IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
@kackaa91 no prave jsem na e miminku i ze sve zkusenosti co choduim do repromedy brno nespokojena berou to tam jako v obchode zavedou a dalsi musela jsem vstat oblict se vycurat a jit si lehnout do 2 pokoje jelikoz tam meli transfer jine pani... no pokud to nevyjde chcu jit do heliosu...v repromede jak jedna slecna napsala a je to pravda ze je tam dobrejen kafeco tam davaji zadarmo ...je to fabrika na penize....
@kackaa91 jinak ti drzimpeste at fazolka roste 🙂 a at je vse vporadku !!! .-)
@racochejlek87 děkuji jsi hodna... No mě doktor nepustil ani čůrat, ať to vydržím co nejdéle to půjde...
@racochejlek87 No ja mam skusenost s Heliosom aj s Repromedou v Brne a musim povedat ze ako vacsia fabrika na penize mi urcite pride Helios, tam to vsetko prebieha ako na beziacom pase, osobny kontakt s doktorom je minimalny, mala som pocit ze tam nikoho nezaujimame. V Repromede som urcite spokojnejsia a to tvrdim aj napriek tomu ze mam doma Heliosatko a v Repromede ma este len caka KET.
Ahoj,tak dnes kontrolni ultrazvuk...Mudr. Mardesicova byla nadsena,ja zase tolik ne...vypada to tak na 8-10 folikulu,odber v patek.Pane boze,prosim,at to vyjde🙂Uz bychom si to zaslouzili...

Holky,moc diky...