IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
Takze z 5 se oplodnili tri,vyvijeji se dve...je to na nic...
@evunkas obcas vás tu ctu a je mi lito, ze jsi musela na laparku!!! ❤️ Kolikrat jskoby nestacilo co clovek musi podstupovat a dostane ještě vic naloženo 😔 Me zustalo (z 4+1) na ET jen jedno embryjko, to mi včera vlozili.. Taky jsem doufala, ze zbyde vic, ale musim (i kdyz se mi to v hlavě pere) byt ráda alespon za 1! Drzim palce i u Tebe at si to vybojuje ten největší bojovnik... ❤️❤️❤️
@johan7 ahoj, dekuju moc za zeptani;) no na rovinu, člověk má neustále strach, aby se něco nepo...stres a a cekani u ivf byl prd s tím, co prijde pak, takže už se tesim až bude venku a budu se bát dal, ale aspoň na nej uvidim 🙂 takže mu dávám ještě tak tri tydny a zacnu ho lákat ven...co ty? Jak si na tom? Svatba už byla nebo ještě ne?
Ahoj holky, po několika IVF mi doma zůstaly dvě celé nerozbalené balení Estrimaxu + 2 celé platíčka, datum expirace 7/21 a 9/21, prodám vše za 350 Kč, osobní odběr Ostrava nebo zašlu poštou. Dále daruji těhotenské vitamíny GS Mamavit 100 tablet, rozbaleno, ale využila jsem jenom cca 5 tabletek, datum expirace 7/21. Mějte se hezky 🙂
@kackaa91 @lalen1 holky jste zlati,uz je mi fakt docela dobre,jsem teda na neschopence,ale zacinam mit roupy😉ale krotim se...jsem porad trochu unavena..Stehy mi vyndaji pristi utery v Pronatalu-pani doktorka Mardesicova z Pronatalu byla zlata,bylo ji lito,ze tak zridkava komplikace prisla zrovna u me a nabidla se,ze stehy vyndaji primo tam...ale tu noc z patku na sobotu bych si uz vicekrat nedala,bylo to strasne. Chci byt doma do ctvrtka vcetne.Mam ale sedave zamestnani,tak podle toho jak mi bude bych sla do prace...
Ahoj holky, ja dnes ultrazvuk a bilo i srdicko ❤️
Za tyden jdu zas

@evunkas Neboj embryjka uz se urcite tesi jak pujdou k tobe 🥰❤️😍 Jsi silna co vsechno zvladas!!! Neboj vyjde to az do konce 🤰