IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
@johan7 ahojky,dnes mi volali...
V šesti folikulech bylo vajíčko,čtyři se oplodily...
Další informace se dozvíme až v pondělí,protože v pátek je svátek...doufáme alespoň ve dvě...
Ale to je opravdu hezký počet ..asi máš kvalitní vajíčka...☺je fajn,že můžete na KET,že nemusíš znovu absolvovat celé IVF kolečko.. tentokrát to už určitě vyjde!
Budu moc držet palce!
@johan7 chodím do Repromedy...
Včera mi volala paní doktorka,že se všechna emrya přestala vyvíjet,takže další pokus se nám nevyvedl...
Jsem hrozně zklamaná,nedostaneme se zase ani k transferu.
Teď si dáme pauzu a uvidíme jak budeme pokračovat dál.. jestli změníme centrum nebo jen třeba doktora...musíme popřemýšlet...
@twinkle Ahoj, mohla by som sa spytat ku komu v Repromede chodis a aky si mala protokol? My sme teraz tiez mali druhe IVF bez transferu, tiez sa vsetky embrya zastavili, ale bolo to v Heliose. Teraz sme presli prave do Repromedy k dr. Hromadove. Skusala si aj biorezonanci? Nam ju strasne doporucovala.
Holky kdy jste dostaly ms po revizi? 😔 ja furt nic 😏
@bambulka247 Ahoj.
Chodím k panu Dr.Zobačovi.
Pro druhé IVF jsme se rozhodli ihned co nám nebylo doporučeno zavádět emryo s mozaikou.
Pan doktor zvážoval možnost dlouhého protokolu,ale nakonec jen zvýšil dávku Gonalu a přidal Luveris,jinak vše stejné jako při prvním pokusu.
Zprávu o tom ,že to nevyšlo mi volala právě paní doktorka Hromadova(můj doktor je na dovolené) a svým lidským přístupem mě mile překvapila.
Nemohla jsem ani mluvit přes slzy,tak mi nabídla ať ji zavolám později,nebo napíšu mail.
Chystám se jí v pondělí zavolat a chci se jí zeptat jestli by bylo možné přejít k ní.
Nabídla mi nějaké další vyšetření spermií a možnost dlouhého protokolu s tím, že bysme si dali tři měsíce pauzu a užívali nějaké vitamíny.
Toto mi řekla po telefonu a tak bysme to s ni rádi konzultovali i osobně...O biorezonanci jsem zatím neslyšela,ale zatím mám informace jen přes telefon a některé věci co říkala si už přes prvotní šok ani nepamatuji...
A ta biorezonance je pro oba?musím na to mrknout...
@twinkle My sme prave boli rozhodnuti zostat v Heliose, ale konzultacia s pani dr. Hromadovou nas presvedcila. Tiez nam doporucila vitaminy, tu birezonanciu, vraj s nou maju dobre skusenosti, kludne pre oboch. A namiesto dlheho protokolu kratky. Plus teda buduci mesiac maju mat nejaky novy cip na vyber spermii, miesto macs, mal by mat lepsiu uspesnost. A aky je u vas problem?
@bambulka247 už jsem se na tu biorezonanci dívala a klidně bych do toho šla ...mají více možností s alternativní medicínou,tak možná opravdu bude dobré začít už od stravy,bylinky...jsme odhodlání vyzkoušet cokoliv co by mohlo pomoci...
O té nové metodě mi taky paní doktorka říkala,ale nevím nic bližšího..Macs jsme zatím neměli- vždy ICS a PICSI...
Nabídla mi teda ještě nejkakou metodu vyšetření těch spermií,ale neuvedla žádný název (nebo si na to nevzpomínám),jen že stojí 2000 a že to nehradí pojišťovna...což teda je suma kterou v porovnání s ostatními není potřeba řešit....
A problém máme oba...manžel nic moc spermiogram a já 35let a po operaci myomů na děloze před dvěmi a půl roky...
Po té operaci jsem rok až dva měla doporučení neotěhotnět...ale po roce jsme začali zkoušet ,takže dohromady to je už rok a půl...
Do Repromedy jsme šli začátkem roku na první konzultaci,a za půl roku stihli dva neúspěšne pokusy.
A vy jste na tom jak?
@bambulka247 a můžu se zeptat jak reaguješ na stimulaci?a v Heliosu používají také Gonal?
@twinkle U nas tiez horsi spermio a ja mam pcos. My sme boli na 1.ivf pred 2,5rokmi, tiez to slo nic moc, 17vajiciek,12sa oplodnilo a zostala nam len jedna blastocysta. Nastastie sa s nou zadarilo. Teraz chceme druhe dieta,tak sme sli do 2.ivf. Vysledok este horsi, z 10vajiciek sa oplodnili len 4 a vsetky sa 3.den zastavili. Stimulovala som gonalom, dlhy protokol. To vysetrenie spermii co vam ponukla je asi fragmentacia dna, to nam robili v Heliose, ale stejne aj ak to budete mat horsie, tak nic viac ako picsi a macs neni. Tiez verim ze ta biorezonancia a vitaminy pomozu.
@twinkle Inak co sa tyka stimulacie, u mna neni problem pocet, ale asi kvalita. Alebo teda boh vie co. Vzdy som mala dlhy protokol, teraz mi navrhli kratky, tak uvidime. Kazdopadne cakame este na vysledky nejakej dalsej genetiky co nam brali a na biorezonanciu. Takze dalsie ivf cca v zari.
@bambulka247 to je super,že už se vám jednou zadařilo.. vajíček docela dost..tady platí,že kvalita je důležitější než kvantita...jeden bojovnicek ale zbyl a to je důležité!
Já právě tak nějak tuším,že to u nás nebude ani tak o speemiich jako o těch mých vajíčkách...
No uvidíme.Zitra budu volat paní doktorce a zkusím si domluvit schůzku u ní...
Dám vědět co nám navrhne...
Každopádně další sres...už jsem z toho unavená...ještě jsme to ani neřekli rodičům,budou zklamaní..
Pokud půjdeme do dalšího IVF,tak jsem rozhodnuta to nikomu neříkat...
@twinkle A mozem sa este spytat kvoli comu sa robilo pgd vysetrenie toho vasho prveho embrya? Ci v Repromede robia vsetkym pgd? Budem teda drzat palce nech s pani doktorkou nieco vymyslite. Verim ze sa dalsi pokus zadari, aj vam aj nam. Mna najblizsie caka 31.7.ta biorezonance, tak som zvedava co mi tam povedia. Inak aj pre mna to bude mega stres, uz teraz sa mi obracia zaludok ked na to myslim. My sme o ivf nikomu nepovedali, ani o tom prvom. A teraz vsetkym tvrdim ze druhe dieta zatial nechcem, lebo uz prichadzaju otazky kedy bude druhe.
Ahoj holky,jak se mate?Ja se porad snazim vyrovnat s tim nasim neuspechem,ale moc mi to nejde☹Mam hruzu z budoucich pokusu.Nekdy v srpnu bychom meli jit na konzultaci do Pronatalu a domluvit se na dalsim pokusu....
@evunkas Ahojky,taky se nemuzu porad smitit s tim ze mi miminko odeslo 😔 tak sem se tesila a doufala ze treti pokus vysel 😒
Jsem uz 7 tydnu od revize a ms taky nikde 🧐😞
V patek mam konzultaci na klinice co jak kdy dal no...bojim se co reknou a bojim se dalsiho pokusu 😒 co kdyz se embryo zas nechyti nebo co kdyz jo ale pak zas najednou nic

@kkacca No jasný, to je chvilička. A co Ty? Co mrňous? 🙂