IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
@evunkas Evi, celkem dobrý, děkuju. Zjistila jsem, že ten Crinone může způsobovat to špinění a že to holky měly podobně, takže už jsem klidnější, že to jsou růžovo/hnědý hrudky z toho gelu, jen tedy nechápu, proč mi to v CAR nikdo neřekl, ale tak třeba ne každý to tak má a píšou to i v příbalov.letáku. No uvidíme, stejně s tím nic nevymyslím. Zkus testnout ještě později, třeba to zašpinění bylo k nidaci, po těch kvantech hormonů je, myslím si, všechno možné 🙂. Je skvělý, že máš u manžela takovou oporu, to se totiž všechno snáší mnohem lépe. Moc Ti držím palce! 🍀
holky ahoj, jsem ráda, že je nová skupinka. Já teď čekám na svůj poslední ket. Během dvou let jsme vypotřebovali 8 mrazáčků, ted bude poslední, takže pokud nevyjde, budu muset absolvovat třetí celé IVF ☹ a to jsem si po druhém řekla, že ještě že máme tolik mrazáků, protože po třetí už doho nejdu po tom všem co jsem prožila ☹ no mazec, ovšem člověk míní a život mění... my to tady víme nejlíp, že je to svatá pravda.
@johan7 to je mi moc líto! moc ti fandím!!!! ach jo, to je tak nespravedlivé
@catchulinecka To mne hrozne mrzi 😔😔😔
Ze uz tolik pokusu. A vi se kde muze byt problem? 😢
@catchulinecka Moc děkuju, jsi hodná! No o spravedlnosti toho víš tedy koukám také svoje, to je šílený, moc Tě obdivuju a vůbec všechny ženský tady, co si procházejí touhle cestou, je to fakt šílenej nápor jak na tělo, tak hlavně na psychiku, ale začaly jsme to se záměrem pomoci k miminku a v tom nás prostě nic nezastaví! Holky, jsem ráda za takovou hezkou vzájemnou podporu, rady a povzbuzení tady!

@lucik253 diky moc,snazim se myslet pozitivne,ale potom vsem mi to moc nejde☹Ale jak mi vcera rekl manzel hraje se az do posledni minuty a i posledni vteriny treba ve fotbale nebo v hokeji muze rozhodnout...jeste ze ho mam🙂