IUI za sebou, teď 14 dní nejistoty
Ahoj, má za sebou třetí IUI a teď mě čeká 14 dní čekaní jak to dopadlo.Jak si krátíte dlouho chvíli? nechci se zbytečně nervovat nebo pozorovat. Taky čekáte jak to dopadlo??
Tak to chápu,moc Ti přeju II.Dneska jsem se zabavila na zahradě takže to šlo.Já byla 10.11. a testovat mám až 25.11. tak se těším,ten den mám svátek takže ideální dáreček 🙂
@katerina_m to ja jsem si chtěla dát pozitivní testík příští sobotu k narozkám. ale vypadá to, že jsem to dostala 😖
A nemůže to být zahnizdování to odpovidá poku je to týden po IUI.Jestě počkej a uvidíš.
To by bylo asi spíš špinění bych řekla. Tohle je čerstvá krev. Njn holt nemůže být všechno napoprvé😏 Ale každopádně Tobě držím palce.
Jsi hodná a pokud je to tak je mi to líto.První jsem obrečela,ale je opravdu málo případů z prvního pokusu.Držím palce.
ahojky, já mám dcerku po 1 IUI před 4,5 roky. Teď při touze po druhém mimi, jsme se vydali stejnou cestou, minulý měsíc 1IUI - bohužel negativní a tento měsíc 12.11. jsme byli na druhém pokusu, tak tady čekáme a doufáme..
U dcerky jsem si dělala první test 13 den po IUI a test už byl pozitivní, tak uvidíš jak na tom budeš, když už nebudeš moct vydržet můžeš zkusit testnout taky tak, ale kdyby to ještě bylo negativní, tak tomu dej ještě chvíli čas, já jsem to minulý měsíc udělala taky tak, dělala jsem testy od 13 dne ob den a po třetím testu vysadila utroš a přišla ms.. Držím palečky, ať to klapne a dočkáme se vytoužených //..
@beruskaev to jsem ráda, že v tom nejsem sama.Nikdo jiný už se nepřidal ☹, já mám testovat až 25.11., ale možná to zkusím už v pondělí. Budu Ti držet palečky ať se to povede, já mám teď už třetí pokus tak doufám, že do třetice se to povede. Je pravda, že mě už třetí den hodně bolí prsa, to se mi minule nestalo,ale mám strach, aby to nebylo po těch hormónech.
ahoj, tak já už jsem v další fázi - čekání na druhé na IUI. teoreticky příští týden ve čtvrtek, přesně 3 týdny od prvního. Aspoň mi to díky těm kratším cyklům odsejpá 😀 jen nevím jestli si místo toho nevydupu u doktora vyšetření na průchodnost.
jinak držím palce
@bassetlady Ahoj, to je dobře, že to bereš s humorem.Mě už se to také krátí a pak už budu vědět na čem jsem. To vyšetření tě napadlo samo nebo to navrhl doktor?? zajímalo by mě jestli je to vidět na ultrazvuku. Jinak díky podporu, určitě písnu jak to dopadlo.
@katerina_m napadlo to mě, protože mám za sebou celkem těžkou operaci endometrické cysty, tak si říkǎm proč to raději neprověřit, než zkoušet IUI "naslepo" a přítel jede stejně v použitelném termínu na služebku, tak si říkám, že aspoň ten cyklus nepromarním. Jdu do Caru v úterý tak jsem zvědavá co mi na moje diagnozy řekne 😊
@katerina_m mi napsali do zprávy testovat za 3 týdny, ale u dcerky už byl test 13 den pozitivní. Mi to nějak nedalo a testla jsem i včera, i když bylo asi ještě hodně brzy, ale byla jsem docela nervózní a pořád hledala příznaky. Test negativní, tak jsem se dala do klidu, přestala vnímat každé píchnutí a připravuju se, že to zase nevyšlo, ale ještě pořád je malá naděje, že bylo brzy, zítra udělám další pokus a pokud bude zase negativní, tak už to bude asi jasné.. A co ty, vydržela jsi nebo jsi dneska testla..
@beruskaev ne,cekam,ale mozna zitra rano to zkusim.Uvidim rano v jake budu nalade.
