icon

Iscare Praha. Máte zkušenost?

nikusa
26. srp 2007

Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.

lussinka88
11. kvě 2017

@lagina 😂😂😂😂 s tim jidlem je to normalni 😁😂. Hlavne si moc neprekyseluj zaludek, nos sebou svaciny. Ja pila pak pozdejc hodne kolu 😊. Bublina se ma dobre, to je jasny! Jak jinak by to melo byt?? Oni i ty testy ti nic moc nereknou. Hlavne klid. Za par tydnu si muzes koupit angelsounds a poslouchat srdicko 😊. a s tema bedarama to prejde 😂 hlavne neexperimentuj, ono to stejne nepomaha. Spis naopak. Dela to taky ten utros. Ve 4. Mesici budes mit kuzi jak miminko 🙂))

majinka1981
11. kvě 2017

@lagina jj na letrox to vadí. Nejdříve po půl hodiny jinak nemá smysl ten lék brát. Zkuste to kdyžtak probrat s doktorkou.

8karolina4
11. kvě 2017

@lagina je holcicka, jak budes delat ty culiky? 🙂)) no ja jsem taky skareda a snad to holka zustane 🙂))) a martinovi dej facku 🙂

fialka77
11. kvě 2017

@lagina Také beru letrox, dodržuji, že minimálně půl hodiny by se potom nemělo jíst. Já ho mám připravený hned u postele s vodou, jak vstanu, tak si ho vezmu.

evelinah
11. kvě 2017

@michaela_k držím palce, ať se bublinka pěkně zavrtá 😉

michaela_k
11. kvě 2017

Je tam blacticysta prý super kvality ;) ostatní dvě bubliny nic moc. Mam si zavolat zítra jestli budou vhodná ke zmrazeni. Ted jedeme pro ananas a domu odpočívat ;)

lussinka88
11. kvě 2017

@michaela_k jeeee taky jsem mela takovou! 🙂 tak tfuj tfuj at se chytne

majinka1981
11. kvě 2017

Dnes devátý den mám 11 vajec 😂. Odběr mě čeká v pondělí a na transfer půjdu příští sobotu.

lussinka88
11. kvě 2017

@majinka1981 jeeeee tak zachvilku tu budou samy tehule

8karolina4
11. kvě 2017

@lussinka88 a ty mamina 🙂

majinka1981
12. kvě 2017

Holky jen takový trapný dotaz 😂. Ta manželova abstinence má být jak dlouhá? Měli jsme spolu něco v pondělí a má donést horké zboží v pondělí...není ta abstinence dlouhá,ale dneska už by mohla být do pondělí krátká,tak nevím? 😂

evelinah
12. kvě 2017

@majinka1981 většinou doporučují tak 3 dny 😉

majinka1981
12. kvě 2017

@evelinah aha tak to už taky nestihnem :D tak to necháme uležet do pondělí asi :D

lussinka88
12. kvě 2017

@majinka1981 zalezi jaky mel predtim spermio 😂 zas budou potrebovat na jedno vajicko jen jednu spermii ne? 😂

majinka1981
13. kvě 2017

@lussinka88 na spermio nemusel,protože už jedno dítě máme, takže mu ho dělá nepotřebovali. Jj no doufám že to bude stačit 😂. Max.doveze později něco čerstvějšího 😂. V pondělí ráno v sedm nastupuji tak pak dám vědět jak to vypadá.

majinka1981
15. kvě 2017

Tak mám 12 vajíček. Jen mě tedy po tom hodně bolí břicho. Zítra si mám volat jak jsme na tom.

lussinka88
15. kvě 2017

@majinka1981 tak super!! 😍 to bude fotbalovy muzstvo 😂

lussinka88
15. kvě 2017

@michaela_k jak se citis??? 🙂 uz jen 4dny a jdes na krev vid 😉

evelinah
15. kvě 2017

@majinka1981 to je pěkná úroda, držím palce ať se jim pěkně daří 🙏

majinka1981
15. kvě 2017

@lussinka88 manžel měl sice 15 milionů, ale pohyblivost 35%, ale to prej nevadí. No jsem na to zvědavá co z toho bude. Škoda že už si nejde vybrat pohlaví jak před léty 😂. To by bral manžel i dva kluky 😂. Stejně je to jedno,hlavně že něco klapne. 😉

michaela_k
15. kvě 2017

@lussinka88 AHojky...jojo v pátek... přemýšlím, jestli si předtím neudělat test... je to hrozný to čekaní, měla jsi pravdu, tak se snažím nějak zaměstnat. Ted teda ležím, jsem hned unavená. ale pocity - no je to těžký. snažím se věřit tomu, že to vyšlo, ale červík pochybnosti je tam pořád. Bříško (teda to místo, kam to dr. dal )občas cítím popíchnutí, sem tam mám pocit žaludku na vodě, mám citlivé bradavky, ale může to být z utrouše...ale jinak se cítím nad očekávání dobře. no uvidíme v pátek🙂

michaela_k
15. kvě 2017

@majinka1981 🙂 gratuluji k úrodě a teď odpočívačka🙂 hodně štěstíčka

lussinka88
15. kvě 2017

@michaela_k tak hlavne klid 🙂 mysli pozitivne ono to dobre dopadne. 😊 kdyztak ten test zkus az tak 5-6den driv to asi nema smysl, ale to uz se ti vyplati pockat do toho patkua budes to mit cerne na bilem 😊

majinka1981
16. kvě 2017

Tak jsem se právě dozvěděla že je jich osm oplodněných, na další dvě se ještě čeká. Ve čtvrtek si mám zase volat. Tak se modlím aby se to povedlo.

lussinka88
16. kvě 2017

@majinka1981 tak to je dobra uroda!! 🙂

majinka1981
18. kvě 2017

tak jsem zase volala do centra a z osmi se prej nejlíp daří třem embiím. Zítra mám zase ráno volat. Ty ostatní jsou pomalejší. Znamená to že z toho třeba nemusí být k zamražení vůbec nic? Jsem z toho nějaká zklamaná. Aby vůbec v sobotu měli do mě co vrátit.

lussinka88
18. kvě 2017

@majinka1981 neznamena to nic. Do soboty muze byt vse jinak - muzou to dohnat nebo naopak se zpomalit. Nejak nad tim nepremyslej, stejne nic nevymyslis a nikdo ti ted nerekne co bude za par hodin ani za par dni, protoze je to hold nepredvidatelny.. :-/ jen si rikej, ze prezijou ti kteri maj sanci. Ty co nemaj nema smysl transferovat, byla by to zbytecna nadeje. Hlavne mysli pozitivne, oni bojujou tak jim duveruj 😉

michaela_k
19. kvě 2017

Zatím se potichu raduji. Jedeme na krev. Snad mi to potvrdí ;)

evelinah
19. kvě 2017

@michaela_k super 👍, tichounce gratuluji 🙂🙂

lussinka88
19. kvě 2017

@michaela_k jeeee to je super zprava!! 🙂

Strana