icon

IVF 2019 (obnovená skupina)

johan7
11. čer 2019

Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247

lucik253
5. říj 2019

@evunkas Neboj embryjka uz se urcite tesi jak pujdou k tobe 🥰❤️😍 Jsi silna co vsechno zvladas!!! Neboj vyjde to az do konce 🤰

evunkas
6. říj 2019

Takze z 5 se oplodnili tri,vyvijeji se dve...je to na nic...

kackaa91
6. říj 2019

@evunkas Evi i ty dvě jsou dobrý výsledek. Uvidíš ty dvě embryjka si to vybojuji ❤️❤️❤️🙏

lalen1
6. říj 2019

@evunkas obcas vás tu ctu a je mi lito, ze jsi musela na laparku!!! ❤️ Kolikrat jskoby nestacilo co clovek musi podstupovat a dostane ještě vic naloženo 😔 Me zustalo (z 4+1) na ET jen jedno embryjko, to mi včera vlozili.. Taky jsem doufala, ze zbyde vic, ale musim (i kdyz se mi to v hlavě pere) byt ráda alespon za 1! Drzim palce i u Tebe at si to vybojuje ten největší bojovnik... ❤️❤️❤️

kackaa91
6. říj 2019

@lalen1 držím palečky ☺️ ať se embryjko krásně drží❤️

lucik253
6. říj 2019

@lalen1 Drzim moc palce 👍❤️😍

lucik253
6. říj 2019

@evunkas Neboj budou bojovnici a bojovat ✊🥰❤️😍

kkacca
6. říj 2019

@evunkas nevzdavej to, měla jsem jen tri vajicka, z toho zbyly dvě blastocysty, zavedena jedna a jsem 34.tt, nejde o kvantitu..

johan7
autor
6. říj 2019

@kkacca Jé, Káčo, myslela jsem na Tebe, jsk se Ti daří? Co kosmonaut? 😀 ty bláho, 34tt, to je mazec, jak to uteklo!

johan7
autor
6. říj 2019

@evunkas Evi, je to zdánlivě na prd, ale třeba je jedno z těch dvou to pravé, věřím jim, věř jim taky 🍀 Přeju hodně štěstí!

kkacca
6. říj 2019

@johan7 ahoj, dekuju moc za zeptani;) no na rovinu, člověk má neustále strach, aby se něco nepo...stres a a cekani u ivf byl prd s tím, co prijde pak, takže už se tesim až bude venku a budu se bát dal, ale aspoň na nej uvidim 🙂 takže mu dávám ještě tak tri tydny a zacnu ho lákat ven...co ty? Jak si na tom? Svatba už byla nebo ještě ne?

johan7
autor
6. říj 2019

@kkacca Tak super, to už dáte, to je fakt za pár, kdy máš ofiko termín? 🙂 My jsme to teď stopli, takže se na to vrhneme až po svatbě, ta je teď v pátek, jsem z toho nervní jak sáňky v létě 🙂

kkacca
6. říj 2019

@johan7 termín je 20.11., ja teda chodím načas, tak uvidime 🙂 svatba je super, taková hezka party, co hrozne rychle uteče, kde to mate?

johan7
autor
6. říj 2019

@kkacca Jé, já mám 19.11. narozky, to bych měla dvojče 😀 to dá, věřim mu. No v Grébovce, jen nám to teď malinko ,,zkomplikoval” Kája s dopravou, po Praze bude mraky uzavírek a milion lidí, tak jsem zvědavá. Ale ty jo, fakt mám snad větší nervy než před IVF 😁

kkacca
6. říj 2019

@johan7 tak ja se budu snažit 😂 jee, to si to teda nacasoval, co 😂 grebovka je super, je to tak moc hezky..nervy chapu, ale to opadne a pak to bude parada, kolik mate lidu?

johan7
autor
6. říj 2019

@kkacca Hned mu to řekni, ať na to myslí 😁 je to tam super a zfouknem to tam naráz, obřad i party pak. Právě, že skoro 90, šílenost. Odkud kam až sahaj Hujerovi?😀

kkacca
6. říj 2019

@johan7 to je slušný teda, tak to kdybych šla kolem, tak se ztratim v davu 😂😂

johan7
autor
6. říj 2019

@kkacca Přijď, tam už je to jedno 😀

kkacca
6. říj 2019

@johan7 ja si prave myslim a vzhledem k tomu, ze nepiju a sezrat už toho taky nemůžu tolik, nebyla bych draha 😂

riaa88
7. říj 2019

Ahoj holky, po několika IVF mi doma zůstaly dvě celé nerozbalené balení Estrimaxu + 2 celé platíčka, datum expirace 7/21 a 9/21, prodám vše za 350 Kč, osobní odběr Ostrava nebo zašlu poštou. Dále daruji těhotenské vitamíny GS Mamavit 100 tablet, rozbaleno, ale využila jsem jenom cca 5 tabletek, datum expirace 7/21. Mějte se hezky 🙂

evunkas
8. říj 2019

@johan7 Johanko,krasnou svatbu preju.Budete ji mit teda fakt obrovskou....Pak se to uz urcite podari,uvidis🙂

kackaa91
8. říj 2019

@evunkas ahojky Evi, jakpak se cítíš? Doufám že ti je už lépe 😊

lalen1
8. říj 2019

@evunkas taky me zajima jak Ti je 😉

evunkas
8. říj 2019

@kackaa91 @lalen1 holky jste zlati,uz je mi fakt docela dobre,jsem teda na neschopence,ale zacinam mit roupy😉ale krotim se...jsem porad trochu unavena..Stehy mi vyndaji pristi utery v Pronatalu-pani doktorka Mardesicova z Pronatalu byla zlata,bylo ji lito,ze tak zridkava komplikace prisla zrovna u me a nabidla se,ze stehy vyndaji primo tam...ale tu noc z patku na sobotu bych si uz vicekrat nedala,bylo to strasne. Chci byt doma do ctvrtka vcetne.Mam ale sedave zamestnani,tak podle toho jak mi bude bych sla do prace...

kackaa91
8. říj 2019

@evunkas jsem ráda že je ti dobře 🙏☺️hlavně buď opatrná a pomalu jako želva 🐢😀je dobře žes do té nemocnice jela, ta bolest musela být hrozná... Teď se hlavně šetří Evi ❤️❤️

johan7
autor
8. říj 2019

@evunkas Moc děkuju 😘 jsem ráda, že je Ti lépe, myslela jsem na Tebe, je mi to tak líto, ale naštěstí je všechno špatné za Tebou a teď už bude jenom dobře. Šetři se, odpočívej a nabírej síly 🙂 a transfer tedy proběhne nebo až později ten další měsíc?

lucik253
8. říj 2019

Ahoj holky, ja dnes ultrazvuk a bilo i srdicko ❤️
Za tyden jdu zas

johan7
autor
8. říj 2019

@lucik253 Lucí, no to je skvělá zpráva, tak jsi na to čekala viď ❤️ Moc Ti to přeju a držím palce, aby bylo všechno v pořádku i nadále 🍀 to musí být tak krásný vidět to srdíčko. Mě se teď nedávno zdálo, že kojin uplně prťavý miminečko a to bylo tak krásný, pořád na to myslím.

lucik253
8. říj 2019

@johan7 Moc ti dekuji ❤️❤️❤️ No zas sem si trosku oddychla 😍 ted jen aby to slo dal dobre.
Za tyden se zas uvidi

johan7
autor
8. říj 2019

@lucik253 Určitě to půjde dobře, teď je příznivé období ❤️🙏🏻

Strana