icon

IVF - jaro 2021

zizitap
16. bře 2021

Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna

marselina
16. čer 2021

@marcynkaaa
@veeev holkyyyyy je tam jedno a už začíná srdeční akce💗💗💗💗

marcynkaaa
16. čer 2021

@marselina Já úplně a až neskutečně brečím! Bože to je nádhera ❤️ strašně ale strašně moc gratuluji. Ať se té malé a silné bublinové u tebe daří 🥰🤰 Gratuluji maminko! Z celého srdce!

veeev
16. čer 2021

@marselina Jezis, to je nadhera 🥰 Moc moc gratuluji. To jsou ty nejuzasnejsi zpravy dneska ❤ To bude jasna holcicka 🤗 To je skvely skvely skvely 🥰🥰🥰🥰

veeev
16. čer 2021

@marcynkaaa Ted je rada na tobe 🥰

marcynkaaa
16. čer 2021

@veeev A hned po mě máš zamluvené místo ty 😋🥰 krásné to doplníme! 😘

veeev
16. čer 2021

@marcynkaaa Kez by tomu tak bylo ❤ Ale jsem nejaka skepticka. Jako snasim to dobre, neni to jak u prvniho pokusu ted. Ale mam strach, ze nas ceka trochu delsi cesta.

veeev
16. čer 2021

@marselina
@marcynkaaa
Desne dru zeny 😂 Ta materska je prima 😁🤟

marselina
16. čer 2021

@veeev juuu je potřeba odpočívat a slunicko nabijí energii. Já miluju opalování, ale teď jsem tada doma zavřena v chládku 😂

marcynkaaa
16. čer 2021

@veeev No to je nádhera! Tyhle slunečné dny k tomu jen vybízí! My jsme dnešek trávili u zmrzliny 🤣🤭

veeev
16. čer 2021

@marselina Ja po transferu a tehotna se taky moc neslunila. Ted ale musim neco nachytat, nez zase pujdu na transfer 🙏 At nejsem tak zelena 😂 Je to ale uzasny balzam.

@marcynkaaa Ty jo, tak podle tve profilovky je syn cely ty 🥰 Baru dneska dostala aspon ode me kousek nanuka. Ale porad sopli, tak jen malinko. Nastesti ji nic jineho neni, jen ta ryma.

marselina
17. čer 2021

@veeev
@marcynkaaa holky tak mě dostihly poradne těhotenské nevolnosti.
Skoro nic v sobě neudrzim, 🚽je teď můj velky kamarád.

marcynkaaa
18. čer 2021

@marselina Sluníčko. To mi je líto! Doufám že aspoň na tom záchodě máte chladno! 😘
Posílám velké obejmutí a spoustu sil. I tahle fáze se zlepší! Neboj 🥰 jen ti to malé dává o sobě vědět pořádně

marselina
18. čer 2021

@marcynkaaa naštěstí mame v celém dome docela chladno, ale je to teda peklo. Tohle z předchozích tehu neznam.
A jak ty se citis ???? 💗💗

marcynkaaa
18. čer 2021

@marselina Je pravda že se synem mi bylo soufl pořád. Ale zvracela jsem jen párkrát.
Drž se 🤰🤗😇
Já se cítím dobře. Každý den dost unavená už od druhé dne od transferu. Břicho bolí každý den. Prsa už jako balóny 😂🤭 ale to ten progesteron 😂 strašně moc doufám že tohle je finální jízda ...dnes sem nafouklá. Ale ji ale nic nějak nepozoruji...přeci jen to vychází na asi 10 den?

marselina
18. čer 2021

@marcynkaaa juu to jsou ale příznivé zprávy. Kdy se chystas testovat? Bude to tam, uvidis 🤰🏼

marcynkaaa
18. čer 2021

@marselina Dnes jedeme na dovolenou. Doma budeme ve čtvrtek a v pátek jde manžel do práce. Tak možná v ten pátek? No a nebo pokud to zvládnu nějak na tajno na dovolené 😂😂😂 chci manžela ideálně překvapit. Za chvíli má narozeniny.
Myslím že od pondělí můžu testovat asi kdykoliv?

