Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
@joy33 my tobe taky!! 🙂
@8karolina4 tak to je krásný ,to se hezky čte..moc gratuluji...🙂
@maja1111111 hlavně žádný stres a pohodu s ono to vyjde...
Jaržembovská čeká mimčo je v 19.t 🙂 to už jim tam nikdo nezůstane :D
@majinka1981 neeeeeeeeeeeeeee 😂😂😂😂 ja chci pristi rok od ni zas transfer 😂
@majinka1981 tyjo jako fakt jo..je já si ničeho nevšimla..jen jsem ji dnes zahledla..no všichni odtamtut odchazeji☹
@majinka1981
@maja1111111 holky a dr nedelkova tam jeste je?
MUDr. Lukáš Bittner, FEBU, FECSM
MUDr. Zuzana Burgetová
MUDr. Andrea Ďurechová, Ph.D.
MUDr. Kristýna Frühaufová, Ph.D.
MUDr. Jaroslav Hulvert
MUDr. Mária Jaržembovská
MUDr. Lucie Musilová
MUDr. Tereza Lénertová
MUDr. Anna Prjaničniková, CSc.
MUDr. Kamila Veselá, Ph.D.
@lussinka88 Jarža je moc fajn,ona i dokaže dodat optimismus.Což je taky moc duležity..🙂
prosim cena iui po 39 roku,je 3000,-???
@lussinka88 jo k Nedelkove chodí kamarádka. Byla tam včera
@maja1111111 no teď odešla sestřička tam co lacheta
Mě dnes nabraly krev na mutace a imunologii a nasadila pro jistotu pregnison nízkou dávku. Přej kdyby náhodou. Mám dvě zamlkle těhotenství tak zjišťuje věci dále. Marika je fakt super doktorka, člověka nabyje energií a dodá odvahu. A příští měsíc mě čeká Ket. Snad jedno ze zamrazenych bude ok.
@maja1111111 ja myslim ze iui neni omezena vekem nebo jo?
@majinka1981 taky jsem po 3zamlklych brala prednison 5mg (pak az do 20tt), mela jsem teda pozitivni protilatky proti embryu (trofoblastu) a spermiim (z IVF oplodneni nam nic neprezilo - meli jsme tak oplodnenych 20embryek, pouze po ICSI zbylo z 10ti pet- ta imunita je dulezita )... takze ted to musi vyjit! 🙂 budes mit vysledky pred KETem?
Holky to mi ani neříkej...přeji jim to,ale také chystám na příští rok poslední transfer ☹ ach jo. Ke komu jít.
@evelinah k nedelkovy ;)
tak sem našla toto vysvětlení !http://www.zenska-neplodnost.cz/novinky/umele-o...
@lussinka88 jj ano měli by být za 14 dní a ket bude na na konci listopadu.
@8karolina4 jeeee ta je nadhernaaaaaaaaaaaaaa❤
velka gratulaceeeee
@maja1111111 schválně se zeptej, ale já bych řekla že IUI je něco jinýho než IVF
Holky, prosím, je mozne se do Iscare dostavit v sobotu na krev, nevíte?
@lussinka88 už mi psala :Máte opravdu máte nárok na 6 IUI za kalendářní rok, do vašich 49. narozenin.
@8karolina4 je krásná...přeji hodně zdraví a štěstí ❤
@8karolina4 Gratuluji a přeji vám oběma hodně zdravíčka😉
@luuucatko Myslím, že ano. Lepší je tam třeba dnes nebo zítra zavolat, aby s tím počítali.
@luuucatko myslim ze po domluv to jde. Jen na ten den objednaji svoz. Zkus si zavolat na recepci tam to urcite budou vedet
@maja1111111 maji to tam podle me zmatene napsany, ale nakonec jsem to tak taky pochopila
@fialka77
@lussinka88
Dekuji, tak ja tam brnknu 🙂

holky, hodne me zlobi odeslani prispevku, nevim proc. Psala jsem, ze vam vsem drzim pesti. 🙂