Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
@lussinka88 uvidím
Jak mi bude po OPU. Mam dva dny na odpočinek. A praci mam v kanclu v místě bydliště a za 5 min jsem doma kdyby neco, tak jeste v ut a st bych šla ;) a pak valecka, odpočinek a procházky s pejskem 🙂
@michaela_k jeeee co mate za pejska?? 🙂) po opu budes jak rybicka, ale klidne zustan doma, ono ti v praci nic neutece. V tu sobotu odpocivej, at se telo zregenruje, pij protein a uzivej si obletovani 🙂 ja po opu temer zadnou bolest necitila, sestricka mi nabizela injekci na bolest a tu jsem odmitla, nebylo moc co tlumit... druhy den jsem sla normos do prace, ale sla jsem kvuli tomu ze bych se doma z toho cekani zblaznila 😂.
@michaela_k ahojky a co měl manžel za problém a co zobal za dobroty 😀
@lussinka88 přesně tak ;) v praci to uteče ;) když mi bude blbe pujdu dóm. ;) pejska mame civavku Hamíčka. Je to 6 kluk a je to zlaticko naše🙂
@verunkablack
Mel málo spermii a špatné. Dostal Tamoxyfen a vitaminy Folandrol. A to zabralo. Ale dr. Napíše co bude potřeba.
@michaela_k Folandrol nám dnes Bittner dal, 2 balení, 2 sáčky denně. V pondělí jdem na hormon.profil a pak se nastaví hormon.stimulace. Jen se bojím, aby se to fakt povedlo, přeci jenom azoospermie a k tomu varikokéla vlevo 😢😢😢
To bude urcite dobrý 🙂 dneska umí fakt zázraky !!!! Držím pesticky. Hlavně myslet pozitivně a usmívat se 🙂 a všechno bude fajn 🤓
@maja1111111 Nepracuji tam 😉 Jsem pacientka 😉 To je z jejich stránek.
@lussinka88 Na kontrolu jdu v úterý a ms nevím, při poslední kontrole ještě nebyla děloha úplně vyčištěná a dnešní zkušební test hcg ukázal ještě zřetelnou čárku, tak si asi ještě počkám. No uvidíme co mi Jarža řekne v úterý.
@evelinah to jsem teda zvedava, co ti rekne. 2tydny uz je dost.
@maja1111111 ahoj, zatím nám dal Bittner Folandrol, poté nasadí hormon.stimulaci, podle výsledků hormon.profilu
@verunkablack to je asi to same co nosifol ne..to beru na vajicka🙂
Holky. Zítra v 7:00 mam nástup na OPU. Myslete na me;) 😇
@michaela_k na zítra držím moc a moc palečky. Ať jde vše jak má a vajíček je dostatek kvalitních. Dej vědět jak to šlo 👍😉
@michaela_k drzim palecky! 🙂 dej pak vedet
Poslusne hlásím, jsem po OPU. Vše OK, nic nevim, nic si nepamatuju;) všichni moc milí. A výsledek? 11 vajíček. Spg sice horší, ale věříme🙂 vsechny půjdou ICSI 🙂 v po si budu volat, jak jsou na tom ;) Ach jo. Zase dva dny čekání. :(
@michaela_k tak to je super!! 😍 to cekani utece! Jen dva dnx. Nechci te strasit ale na test je to nejdelsi 🙂)
@lussinka88 test, srdíčko, první screening 🙂) už chci rodit .
Gratuluji
@michaela_k to je paráda, tak ať se krásně oplodňují 🍀 hodně štěstí a trpělivosti. Bude to dobré 😉
@8karolina4 ty si jeste pockas 😂... pockej az se to bude blizit, to budes chtit nachvili zastavit cas
Také chodím od Iscare, druhý den si píchám Puregon. Doufám že se zadaří. Máme 5ti letou holčičku. Pak jsem byla těhotná,ale plod se nevyvinul tak jsem musela do Krče na revizi, bohužel jí udělali blbě. Takže jsem za tři týdny musela na druhou. Ted se snažíme 1,5 roku a nic. Tak snad se to touhle cestou povede.
@lussinka88 test prý nemam
Dělat. Jdu po 8 dnech na HCG kvůli studii. Tak to snad vydrzim ;)
Hihi
@majinka1981 hodne stesticka!!!!!😍
@majinka1981 taky preju hodne stesticka!! Pak napis jakej mas odhad 🙂. Ono je to o trpelivosti a vytrvalosti, ale to uz urcite vis. V Iscare jsi v dobrych rukou, takze se zrcite zadari!
@michaela_k ted hlavne odpocivej a uzivej si, ze jeste nemas bublinu v brise 🙂) ani nevis jak rada bych si dala vino s bramburkama a nejakou mega pra***nou abych se z toho pak nepob...😂 jo a pij protein 🙂) ono ti to utece - je to uz zitra!!
@lussinka88 to věřím ;) piju na tvé doporučení ty nutridrinky ( jsou teda fakt hnusny, cpu se jogurtama a ovocem. Zítra v 10 volám, jak jsou bublinky na tom 🙂
@michaela_k Držím moc palce 🙂
@lagina dekuji. Snad dopadne vše jak ma ;)
@michaela_k hnusneeeej?? Me to strasne chutnalo 🙂
@lussinka88 Jojo měla jsem zatím jen bananovy. Je to děsně sladký 🙂 ale da se tooo 🙂

@maja1111111 ano, každy čtvrtek 🙂