IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
@lucik253 no,v nekterych carech,co jsem tak cetla davaji od urciteho veku prednost tomu stimulovanemu cyklu s estrofemem.Ja to mela tak,ze prvni cyklus nativ bez estrofemu-nechytl se, druhy cyklus s estrofemem a chytl,sice na chvili,ale chytl se...S vyskou sliznice taky nemam moc velky problem...
Holky zdravím vás tady všechny :srdce: tak dnes jsem měla ultrazvuk.. Doktor říkal že to vypadá dobře na pravé straně mám 7folikul a na levé straně 7 folikul taky :srdce: dal mi dneska tři injekce orgalutran dneska mi už jednu aplikoval...ve středu opět ultrazvuk a v pátek nejspíše odběr...
Holky tak dnes jsem byla na ultrazvuku, doktor říkal že vše vypadá dobře a probíhá jak má. Dneska mi sestra pichla menopur a já večer si musím píchnout ovitrelle a v pátek budu mít odběr vajíček... Jsem už trochu klidnější 🙂 sestra se dneska divila že mám odběr tak brzy, že můžu být ráda že vajíčka mám v takove pohodě...
ahojky, nám ted nedopadl 8 ket, už to bylo poslední zamražené embryo ☹ takže jsem zrovna vyfasovala injekce, Bemfola a čekám až přijde ms. Mám jen 150 jednotek, tak snad budu reagovat. Stimulovala jste někdo s takovou dávkou?
Holky,mimochodem jsem ted na par dnu v ramci dovci v zapadnich Cechach a mimo jine i ve Frantuskovych lazni.Tak uz jsem sibsahla na Frantiska za nas vsechny cekatelky,tak snad to pomuze...🙂
@evunkas Ahoj Evi, děkuju, dobrý, jen jsme tedy finálně odložili ten ket, od víkendu je mi nějak špatně pořád, asi žlučník nebo nevím, asi i stres z práce a ze všeho kolem, tak to zkusíme asi až další měsíc. Menstruace přišla nakonec a byl to opět docela nášup. Jsi hodná, že jsi osahala Frantíka 😀 děkujeme.
@catchulinecka Ano, ja som vzdy zacinala na 150j, dalsie ivf mi dokonca naplanovali zacat na 112,5j. Zalezi ako si reagovala predtym.
Děvčata tak mám odběru... Jsem z toho spatna. Odebral mi doktor 27 vajíček. Ale tim že mi odebral tolik, se u mě prý může rozjet hyperstimulacni syndrom. Takže transfer ne proběhne teď ale až v září 😒 v pondělí si mám volat do laboratoře jak to vypadá s kolik vajicek Budeme mrazít...

@johan7 ted jsem zvedava kdy prijde ms at je od ceho se zas odrazit