icon

IVF - jaro 2021

zizitap
16. bře 2021

Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna

veeev
7. čer 2021

@zuzicek2013 Ja bych brala pokud je jasna krev, ze to je 1. DC. Ta ms si muze delat co chce. Ale pro klid duse klidne zavolej do CARu, tam ti reknou 😊✊

marcynkaaa
7. čer 2021

@veeev
Ahoja! Tak já mám dnes po kontrolním UTZ. A pro sněhuláka ⛄ si jdu v pondělí v 10 ráno 😇 a v pátek ráno odjíždíme na dovolenou. Myslím že to vyšlo úplně skvěle!
My jsme teď s malým taky pořád venku mám ten pocit. Dnes teda až odpoledne. Ale to počasí je prostě pecka! 🙃
Tak snad tentokrát by mohl být ten první KET magický a mohl by vyjít už safra!

marcynkaaa
7. čer 2021

@zuzicek2013 Ahojky. Já bych to také brala jako 1 DC pokud byla opravdu červená krev do odpoledne. Nevím jak to má jaký CAR ale u nás je to myslím že když to přijde do 16ti tak je to 1 DC,když později tak je 1DC další den...

marselina
7. čer 2021

@marcynkaaa juuu už v pondělí budeš mít v brisku svehulacka.To je krásný, moc moc ti to preju💗🍀Dovolenou si užijete a než se nadejes bude vás o jednoho víc.

@veeev Copak ty?? Jak pak se mas?💗🍀

monimates
7. čer 2021

@zuzicek2013 Ahoj, já jsem začala brát Estrofem od 2.DC. Myslím, že je to den sem, den tam.. hlavně, aby se to do toho 17., 18.DC hezky nachystalo 🍀 držím palce

monimates
7. čer 2021

@marselina zítra jdu na ultrazvuk, doufám, moc doufám, že se to hezky vyvíjí, že nebude nějaký problém.. mám doma dvojčata, už bych si přála jen jedno 😃 už máš potvrzený počet miminek?

monimates
7. čer 2021

@marcynkaaa moc držím palce na pondělí 🍀

marselina
7. čer 2021

@monimates nooo prave nemám, jdu až 16.6., ale během dvou týdnu jsem potkala dvoje holcici dvojčátka, tak ze by nějaké znamení ?Mame doma dva kluky tak dvě holcicky by mi vůbec nevadili💗💗💗

marselina
7. čer 2021

@monimates juu dej určitě vědět jak jsi dopadla. Moc drzim pesticky💗🍀

marcynkaaa
7. čer 2021

@monimates Moc děkuji! Já držím palce na UTZ! Dej nám sem určitě vědět jak to vypadá 😇

marcynkaaa
7. čer 2021

@marselina Zní to krásně! Moc krásně. Nikdy nám nic na KET nezbylo. Tak snad nám tohle přinese ten dostatek štěstí co má 🍀😇 a po dovolené už budu vědět jak to vypadá 🤗

marselina
8. čer 2021

@monimates nenapinej nás, jak jsi dopadla? Snad všechno v pořádku💗🍀

monimates
9. čer 2021

@marselina Ahojky, nebyl to utz, jen další odběr krve.. a biochemické těhotenství bohužel.. už jsem to rozdýchala.. ale včera mě to rozsekalo, omlouvám se, že jsem se neozvala..

monimates
9. čer 2021

Dáváme si přes prázdniny pauzu. Jsem už vyčerpaná po těch třech pokusech a koktejlech hormonů. Zkusíme to v září znovu. Minimálně pozitivní na tom všem je, že se stihnu nechat naočkovat, snad shodím nějaké to kilo, co jsem za poslední měsíce nabrala, a víme, že embryo je schopné se zakousnout, jen vydržet 🙏

monimates
9. čer 2021

Vám všem přeji, ať jsou vaše pokusy se šťastným koncem 🍀🍀🍀 ozvu se zase za nějaký čas 🙂

monimates
9. čer 2021

@marcynkaaa nevím, proč jsem si myslela, že to bude utz, špatně jsem to pochopila

marselina
9. čer 2021

@monimates jezisi to mě strašně moc mrzí, opravdu.Ani se nedivím ze jsi nepsala, taky bych nemela náladu😥😪.
Po prázdninách to určitě vyjde, musí to vyjít holky všem co se snaží.💗🍀budu moc držet pesticky moc

marcynkaaa
11. čer 2021

@monimates Ahojky! Moc mě to mrzí. Vím jaké to je. Taky mám jedno biochemické za sebou. A ještě úplně pitome. Krev o něco nižší,pak ukázková a pak špatná. Takže po radostí zklamání.
Drž se! Rozhodně je dobře že si dáváte pauzu 🥰 cokoliv co ti pomůže dát se zase dohromady. Nikdy nevíš co si v té pauze může stát...
Drž se! Jsi silná!

