icon

Iscare Praha. Máte zkušenost?

nikusa
26. srp 2007

Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.

luuucatko
30. říj 2017

Holky, zítra mam jit na kotrolu pred iui. Jsem 11dc a běžně mam ovulaci 14 dc. Bohužel jsem ted zjistila, ze mam pozitivni ovu test. Myslite, že mi doktorka zitra rekne at jeste ten den přijdu odpo s partnerem? :( mate nekdo zkusenost?

8karolina4
31. říj 2017

@maja1111111 na 3 pokus

luuucatko
31. říj 2017

Holky, nemáte prosím tel. číslo přímo na pana doktora Hulverta?

maja1111111
31. říj 2017

@luuucatko zavolej do iscaru oni ti poradí,nebo tě přepojí

luuucatko
31. říj 2017

@maja1111111 no, on tam bohuzel dnes neni.. Tak jsem myslela jestli nemáte nekdo cislo přímo na nej.. Ordinuje na flore a to nevim jestli mu tam mohu volat :( ale rikal, ze mame volat kvuli kazde konzultaci..

maja1111111
31. říj 2017

@luuucatko Tak to by asi nedělal nic jiného než bral telefony..v iscaru tě na někoho přepojí

luuucatko
31. říj 2017

@maja1111111 Ano, ale je tam až zítra odpoledne. A my měli jít dnes na kontrolu ovulace aby jsme dostali termín IUI, ale bohužel ovulace probíhá již dnes a paní doktorka mi dnes řekla, že mám přijít zase až příští měsíc, tak jsem myslela, že by se to s ním dohodlo ještě na dnes nebo zítra.

majinka1981
31. říj 2017

ahoj holky, tak jdu na ket příští čtvrtek. Doufám že to konečně vyjde. Dostlala jsem seznam s léky co kdy brát. Tenhle čtvrtek musím začít s Ovitrelle, pak Utrogestan, Fraxiparin a Prednison mám nejnižší dávku, protože imunologie dopadla dobře.

lussinka88
31. říj 2017

@luuucatko jak jsi pochodila? Ja myslim ze pokud ovu probehla tak by to slo udelat max zitra... je lepsi kdyz se to spis zavede driv nez pozdejc..

@majinka1981 kolik embryek ti budou davat? Moooc drzim palecky!

luuucatko
1. lis 2017

@lussinka88 bohuzel nijak :(.. Pry az pristi mesic.. Meli jsme jit po prve.. A jelikoz vim, ze stejne prijde ms, tak zase akorat dlouhe cekani na iui ..:(

majinka1981
1. lis 2017

@lussinka88 nechám si dát jedno, máme zamražené dvě.

majinka1981
9. lis 2017

Dnes jsem byla na KET, za 14 dní budu vědět jak to dopadlo. První rozmražené bylo dobré, tak nám zbývá ještě jedno.

lussinka88
9. lis 2017

@majinka1981 tak tfuj tfuj at se mu u tebe libí 🙂)) musíš pak dát vědět!!

evelinah
10. lis 2017

@majinka1981 držím palce ať se pořádně zavrtá 🙏

elzza
10. lis 2017

Ahoj holky,snad nevadí ze se kvam takhle pridam.Jsem 10 den po ET s darovanymi,nevydržela jsem a testila už 9 den a dnes taky,našla jsem vždy jen ducha ktery není skoro vidět nevím jestli to není testem( MAMATEST) nebo se tam něco začíná rýsovat.vkladam fotku testu reknete jestli .něco vidíte nebo blaznim

luuucatko
10. lis 2017

@elzza ja tam neco vidim 🙂 na te spodní fotce ..

elzza
10. lis 2017

@luuucatko tak to jsem rada ze neblaznim🙄zkusím ještě zítra a uvidím, v úterý jdu na krev tak snad to konečně klapne 🙂

luuucatko
10. lis 2017

@elzza držím palce 🙂

evelinah
10. lis 2017

@elzza vítej, já vidím čárku na obou testech ...držím palce ať sílí.

sarinkaropuska
10. lis 2017

@elzza držím palce tohle my ukazuje vždy a nic stoho neni😣
Tak ať vám to sílí hodně stesti

lussinka88
11. lis 2017

@elzza taky vidim 🙂 ale zkusila bych jeste drmaxe nebo digitalni clearblue (ten mi ukazal +1-2 ikdyz na drmaxovi byl videt duch jen lupou 😂)... asi te nepotesim, ale ja mela na mamatestu krasnou druhou carku a hcg v ten samy den bylo 0... kazdopadne drzim palecky

elzza
11. lis 2017

Holky tak je to tam!!!zkusila jsem clearblue a je to krasne vidět nemusím nic lustit.🙂dekuji za podporu👍 teď už jen ať se u mě bouckovi libi.vsem co se snažíte nebo cekate tak držím palecky😉

lussinka88
12. lis 2017

@elzza tenhle test je zrovna taky takovej blbej, taky mi delal falesnaky 🙈 nejlepsi je ten digitalni clearblue nebo dr max, ale tak snad to tam je 😍 drzim palecky

elzza
12. lis 2017

Tak teď už teda nevím,už jsem se radovala☹no testovat už nebudu počkám na úterý na krev a budu doufat🙏

gabcat
12. lis 2017

@elzza Já vidím čárku už na mamatestu a nikdy se mi nestalo, že by mi házel falešné duchy. A to jsem se netestovala dost 🙂 on spíš ukazuje dřív než max. Takže se pak může stát, že jde o biochemické. A že bys měla smůlu na dva falešné pozitivní testy se mi taky nezdá moc pravděpodobné 😉 takže já opatrně gratuluju a přeju, ať se z té čárky taky vyklube puclíček 😉

luuucatko
12. lis 2017

Holky, mam jit na IUI..pri prvnim mi rekli ze ovulace bude vecer a tak se počká na dalsi mesic..je tu dalsi mesic a ovulace vychazi na nedeli.. Ja se zblaznim :(.. To mi zřejmě řeknou ze zase dalsi mesic, ze?:(

elzza
12. lis 2017

@gabcat taky tise doufám ze se brouček zavrtal🙂snažíme se už 10 let 6 jsem otehotnela prirozene ale vždy to skončilo potratem.Mam spatnou genetiku malou šanci na zdrave mimo.Prvni IVF z 16 vajíček 1zdrave neuchytilo se, tak jsme se rozhodli pro darkyni ,vkladam do toho velkou naději máme ještě 5 mrazacku ale verim ze to klapne už teď snad by mě neklamaly 4 testy za sebou😒myslím ze už se ta smůla musí prolomit a mimiskovi se u mě bude libit🙂

gabcat
12. lis 2017

@elzza Jeee, tak to sis teda zažila mnohem víc než my. My měli obrovské štěstí u prvního transferu a už máme 3týdenní kočičku doma 🙂 tak o to víc držím palce a dej vědět 😉

lussinka88
12. lis 2017

@elzza neee, ver tomu! Nechtela jsem te nejak rozhodit. Ale snazili jsme se 6let takze s testama mam bohaty zkusenosti 🙈. Navic pracuju v laborce tak vim jak ty debilni testy fungujou 🙈. Firmy setri na barvivu, takze to nekdy dela falesnaky. Jednou jsem prave mela mamatest s dalnici a sla na krev a tam nic ☹ koukali na me jak na blbce. Ale urcite to bude dobry a mas tam uz miminko 🙂 drzim palecky

maja1111111
13. lis 2017

Ahojky všichni máte zkušenost s MUDr. Anna Prjaničniková, já ji vubec neznam..jdu na druhe iui

Strana