Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
@maja1111111 na 3 pokus
Holky, nemáte prosím tel. číslo přímo na pana doktora Hulverta?
@luuucatko zavolej do iscaru oni ti poradí,nebo tě přepojí
@maja1111111 no, on tam bohuzel dnes neni.. Tak jsem myslela jestli nemáte nekdo cislo přímo na nej.. Ordinuje na flore a to nevim jestli mu tam mohu volat :( ale rikal, ze mame volat kvuli kazde konzultaci..
@luuucatko Tak to by asi nedělal nic jiného než bral telefony..v iscaru tě na někoho přepojí
@maja1111111 Ano, ale je tam až zítra odpoledne. A my měli jít dnes na kontrolu ovulace aby jsme dostali termín IUI, ale bohužel ovulace probíhá již dnes a paní doktorka mi dnes řekla, že mám přijít zase až příští měsíc, tak jsem myslela, že by se to s ním dohodlo ještě na dnes nebo zítra.
ahoj holky, tak jdu na ket příští čtvrtek. Doufám že to konečně vyjde. Dostlala jsem seznam s léky co kdy brát. Tenhle čtvrtek musím začít s Ovitrelle, pak Utrogestan, Fraxiparin a Prednison mám nejnižší dávku, protože imunologie dopadla dobře.
@luuucatko jak jsi pochodila? Ja myslim ze pokud ovu probehla tak by to slo udelat max zitra... je lepsi kdyz se to spis zavede driv nez pozdejc..
@majinka1981 kolik embryek ti budou davat? Moooc drzim palecky!
@lussinka88 bohuzel nijak :(.. Pry az pristi mesic.. Meli jsme jit po prve.. A jelikoz vim, ze stejne prijde ms, tak zase akorat dlouhe cekani na iui ..:(
@lussinka88 nechám si dát jedno, máme zamražené dvě.
Dnes jsem byla na KET, za 14 dní budu vědět jak to dopadlo. První rozmražené bylo dobré, tak nám zbývá ještě jedno.
@majinka1981 tak tfuj tfuj at se mu u tebe libí 🙂)) musíš pak dát vědět!!
@majinka1981 držím palce ať se pořádně zavrtá 🙏
Ahoj holky,snad nevadí ze se kvam takhle pridam.Jsem 10 den po ET s darovanymi,nevydržela jsem a testila už 9 den a dnes taky,našla jsem vždy jen ducha ktery není skoro vidět nevím jestli to není testem( MAMATEST) nebo se tam něco začíná rýsovat.vkladam fotku testu reknete jestli .něco vidíte nebo blaznim
@elzza držím palce tohle my ukazuje vždy a nic stoho neni😣
Tak ať vám to sílí hodně stesti
@elzza taky vidim 🙂 ale zkusila bych jeste drmaxe nebo digitalni clearblue (ten mi ukazal +1-2 ikdyz na drmaxovi byl videt duch jen lupou 😂)... asi te nepotesim, ale ja mela na mamatestu krasnou druhou carku a hcg v ten samy den bylo 0... kazdopadne drzim palecky
@elzza tenhle test je zrovna taky takovej blbej, taky mi delal falesnaky 🙈 nejlepsi je ten digitalni clearblue nebo dr max, ale tak snad to tam je 😍 drzim palecky
Tak teď už teda nevím,už jsem se radovala☹no testovat už nebudu počkám na úterý na krev a budu doufat🙏
@elzza Já vidím čárku už na mamatestu a nikdy se mi nestalo, že by mi házel falešné duchy. A to jsem se netestovala dost 🙂 on spíš ukazuje dřív než max. Takže se pak může stát, že jde o biochemické. A že bys měla smůlu na dva falešné pozitivní testy se mi taky nezdá moc pravděpodobné 😉 takže já opatrně gratuluju a přeju, ať se z té čárky taky vyklube puclíček 😉
Holky, mam jit na IUI..pri prvnim mi rekli ze ovulace bude vecer a tak se počká na dalsi mesic..je tu dalsi mesic a ovulace vychazi na nedeli.. Ja se zblaznim :(.. To mi zřejmě řeknou ze zase dalsi mesic, ze?:(
@gabcat taky tise doufám ze se brouček zavrtal🙂snažíme se už 10 let 6 jsem otehotnela prirozene ale vždy to skončilo potratem.Mam spatnou genetiku malou šanci na zdrave mimo.Prvni IVF z 16 vajíček 1zdrave neuchytilo se, tak jsme se rozhodli pro darkyni ,vkladam do toho velkou naději máme ještě 5 mrazacku ale verim ze to klapne už teď snad by mě neklamaly 4 testy za sebou😒myslím ze už se ta smůla musí prolomit a mimiskovi se u mě bude libit🙂
@elzza neee, ver tomu! Nechtela jsem te nejak rozhodit. Ale snazili jsme se 6let takze s testama mam bohaty zkusenosti 🙈. Navic pracuju v laborce tak vim jak ty debilni testy fungujou 🙈. Firmy setri na barvivu, takze to nekdy dela falesnaky. Jednou jsem prave mela mamatest s dalnici a sla na krev a tam nic ☹ koukali na me jak na blbce. Ale urcite to bude dobry a mas tam uz miminko 🙂 drzim palecky
Ahojky všichni máte zkušenost s MUDr. Anna Prjaničniková, já ji vubec neznam..jdu na druhe iui

Holky, zítra mam jit na kotrolu pred iui. Jsem 11dc a běžně mam ovulaci 14 dc. Bohužel jsem ted zjistila, ze mam pozitivni ovu test. Myslite, že mi doktorka zitra rekne at jeste ten den přijdu odpo s partnerem? :( mate nekdo zkusenost?