@katerina_m tak jsem dělala dneska ráno test a bílo, takže u nás už je jasno, bohužel zase nic ☹ ☹ a tak snad budete mít větší štěstí..
@beruskaev ahoj,to me mrzi,ale u nas bohuzel take nic
Tak my na druhé IUI zatím nejdeme. Přítel je mimo republiku. A na začátku prosince jdu na laparku na průchodnost a případné potřebné zásahy. A jestli bude pravý vejcovod špatný, levý už nemám, tak už jen IVF.
@bassetlady Tak snad ti povi dobre zpravy.Ja ted jeste zkusim IUI a začnu si vyjednavat IVF,uz nechci dal cekat mladsi uz nebudu
@katerina_m a kolik Ti je? jestli se můžu zeptat. A snažíte se o první?
@katerina_m tak to mě mrzí, je to boj, každý Ti řekne nesmíš na to myslet, ale jak to zařídit, to prostě nejde.. Já i když nevím od rána do večera co dřív, tak stejně na to myslím..
já jsem při snažení o první mimi byla s IVF smířená, IUI jsem brala jako předskok, protože úspěšnost je hrozně malá, přesto to vyšlo, ale druhé mimi se nedaří, tak uvidíme, teď si dáme v prosinci volno, a po novém roce to ještě párkrát zkusíme, ale nevím, nevím, už nejsem nejmladší..
@bassetlady ano o prni uz skoro dva roky,je mi 31,ale v cervenci mi uz bude 32
@beruskaev no prave,ty mas alespon to jedno,ale ja nic.Kdybych uz jedno mela tak bych mozna do IVF taky nesla.Doktor mi ho doporucil uz po druhe IUI,ale ja chtela pockat.
@katerina_m mně bylo v sobotu 35 :-/ takže v našem případě už opravdu není na co čekat. A opravdu mám pocit, že mě ten věk trošku doběhl. Ale když holt když ten správnej tatínek dřív nedorazil 😀
@bassetlady no ja jsem s manzelem uz 10 let,ale meli jsme jina vydani a pak zdav.problemy,tekze driv jsme to ani nezkouseli.Uz to taky nechci prodluzovat,ty jeste pujdes na IUI nebo na neco jineho
Jinak 4.12. jdu na ultrazvuk tak uvidim jestli to jeste stihnu do odstavky v Pronatalu
@katerina_m no 6. prosince jdu na tu průchodnost a podle toho se uvidí, pokud to bude OK tak ještě zkusíme možná jedno IUI a pokud to bude špatný, tak už nic jinýho než IVF nezbývá.
@bassetlady taky se do toho nechce,ale kamaradka sla a ted ma dve deti s triletym odstupem to bych taky chtela a jestli je to jedina cesta tak proc ne
@katerina_m mi se Eliška narodila ve 33, teď je mi 37, takže už fakt moc času není. Já bych na Tvém místě taky nečekala, navíc se nemusí podařit hned napoprvé ani IVF, takže na co čekat, roky letí.. Začala bych vyřizovat papíry na IVF a než se to všechno vyřídí, tak zkoušela IUI, jestli se nepletu, tak je 6 placených pokusů za rok. A navíc, co si budeme povídat, když se rozhoupete k IVF, tak budeš i pod menším tlakem co se IUI týká a třeba to zrovna klapne, psychika je fakt sviňa ☹
Chodíš do pražského Pronatalu?
@bassetlady určitě nečekejte, to schvaluju, roky letí a je to běh na dlouhou trať.. taky jsem dlouho čekala na vhodného tatínka, v dnešní době to fakt není jednoduché.. držím palečky, ať se dočkáte 🙂
@beruskaev ne chodim do Kolina,mam to tak v planu,ale musela jsem si na IVF nasetrit tak doufam,ze se to povede.
@katerina_m my chodíme do Pronatalu v Praze a máme díky němu Elišku 🙂 držím palečky, aby se to povedlo.. A všechno nejlepší k dnešnímu svátku 😀 😀 😀 máme stejné jméno, taky jsem Katka 😀 😀

já jsem týden po prvním IUI. A snažÍm se zabavit hlavu, a naprosto to vytěsnit. Ale moc mi to nejde 😀