icon

Iscare Praha. Máte zkušenost?

nikusa
26. srp 2007

Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.

evelinah
15. čer 2017

@lussinka88 a to najdu kde 🙂?

fialka77
15. čer 2017

@evelinah Přeji, aby to nic nebylo a kontrola dopadla dobře po dovolené.

janca15l
19. čer 2017

Ahoj vim, ze je to blby dotaz, ale nevite nektera jak se jmenuje vysoka zrzava doktorka? Myslim, ze je to jedina se zrzavymi vlasy. Dekuji

lussinka88
19. čer 2017

@janca15l myslis takovou starsi?

majinka1981
20. čer 2017

tak jsem přišla od Lachety. Jsem 6+5 a máme srdíčko a 1cm. Mám hroznou radost. Před dvěma lety jsem byla těhotná,ale nenaskočilo srdíčko a musela jsem na revizi. tak první strašák za námi.

evelinah
20. čer 2017

@majinka1981 super,jen tak dál 👍. Hodně štěstí 🙂

verunkablack
20. čer 2017

Tak příští pondělí bude iui 😉😉😉😉

janca15l
20. čer 2017

@lussinka88 ano, má dlouhé zrzavé vlasy

fialka77
20. čer 2017

@majinka1981 Krásné zprávy 😉

lussinka88
21. čer 2017

@janca15l ja myslim ze tam je zrzava jen doktorka Turkova. Ale treba prisel i nekdo jinej. Ja tam byla naposled nekdy v listopadu

salenas
21. čer 2017

@lussinka88 kočko, jak je, už se to blíží, viď ! Barunka posílá pozdrav spolubojovnici 🙂

janca15l
21. čer 2017

@lussinka88 dekuji moc

evelinah
21. čer 2017

@salenas to je fešanda,spokojená, vysmátá, prostě super 🙂

michaela_k
22. čer 2017

Ahoj holky. Dnes kontrola 6 týdnu po transferu. - studiová kontrola. Mimco prospívá a ma 21 mm. Bylo krásné vidět jak se hýbe. 🙂 jeste me ceka jedna kontrola za měsíc. 10 tYdnu po transferu a pak uz jen k mému dr. Jsem šťastná a v Iscare jsou všichni super. ;) přeji všem dalším at se jim mimco povede!!!!! ❤️

lagina
23. čer 2017

Jo, jsem šťastná za kontroly v Iscare, protože s tou mojí je to trochu tragické :D :D už se těším na úterý 🙂

michaela_k
23. čer 2017

@lagina mas poslední v Iscare???

lagina
23. čer 2017

@michaela_k Já si vždycky myslim, že je to poslední :D :D asi už ano 🙂)

majinka1981
29. čer 2017

Dnešní kontrola ve studii obseva 8t a 2cm má drobek. Už jsem objednaná i na gyndu za 14 dní na screaning, krev a vystavení průkazky. Jen poslední dny je mi na zvracení ve dne v noci, sice nezvracim, ale mám celodenní opici 😂

lussinka88
29. čer 2017

@salenas jeee to je kocickA!! 😍😍 krati se to mooooc!!! Uz mame vse pripraveny. Zitra dobalim definitivne tasku a muzem jit na vec. Strach teda mam velkej, ale kdo nema vid 🙂)

lussinka88
29. čer 2017

@majinka1981 jééééé taková bublinečka!!! 🙂 krásný moc gratuluju!

lagina
30. čer 2017

Poslední návštěva v ISCARE za náma 🙂 Nově se mi posunul termín 🙂
Všem, kdo váhají, zda do ISCARU jít ho vřele doporučuji, za mě skvělé centrum.
Všem přeji hodně sil, štěstí a ať se Vám Vaše sny plní... 🙂🍀

fialka77
30. čer 2017

@michaela_k, @majinka1981 a @lagina Ahoj holky, všem vám přeji hodně zdravíčka a bezproblémové těhotenství 😉
@lussinka88 Přeji pokud možno, co nejlepší porod, aby jsi brzy držela své štěstíčko v náručí 😉
Doufám, že se také dočkáme svého štěstíčka.

michaela_k
30. čer 2017

@fialka77 dekujiiii 🙂

lussinka88
30. čer 2017

@fialka77 dekuji!! 😊 Urcite se zadari! Ono je to o trpelivosti, takovy test a priprava na tehotenstvi

evelinah
30. čer 2017

@lagina to je moc pěkná fotečka,už máš pořádné bříško 🙂. Já jsem v Iscare taky moc spokojená. Ještě kdyby to vyšlo a dotáhla to až do konce ☹.

majinka1981
30. čer 2017

Jinak hlásím že Lacheta už tam opravdu nepracuje. Nějak se nepohodl s vedením a šel do jiné repro centra.

lussinka88
5. črc 2017

Ahoj holky, tak jak to u vas vypadá? Co je nového? Já mám prej 4dny do termínu porodu (podle Dr. budu přenášet) a můžu říct, že to čekání snáším snad hůř než čekání na test po transferu. 😅

fialka77
5. črc 2017

@lussinka88 Ahoj, já už myslela, že píšeš radostnou zprávu 😉 Přeji, aby to rychle uteklo. Já čekám, až budu moci testovat po iui 😉

lussinka88
5. črc 2017

@fialka77 prej dřív jak příští týden to nebude (alespon podle toho co mi řekli včera v Podolí). Tyhle dny už jsou fakt na palici. Kdy budeš testovat? Tak to budu čekat s tebou 🙂)

fialka77
5. črc 2017

@lussinka88 Přístí týden je za chvíli, i když chápu, že už se ti to teď vleče. V sobotu test 😉

Strana