icon

IVF 2019 (obnovená skupina)

johan7
11. čer 2019

Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247

evunkas
13. čer 2019

@lucik253 diky moc,snazim se myslet pozitivne,ale potom vsem mi to moc nejde☹Ale jak mi vcera rekl manzel hraje se az do posledni minuty a i posledni vteriny treba ve fotbale nebo v hokeji muze rozhodnout...jeste ze ho mam🙂

lucik253
13. čer 2019

@evunkas To je pekne 🥰

johan7
autor
13. čer 2019

@evunkas Evi, celkem dobrý, děkuju. Zjistila jsem, že ten Crinone může způsobovat to špinění a že to holky měly podobně, takže už jsem klidnější, že to jsou růžovo/hnědý hrudky z toho gelu, jen tedy nechápu, proč mi to v CAR nikdo neřekl, ale tak třeba ne každý to tak má a píšou to i v příbalov.letáku. No uvidíme, stejně s tím nic nevymyslím. Zkus testnout ještě později, třeba to zašpinění bylo k nidaci, po těch kvantech hormonů je, myslím si, všechno možné 🙂. Je skvělý, že máš u manžela takovou oporu, to se totiž všechno snáší mnohem lépe. Moc Ti držím palce! 🍀

johan7
autor
13. čer 2019

@lucik253 Luci, děkuju, jsi zlatá 😘 je mi lépe, sice břicho mám pořád nafouklé, ale je to lepší, co Ty? Už sis byla koupit něco hezkýho k moři? 🙂

lucik253
13. čer 2019

@johan7 Taky sem byla porad nafoukla,jeste ty injekce do bricha a obcas modriny 😕 byla sem rada,ze sem si tu neschopenku vzala a nemusela v praci porad sedet a mackat si bricho.
Zatim nee ani nevim jestli neco potrebuju 😂

johan7
autor
13. čer 2019

@lucik253 Ty jsi si pak píchala ještě i něco po transferu, Lucí?

lucik253
13. čer 2019

@johan7 Jo Fraxiparine uz pred Ketem,od 2dc

johan7
autor
13. čer 2019

@lucik253 Jo aha, tak to jo. No mě se asi rozjíždí ms, čerstvá krev a bolest břicha a zad 😔

lucik253
13. čer 2019

@johan7 Fakt jo? 😟 z krve mi mudr rekla ze mam nejakou trombofilni mutaci a napsala mi ty injekce 😒

catchulinecka
13. čer 2019

holky ahoj, jsem ráda, že je nová skupinka. Já teď čekám na svůj poslední ket. Během dvou let jsme vypotřebovali 8 mrazáčků, ted bude poslední, takže pokud nevyjde, budu muset absolvovat třetí celé IVF ☹ a to jsem si po druhém řekla, že ještě že máme tolik mrazáků, protože po třetí už doho nejdu po tom všem co jsem prožila ☹ no mazec, ovšem člověk míní a život mění... my to tady víme nejlíp, že je to svatá pravda.

@johan7 to je mi moc líto! moc ti fandím!!!! ach jo, to je tak nespravedlivé

lucik253
13. čer 2019

@catchulinecka To mne hrozne mrzi 😔😔😔
Ze uz tolik pokusu. A vi se kde muze byt problem? 😢

kkacca
13. čer 2019

@johan7 😞 a vychazi ti to tak podle cyklu?

johan7
autor
13. čer 2019

@kkacca Když bych to brala podle normálního cyklu, tak jsem dnes 21.dc, takže menzes přesně za týden, ale podle mě jak je to tělo zblblý tím vším a sliznice 15mm, tak to chce asi ven dřív...

johan7
autor
13. čer 2019

@lucik253 Hmmm, čerstvá červená krev, ne zatím nějak hodně, ale prostě takhle mi vždycky začíná menstruace, v kříži a ty klasický bolesti.

kkacca
13. čer 2019

@johan7 jasny, je fakt, že to tělo je teď úplně jinak..tak to me mrzi, třeba to ještě není ztraceno

johan7
autor
13. čer 2019

@catchulinecka Moc děkuju, jsi hodná! No o spravedlnosti toho víš tedy koukám také svoje, to je šílený, moc Tě obdivuju a vůbec všechny ženský tady, co si procházejí touhle cestou, je to fakt šílenej nápor jak na tělo, tak hlavně na psychiku, ale začaly jsme to se záměrem pomoci k miminku a v tom nás prostě nic nezastaví! Holky, jsem ráda za takovou hezkou vzájemnou podporu, rady a povzbuzení tady!

johan7
autor
13. čer 2019

@kkacca Uvidíme, co z toho bude a jak to bude dál, případně další měsíc zkusíme KET 😉

kkacca
13. čer 2019

@johan7 jasne, stejne na tom nic nevymyslis, už je to vyřešené za tebe 🙂a zamrazeno mas jedno?

johan7
autor
13. čer 2019

@kkacca No právě, prdím na to, už jsem i sebe sama začínala štvát, jak jsem pořád musela něco hlídat. Máme dvě zamražený blastocysty po PK, takže ješte dvě možnosti.

kkacca
13. čer 2019

@johan7 tak to je super, když ne teď tak priste to vyjde, teď už člověk vi, co ho čeká a není to žádný drama 🙂

johan7
autor
13. čer 2019

@kkacca Přesně tak,teď to byl takovej ťukec a příště už pěkně navostro 😀

kkacca
13. čer 2019

@johan7 presne, nejdriv je třeba trénink 🙂

johan7
autor
13. čer 2019

@kkacca Jen teda ms bude asi velká parádička s těma 15 mm 🤯

kkacca
13. čer 2019

@johan7 ty jsi měl tolik? To je fakt hodne, ono ani to nemusi byt pak dobrej uhnizdeni..

johan7
autor
13. čer 2019

@kkacca Já mám vždycky, už fakt leta vysokou sliznici, jakože i v klasickejch nestimulovanejcj cyklech, ale teď jsem měla 15 a to bylo v pondělí...

kkacca
13. čer 2019

@johan7 aha, tak zase dobry pri ket kdyžtak, ze bys mohla v přirozeným cyklu

johan7
autor
13. čer 2019

@kkacca No jasný. A při tom KET je to jak? Tam se berou jen hormony pak “po akci”?

lucik253
13. čer 2019

@johan7 to mne mrzi 😢 kdy jsi mela delat test

kkacca
13. čer 2019

@johan7 když nemusel stimulovat sliznici, tak si myslim, ze jenom jako teď po et

kiissiii
13. čer 2019

@evunkas budu se za tebe modlit, ať mrcha nepřijde. Já jdu zítra v 11

Strana