icon

Iscare Praha. Máte zkušenost?

nikusa
26. srp 2007

Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.

fialka77
29. kvě 2017

@evelinah Přeji, aby brzy přišla. Mě přišla po 36 dnech.

sarinkaropuska
29. kvě 2017

@lagina tak držím moc palce

sarinkaropuska
29. kvě 2017

@lussinka88 snad to vyjde dekuji

sarinkaropuska
29. kvě 2017

@lagina a jaky je postup prosím dekuji

lussinka88
29. kvě 2017

@evelinah to je asi kvuli ty cyste... jeste ji dej cas... ona az bude telo pripraveny se vstreba!

michaela_k
30. kvě 2017

Dobre rano. Holky. Tak včera me odvezla rychlá. Fakt nejhorší pocit volat si záchranku když mate 4 dny zacpu. Křeče jak blázen, všude. Strach o mimi největší. Do Iscare jsem se nedovolala. Po příjmu v nemocnici zjištěno ze mimi je OK a není mimodelozni. Což byl původní strach. Tak jsem dostala neco na křeče, bolest a klistýr. Noc strašná, zvlášť při pohledu sestřičky, kterou jsem v pul2 vzbudila, aby mi neco dala. Ted lezim na zádech a nemůžu se hnout. Ale je to lepší nez včera🙂 hlavně ze mimi ke OK a doufám, ze ❤️bude další tyden. Dr. Mi vysadila zatím Utrous, ze to mam prý z toho. Tak nestane se nic, když v průběhu tyhle situace brát nebudu? Dneska si budu volat Jarze, mam jít ve ct na UTZ. Tak snad me pustí. Holky musela jsem se vypovídat. :(

lussinka88
30. kvě 2017

@michaela_k jeeee ☹ a kde lezis?? Vysazdnej utros nevadi, jen kdybys mela nejaky spatny ppcity tak si ho nech hned dat pripadne ti pichnou agplutin (progesteron)

lussinka88
30. kvě 2017

@michaela_k hlavne ze ti je uz lip!! A ze je mimi v poradku. Nekdy je to tehotenstvi fakt narocny... at je ti brzo dobre

lagina
30. kvě 2017

@michaela_k Moc na Tebe myslim, at jste v pořádku :-*

lagina
30. kvě 2017

@sarinkaropuska
Mrkni se na tomto foru do historie, jak jsem tim procházela vše jsem tu popisovala 🙂 Od normalního IVF se to moc neliší, jen se vypije jedna tableta.. a je víc kontrol

lagina
30. kvě 2017

Tak včera to poslední kontrola nebyla, za 4.týdny zase 🙂
Miminko se má dobře, už plave, naháněli jsme ho ultrazvukem, cucá si palec... už je to človíček 🙂)
V iscaru masakr, byli jsme objednaní na 13. a odchazeli někde v 15:20... Asi víc akutních lidí, normalně jsem usnula na tvdo v čekárně...
Ptala jsem se Jarži, Lacheta opravdu končí, odchází do jiného centra...

michaela_k
30. kvě 2017

@lusinka88 @lagina holky dekuji. Lezim u nas v Hořovicích v nemocnici na gyndě. Naštěstí je fakt na super úrovni. Doufám, ze vše bude tak jak ma. A křeče brzy povolí. Zítra bych mela snad jít domu.

michaela_k
30. kvě 2017

@lagina to je krásný mimi. Jaký ses tyden ?

sarinkaropuska
30. kvě 2017

@lagina nemůžu najít historie 😣

fialka77
30. kvě 2017

@michaela_k Přeji, aby bylo všechno v pořádku 😉

fialka77
30. kvě 2017

Holky, to je škoda, že Lacheta končí. Doporučíte mi někoho jiného místo něho?

8karolina4
30. kvě 2017

@michaela_k to je super, v horovicich chci rodit

lagina
30. kvě 2017

@michaela_k A jaká to budeš mít pak dál? Nějaká dieta aby se to neopakovalo, nebo jak?
Já jsem 8plus4, 9. týden 🙂

8karolina4
30. kvě 2017

@lagina
Úžasný clovicek 🙂

lussinka88
30. kvě 2017

@fialka77 ja chodila k Jarzembovsky a za me super! S Lachetou a Nedelkovou patri mezi TOP 🙂 ale Jarza je proste nej!

lagina
30. kvě 2017

@fialka77 Za mě rozhodně Jaržembovská, je to TOP, moje krevní skupina 🙂
ev. pokud ti lacheta hodně vyhovuje, zkus se domluvit s ním, kam jde...

fialka77
30. kvě 2017

@lussinka88 a @lagina Děkuji za doporučení, ještě jsem u Jaržembovské a Nedělkové nebyla, zkusím se k nim objednat, až tam půjdu 😉
Zatím čekám, jak dopadne druhé iui, příští týden dělám test 😉

@lagina Pěkná fotečka z ultrazvuku 😉

lussinka88
30. kvě 2017

@fialka77 Nedelkova je taky super, ale byla tam jen nektery den v tydnu... zkus se dostat k Jarze. Sice ma natriskano, ale nikoho lepsiho nesezenes 🙂

fialka77
30. kvě 2017

@lussinka88 Zkusím to, záleží, jak mi vyjde termín objednání 😉

majinka1981
30. kvě 2017

Tak Lacheta měl radost že zaklapl desky a zapomněl mě objednat na další kontrolu. Tak jsem se vracela. Zadařilo se nám na poprvé . Budu se modlit ať se krásně vyvíjí. Další kontrolu mám 20.6. s ultrazvukem.

lagina
30. kvě 2017

@majinka1981 Skvělýýý 🙂

evelinah
30. kvě 2017

@lagina krásná fotečka, je to už pidi človíček 🙂. Dávejte na sebe pozor 😉

evelinah
30. kvě 2017

@michaela_k to bude dobrý, držte se. Na kolikatou jsi ve čtvrtek objednaná, já mám být u Jarži na destou. Snad nebude tolik lidí jako minule, to jsem tam seděla před 2 hod.

michaela_k
30. kvě 2017

@evelinah ja ba 9:40 to se potkáme. Teda pokud me pustí odsud. Mam jít na potvrzení ze to není mimodelozni a to mam ted potvrzené, ze není. Jeste jsem se tam nedovolala dneska. Asi maj fofrik. Kdyby me aspoň opustily ty křeče. Život by byl hned veselejší 🙂

lagina
30. kvě 2017

Holky Jarža byla minulý týden na dovolené, proto se tam teď hodně čeká 🙂

Strana