icon

IVF 2019 (obnovená skupina)

johan7
11. čer 2019

Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247

kackaa91
24. čer 2019

@evunkas evi drž se, nezoufej nemusí to být konec... Držím palce

evunkas
24. čer 2019

@kackaa91 diky moc....budu se snazit myslet pozitivne...ale moc mi to nejde...

evunkas
24. čer 2019

@johan7 diky,No,to by embryjko,muselo byt obrovsky bojovnik....budu doufat,ale moc to nevidim...

kackaa91
24. čer 2019

@evunkas se ti nedivím, bych na tom byla asi stejně jako ty. Hlavně musís být silná a odpočívat

evunkas
24. čer 2019

@kkacca diky za podporu,ale bojim se,ze tohle konec je☹

johan7
autor
24. čer 2019

@evunkas Mě tenkrát říkali, že pokud nejsou kusy sliznice a prudký bolesti, nemusí to nic znamenat. Evi, drž se!

evunkas
24. čer 2019

@johan7 Johanko,diky moc.Uvidi se....ale moc nadeji tomu nedavam

johan7
autor
24. čer 2019

@evunkas A co Ti řekli na té lince? Odpočívat a dál brát Utrogestan? A na ten ultrazvuk máš jít tedy ve čtvrtek?

evunkas
24. čer 2019

@johan7 presne tak.Ted jsem psala Mardesicove,jestli ma cenu vubec na ten ultrazvuk chodit,pripadne,co delat dale.Ted ze me vypadl obrovsky kus...brecim tu jak zelva...

johan7
autor
24. čer 2019

@evunkas Evi, posílám Ti hodně síly, ať to všechno spolu s mužem zvládnete. Uvidíš, co Ti zítra napíšou z Pronatalu.

evunkas
25. čer 2019

Diky,za chvili jedu k doktorovu,ke svemu gynekologovi,vim,ze je to ztraceny,ale chci vedet,ze je to ok,co do jinych veci...

kkacca
25. čer 2019

@evunkas drzim palce, nevim teda jestli tam už je takhle brzo schopny něco videt, kromě zvětšené sliznice, ale snad ano..

evunkas
25. čer 2019

@kkacca uvidim,mela jsem jit na ultrazvuk ve ctvrtek.

kkacca
25. čer 2019

@evunkas tak ať tam je 🙂

johan7
autor
25. čer 2019

@evunkas Držím palce, ať je vše v pořádku.

evunkas
25. čer 2019

Tak jsem byla na pohotovosti sve gynekologie,jsem trosku vytocena jejich chovanim.ale na ultrazvuku nic nebylo....☹Ted jedu do caru na krev.

evunkas
25. čer 2019

Krev nabrana.doktorka tam taky nic nevidela,takze asi konec.Fakt jsem tomu verila☹

miralia
25. čer 2019

@evunkas To mě moc mrzí 😑

johan7
autor
25. čer 2019

@evunkas Evi, to mě moc mrzí.

evunkas
25. čer 2019

Diky,asi tam proste bylo neco spatne...

evunkas
25. čer 2019

Jsem z toho neskutecne zdrbnuta...

kkacca
25. čer 2019

@evunkas to me mrzi, ale presne jak rikas, nebylo tam něco ok, je to blby, ale buď rada, ze se to stalo teď..drzim palce dal

evunkas
25. čer 2019

@kkacca díky, ale embryo bylo vyšetřené, vše bylo dokonalé, tak si spíše říkám, co ještě bych měla udělat...jasně, určitou část neovlivním...ale stejně...

kkacca
25. čer 2019

@evunkas ja vím, ale i tak je u ivf ta šance proste jenom 40%..už mas výsledky krve?

johan7
autor
25. čer 2019

@evunkas Evi, myslím, že jsi pro to udělala vše, co jsi mohla a co jsi považovala v tu chvíli za nejlepší, vše bylo vyšetřený, brala jsi léky, jak jsi měla a i přesto...opravdu je to potom asi i o štěstí a o souhře spousty faktorů, ale to už my neovlivníme. Nebo myslíš, že z toho odbornýho hlediska byste mohli udělat ještě další podrobnější vyšetření? Třeba Ti pak ještě v Pronatalu nabídnou něco dalšího, zkuste se pobavit. Drž se!

evunkas
25. čer 2019

@kkacca ano,hcg 1670,mam v patek prijit a kontrolu a dalsi odbery,zda to klesa...

evunkas
25. čer 2019

@johan7 ne,vice pro to udelat neslo...ale tehotna jsem fakt byla hcg dnes 1670...

kkacca
25. čer 2019

@evunkas to je vysoké hcg a šanci teda tomu nedávají?

johan7
autor
25. čer 2019

@evunkas Teda...to je hezky vysoký. Třeba se tam ještě ukáže, jen trochu později...nebo jak se na to tvářila doktorka?

evunkas
25. čer 2019

@johan7 ze se jeste uvidi v patek-kontrola ultrazvukem a krev,ale kdybyste vcera videli tu krvavou spoust,tak byste tomu taky neverily...

Strana