IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
Diky,za chvili jedu k doktorovu,ke svemu gynekologovi,vim,ze je to ztraceny,ale chci vedet,ze je to ok,co do jinych veci...
Tak jsem byla na pohotovosti sve gynekologie,jsem trosku vytocena jejich chovanim.ale na ultrazvuku nic nebylo....☹Ted jedu do caru na krev.
Krev nabrana.doktorka tam taky nic nevidela,takze asi konec.Fakt jsem tomu verila☹
Diky,asi tam proste bylo neco spatne...
Jsem z toho neskutecne zdrbnuta...
@evunkas Evi, myslím, že jsi pro to udělala vše, co jsi mohla a co jsi považovala v tu chvíli za nejlepší, vše bylo vyšetřený, brala jsi léky, jak jsi měla a i přesto...opravdu je to potom asi i o štěstí a o souhře spousty faktorů, ale to už my neovlivníme. Nebo myslíš, že z toho odbornýho hlediska byste mohli udělat ještě další podrobnější vyšetření? Třeba Ti pak ještě v Pronatalu nabídnou něco dalšího, zkuste se pobavit. Drž se!

@evunkas evi drž se, nezoufej nemusí to být konec... Držím palce