marcynkaaa
12. čer 2021

@marselina
@veeev

Ahoj holky! Krásnou sobotu ☀️
Tak u nás už vrcholí přípravy před KETem. V pondělí dopoledne hurá pro zmrzlinu.
Už si píchám i Clexane,Estrofem pokračuje. Progesteron už mám od středečního rána.
Už se nemůžu dočkat 🤗
Jak se máte holky vy?
@marselina už se určitě nemůže dočkat UTZ? 😇

marselina
12. čer 2021

@marcynkaaa ahojkyyy úplně z tebe cítím to nadšeni a nateseni. Uvidis, ze to vyjde 💗🍀💗🍀.
Pak vyrazíte na dovcu, prijdes aspoň na jiné myšlenky, bude to perfektní uvidis .
Já se na utz moc těším až tu svoji bublinku uvidím, snad už bude mít i srdíčko zlaticko moje.
V pátek jsem šla k obvodakovi any mi vzal krev na hcg, výsledek až úterý a streda utz no mohla jsem si to ušetřit😂

marcynkaaa
13. čer 2021

@marselina Já jsem úplně nadšená a kdybych mohla skáču tři metry vysoko už dneska 😂 fakt se moc těším. Už aby to bylo! Teď je to takové jednoduší když v tom cyklu není OPU a vše kolem toho...
A kolik bys měla být v tu středu týdnů?
Takže zprávy můžu od tebe čekat v úterý i ve středu. To je dokonalý 😂🥰 já podám info v pondělí a ty máš na starosti další dva dny!
První UTZ to bude nádhera 🤗 pamatuji si první se synem...ach

marselina
13. čer 2021

@marcynkaaa od toho 1.6. kdy jsem dělala první test mi to prislo moc dlouho tak jsem 7.6. testovala znovu a mega dalnice😂

veeev
13. čer 2021

@marcynkaaa Ahoooj, ja se tak na tebe tesim, jak budes mit miminko u sebe 🥰 Uz se to blizi, zitra se nam nahlas. No budu na tebe myslet kudy chodim 🙏 Ale ted to vyjde, to je jasny. Navic s tou dovcou 👍

veeev
13. čer 2021

@marselina Jeee, no tak to bude uzasny tyden 🥰 Ja se tak tesim na to rozlousknuti, zda tam jsou 2 miminka. Mam strasnou radost uz ted ale. Uplne citim ru tvoji radost na utz, az tam uvidis ty prdolky ❤

veeev
13. čer 2021

@marcynkaaa
@marselina
Ja holky nejka nestiham 🙈🤣 S malou jsem zacala zase chodit na cviceni, na plavani, do toho musim litat na test na covid kvuli plavani, nejake vylety, makam na zahradce, grilovani, do toho mala ode dneska zase ryma 🙈 A jeste jsem si vymyslela, ze budu zavaret okurky, u nasich jsem byla, do prace chci zajet s malou a v patek zase na prvni kontrolu do CARU a na konci cervna to snad zase vypukne 🙏🙏🙏
Jak se mate jinak holky vy? Krome miminek teda?

marselina
13. čer 2021

@veeev jsi zlaticko dekuji. Kamaradka se ptala kouzelného kyvadla a je tam prý jedno tak uvidíme, ale porad mam hlad je mi blbě tak zase jim. Prsa mam tak 4😲🙏a břicho už tak na 4mesic😂
Ale je to nádherné a užívám si to

veeev
13. čer 2021

@marselina Wau, jako ze by jedno udelalo az takovou paseku? No nevim no 🤣❤ Ja s malou mela taky transfer dvou, ale uz na prvni utz jsem sla s tim, ze tam je jedno miminko. Nejak jsem to tusila. Nevim proc. A byla tam prdolka. Je jedno, jestli je tam jedno nebo dve. Dulezite je, ze tam je a to je nejvic 🥰

marcynkaaa
14. čer 2021

@marselina
@veeev

Krásné pondělí holky!
Tak já už jsem spokojená a doma.
Je nás o jednu expandovanou blastocystu víc 🤗😇⛄
Všechno šlo moc hezky.
Tak snad za 'chvíli' budu moct testovat. Tím že jsem neměla Ovitrelle. Tak nebudou žádné otázky a sledování kdy asi vyprchá ta čárka.
Ted už jen doufat a těšit se 🍀

veeev
14. čer 2021

@marcynkaaa Cely dopo jsem na tebe myslela. Tak si uzivej tehotenstvi, dovolenou a hlavne se nam hlas ❤ Kdy hodlas testovat? 😁

marselina
14. čer 2021

@marcynkaaa juuu to je krasna fotecka💗💗💗těším se až nám sem napíšeš “jsou tam” //
Teď už si jen krásne uzijte dovolenou taky tehulkovani 🥰❤️🍀🍀

Strana