20 a musí být co transferovat, jinak vypadáváš ze studie.
Nevím jestli jsem měla placebo nebo ne a údajně to pak neví ani lékař.
Ale u nás to zatím vypadá šťastněji 🙂 Už od soboty (tzn. 5 den po tranferu mám dvě čárky na testu, nejdřív opravdový duchové, ted už to začíná být lepší )
Omlouvám se za kvalitu fotky, tohle je test ze včera tedy 7. (6? ) nevim jak se to počítá den po transferu
@lagina Jupi, bude ledňáček 🙂 Gratulace
@8karolina4 Ještě počkám do čtvrtka na krev, až pak tomu propadnu :D :D
@lagina počkej až propadnes úplně 🙂
@lagina supeeer. Gratuluji. Jj uz si vezu fetacky nadobicko a at dorazí mrcha tak začnu pichat 🙂 no jsem zvědavá ;) Hihihi tak alespoň se neco ušetří. Kvůli špatnému spg manžela si asi připlatíme picsi. Spg mel fakt mizerný. 4mil.
@michaela_k prej fetácky nádobíčko 😀 To PICSI se dáva spis u nekvalitních spermií ne? na ICSI potřebuješ jen jednu spermií 🙂 uvidíš, oni ti poradí podle aktualniho spg po OPU.
@lagina Stejně mi přijde, že jste platili nějak moc. Já platila asi nějakej 23tis normálně se vším komplet. vy jste museli dávat ICSI u všech vajíček? my jsme nechávali ICSI teda jen u 10ti. Každopádně gratuluju!!!! 🙂
@michaela_k mela jsem to podobneeee! 🙂 jen nakonec misto puregonu jsem mela ovaleap 😁. Nakup si pred OPU jeste nutridrinky z lekarny at se telo da rychle do kupy! 🙂
@lussinka88 paráda ;)
Jaké nutridrinky? Mam je užívat před OPU???;)
@michaela_k koukam ze mas taky vysoky davky stimulace 🙂). Ten proteinovej nutridrik je na rychlejsi regeneraci a predchazi hyperstimulaku (mela jsem 30vajicek, tak me strasili ze se mi rozjede a nakonec nic 🙂 segra mi je tenkrat doporucila)... pila jsem jeden denne hned po OPU. Koupila jsem si tohle baleni, 4ks stacili. Navic byli hooodne dobry 😁
@lussinka88 dekuji za info 🙂. Takovýhle vychytavky v CAR neřeknou ;)
Mam jeste dotaz holky. Manžel potřebuje na odběr krve. Je mozne na odběr i v sobotu ???🙂
@michaela_k no radsi si tam zavolej aby meli svoz do laborky...
Já jsem kvůli PCOS takový dávky neměla...
Já jsem pár dní po tom odběru byla nafoukla jako prase... vlastně jsem do teď ale teď už to nebolí :D
Včera jsem se večer hrozně vyděsila, měla jsem docela velké hnědé špinění, ale ráno už nic a test sílí.
Zítra jdu na krev a na UTZ tak jsem na to hrozně zvědavá, těším a bojim se zároveň.
Platili jsme 14000 - 8za ICSI a 6 za vitrifikaci 🙂
Ahojky,na včerejší kontrole vše v rámci možností v pohodě. Dostala jsem nějakou injekci na stažení a dočištění dělohy. Jarža je fakt super. Mám ještě žádanku na DNA fragmentaci spermií. Dneska jsem tam volala a objednávala a zjistila,že to nehradí pojišťovna?
Včera kontrola a UTZ (kvůli studii se dělá takhle brzy).
HCG 195 🙂 Příští týden kontrola jestli není mimoděložní... jsem ofiko těhule :D to je tak divný :D
@evelinah ta fragmentace je prej dobra!!! Myslim ze to neplati pojistovna. Kam te poslala - do gennetu?
@lagina gratuluju!!! 😍😍😍 urcite bude vse v poradku 🙂
@evelinah ikdyz mozna s zadankou nic platit nebudes... k cemu by ti pak zadanka byla?? Nebo ja teda nevim...

@lagina ni sup, podrobný info 🙂) holky nic neví 🙂)