Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
@lagina tak držím moc palce
@lussinka88 snad to vyjde dekuji
@lagina a jaky je postup prosím dekuji
@evelinah to je asi kvuli ty cyste... jeste ji dej cas... ona az bude telo pripraveny se vstreba!
Dobre rano. Holky. Tak včera me odvezla rychlá. Fakt nejhorší pocit volat si záchranku když mate 4 dny zacpu. Křeče jak blázen, všude. Strach o mimi největší. Do Iscare jsem se nedovolala. Po příjmu v nemocnici zjištěno ze mimi je OK a není mimodelozni. Což byl původní strach. Tak jsem dostala neco na křeče, bolest a klistýr. Noc strašná, zvlášť při pohledu sestřičky, kterou jsem v pul2 vzbudila, aby mi neco dala. Ted lezim na zádech a nemůžu se hnout. Ale je to lepší nez včera🙂 hlavně ze mimi ke OK a doufám, ze ❤️bude další tyden. Dr. Mi vysadila zatím Utrous, ze to mam prý z toho. Tak nestane se nic, když v průběhu tyhle situace brát nebudu? Dneska si budu volat Jarze, mam jít ve ct na UTZ. Tak snad me pustí. Holky musela jsem se vypovídat. :(
@michaela_k jeeee ☹ a kde lezis?? Vysazdnej utros nevadi, jen kdybys mela nejaky spatny ppcity tak si ho nech hned dat pripadne ti pichnou agplutin (progesteron)
@michaela_k hlavne ze ti je uz lip!! A ze je mimi v poradku. Nekdy je to tehotenstvi fakt narocny... at je ti brzo dobre
@michaela_k Moc na Tebe myslim, at jste v pořádku :-*
@sarinkaropuska
Mrkni se na tomto foru do historie, jak jsem tim procházela vše jsem tu popisovala 🙂 Od normalního IVF se to moc neliší, jen se vypije jedna tableta.. a je víc kontrol
Tak včera to poslední kontrola nebyla, za 4.týdny zase 🙂
Miminko se má dobře, už plave, naháněli jsme ho ultrazvukem, cucá si palec... už je to človíček 🙂)
V iscaru masakr, byli jsme objednaní na 13. a odchazeli někde v 15:20... Asi víc akutních lidí, normalně jsem usnula na tvdo v čekárně...
Ptala jsem se Jarži, Lacheta opravdu končí, odchází do jiného centra...
@lagina to je krásný mimi. Jaký ses tyden ?
@lagina nemůžu najít historie 😣
@michaela_k Přeji, aby bylo všechno v pořádku 😉
Holky, to je škoda, že Lacheta končí. Doporučíte mi někoho jiného místo něho?
@michaela_k to je super, v horovicich chci rodit
@michaela_k A jaká to budeš mít pak dál? Nějaká dieta aby se to neopakovalo, nebo jak?
Já jsem 8plus4, 9. týden 🙂
@lagina
Úžasný clovicek 🙂
@fialka77 ja chodila k Jarzembovsky a za me super! S Lachetou a Nedelkovou patri mezi TOP 🙂 ale Jarza je proste nej!
@lussinka88 a @lagina Děkuji za doporučení, ještě jsem u Jaržembovské a Nedělkové nebyla, zkusím se k nim objednat, až tam půjdu 😉
Zatím čekám, jak dopadne druhé iui, příští týden dělám test 😉
@lagina Pěkná fotečka z ultrazvuku 😉
@fialka77 Nedelkova je taky super, ale byla tam jen nektery den v tydnu... zkus se dostat k Jarze. Sice ma natriskano, ale nikoho lepsiho nesezenes 🙂
@lussinka88 Zkusím to, záleží, jak mi vyjde termín objednání 😉
Tak Lacheta měl radost že zaklapl desky a zapomněl mě objednat na další kontrolu. Tak jsem se vracela. Zadařilo se nám na poprvé . Budu se modlit ať se krásně vyvíjí. Další kontrolu mám 20.6. s ultrazvukem.
@majinka1981 Skvělýýý 🙂
@michaela_k to bude dobrý, držte se. Na kolikatou jsi ve čtvrtek objednaná, já mám být u Jarži na destou. Snad nebude tolik lidí jako minule, to jsem tam seděla před 2 hod.
@evelinah ja ba 9:40 to se potkáme. Teda pokud me pustí odsud. Mam jít na potvrzení ze to není mimodelozni a to mam ted potvrzené, ze není. Jeste jsem se tam nedovolala dneska. Asi maj fofrik. Kdyby me aspoň opustily ty křeče. Život by byl hned veselejší 🙂
Holky Jarža byla minulý týden na dovolené, proto se tam teď hodně čeká 🙂

@evelinah Přeji, aby brzy přišla. Mě přišla po 36 dnech.