IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
@evunkas obcas vás tu ctu a je mi lito, ze jsi musela na laparku!!! ❤️ Kolikrat jskoby nestacilo co clovek musi podstupovat a dostane ještě vic naloženo 😔 Me zustalo (z 4+1) na ET jen jedno embryjko, to mi včera vlozili.. Taky jsem doufala, ze zbyde vic, ale musim (i kdyz se mi to v hlavě pere) byt ráda alespon za 1! Drzim palce i u Tebe at si to vybojuje ten největší bojovnik... ❤️❤️❤️
@johan7 ahoj, dekuju moc za zeptani;) no na rovinu, člověk má neustále strach, aby se něco nepo...stres a a cekani u ivf byl prd s tím, co prijde pak, takže už se tesim až bude venku a budu se bát dal, ale aspoň na nej uvidim 🙂 takže mu dávám ještě tak tri tydny a zacnu ho lákat ven...co ty? Jak si na tom? Svatba už byla nebo ještě ne?
Ahoj holky, po několika IVF mi doma zůstaly dvě celé nerozbalené balení Estrimaxu + 2 celé platíčka, datum expirace 7/21 a 9/21, prodám vše za 350 Kč, osobní odběr Ostrava nebo zašlu poštou. Dále daruji těhotenské vitamíny GS Mamavit 100 tablet, rozbaleno, ale využila jsem jenom cca 5 tabletek, datum expirace 7/21. Mějte se hezky 🙂
@kackaa91 @lalen1 holky jste zlati,uz je mi fakt docela dobre,jsem teda na neschopence,ale zacinam mit roupy😉ale krotim se...jsem porad trochu unavena..Stehy mi vyndaji pristi utery v Pronatalu-pani doktorka Mardesicova z Pronatalu byla zlata,bylo ji lito,ze tak zridkava komplikace prisla zrovna u me a nabidla se,ze stehy vyndaji primo tam...ale tu noc z patku na sobotu bych si uz vicekrat nedala,bylo to strasne. Chci byt doma do ctvrtka vcetne.Mam ale sedave zamestnani,tak podle toho jak mi bude bych sla do prace...

@evunkas Neboj embryjka uz se urcite tesi jak pujdou k tobe 🥰❤️😍 Jsi silna co vsechno zvladas!!! Neboj vyjde to az do konce 🤰