IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
Ja na to zrovna cucim kde to zmizlo.
@johan7 ako na tom si?
Ja mam dneska nejakou depku 🥺 nejradsi byt tak doma 😫 dnes bych uz byla 14tt ach jo, nejde na to nemyslet 😢😢😢
@bambulka247 Bolesti už nejsou takový, spíš tak jako tlaky, ale ráno ze mě zase vypadlo něco fakt ošklivýho, tak už nevim, holt musím ještě chvíli počkat a uvidíme, co z toho bude. Kdyžtak máme ještě dva šampiony v mrazáku 🙂 co Ty?
@lucik253 Lucí, klidně to ze sebe všechno dostaň, je to hodně těžký, ale uvidíš, že bude zase dobře 😘 a jak píše Káča, určitě to mělo svůj důvod a tělo se s tím vypořádalo. Nic si nevyčítej, naopak, teď si najdi čas sama na sebe, kup si zmrzku nebo něco, co máš ráda a uvidíš, že přijdou zase lepší dny 🍀
Holky, taky se pridam, za par tydnu jsme meli zacit pokus c.8, ale nakonec si jeste par mesicu musime pockat.
Ahoj, jsem ráda, že se vlákno obnovilo, na chvíli jsem zpanikarila 🙂 já jsem 5. den po druhém ketu a zatím mi kromě obcasneho zaoblení břicha teda vůbec nic zvláštního nepřijde. Po tom prvním, který se nepovedl :( jsem měla větší příznaky. Tak Teda nevím. Ale prisahala jsem si, že test si udělám až 12. den. Protože minule jsem to zkoušela i čtyřikrát denně od 9. dne a ta jedna čárka vždycky bolela víc a víc. Musím to vydržet.
Holky, přeji vám hrozně moc štěstí 🍀🌞
Holky já se k Vám přidávám, v pátek mě čeká KET poslední. Jak vy jste na tom?

@johan7 Johanko ❤️ Super nápad ❤️i ja bych chtěla s tebou a s holkama zůstat v kontaktu ☺️