marselina
18. čer 2021

@marcynkaaa juu na dovolené by to bylo krásne.snad se ti to podaří. 💗💗🍀🍀

marcynkaaa
18. čer 2021

@marselina zatím jsme tu jen v přírodě. Tak uvidím kolem jakého obchodu budeme mít cestu. Nerada bych aby to věděl manžel 😂
Tady je to holky tak dokonale 😍

marselina
18. čer 2021

@marcynkaaa teda vypadá to nádherné. Kde pak jste?

marcynkaaa
18. čer 2021

@marselina Úplně přímo kontrentne jsou to Malenovice. Ale je to cca 20km od Frýdku Místku směrem na jih. Odhadem. Tak jen aby jsi věděla lokalitu.
A je to tu normálně úplně balzám na duši 😇🥰 až na to vedro...

veeev
19. čer 2021

@marselina Jezis, to me moc mrzi. Ale holt to k tomu patri. Aspon vis, ze je vse jak ma byt 👍 Rika se, ze kdyz je nevolno, je to prosperujici tehu 😍

veeev
19. čer 2021

@marcynkaaa Uuuuz? To tak hrozne leti 🙈 Ale neboj, bude tam //, to je jasne 🥰🥰🥰 Jinak dovolena vypada luxusne, presne pro nas. Taky to takhle milujeme. Akorat grilujeme, vsude ticho, jen nam tu kvakaj zaby. Parada 🤗

veeev
19. čer 2021

@marcynkaaa
@marselina Jinak ja zobu ty tablety a teda casto mi je taky soufl. Tak snad to prejde 🙏

veeev
20. čer 2021

@marcynkaaa
@marselina
Ach jo holky....zacinam se bat, jak tenhle pokus dopadne. Ve St jedu na kontrolu do CARu, jak to vypada, jestli rostou folikuly. A dnes mi asi dole zacina zase infekce (byla i minulej mesic) a do toho jsem zacala zas krvacet. MS skoncila v patek. Noooo, to bude vesely. Jsem na tu stredu zvedava teda.

marselina
20. čer 2021

@veeev ahojlyyy, jejda teda co se toto děje? Telo trosku zlobi, ale uvidis všechno Dobre dopadne. Jal budeš něco vědět určitě nás i formuj, jsem cela jak na trni za vás obe holky. Ale teď to vyjde, věřím tomu💗💗🍀🍀

veeev
20. čer 2021

@marselina Jsi zlato. Neovlivnim to, ale uvidim, co mi rekne doktorka. Pak se rozhodne co a jak dal. Treba nebude nic k odberu a bude cas se dat do kupy. Kdyz by tam neco bylo, tak se poradim co dal. Jestli to skrecovat nebo odebrat a vlozit nebo zamrazit. Je spousta moznosti. Ale nejak z toho mam takovy vselijaky pocit 🤷‍♀️

marcynkaaa
21. čer 2021

@marselina
@veeev

Holky! Tak ....Pepino test. Široký růžový duch. Vložení bylo před týdnem 🥰 já tomu nevěřím. Normálně nevěřím. Snad nedělá falešné. Ale vím že má málo barviva..
Snažila jsem se vám to vyfotit. Ale tady na chatě to vůbec nejde 🤭 zkusím dát do komentáře. Ale...
Včera mi bylo divně od žaludku. A bolí mě břicho.
Počítala jsem že to dělá ten Estrofem...

marselina
21. čer 2021

@marcynkaaa nee to nebude estrofem. Tichounka gratulace, ať //pekne sílí, miminko ať se hezky v brisku zabydli a užívá si teplicko mamicina bříška.
Mam z toho obrovskou radost, až mi naskocila husi kůže po celém tele.

@veeev Ještě ty a jsme holky kompletní 💗💗💗
Krasna zprava při pondelku🍀🍀🍀💗💗💗

marcynkaaa
21. čer 2021

@marselina Tři roky. Pár zklamání a dnes tomu nemůžu vůbec uvěřit! Já tomu snad ani nevěřím.
S dalším testem budu muset nejspíš vydržet až do návratu domů. Ale... Holky já ráno tak brečela 😂🤭

veeev
21. čer 2021

@marcynkaaa Vidim to tam 🥰🥰🥰🥰 A verim, ze na zivo je to jeste vic videt. Boze zlati, ja mam radost, jako by to byl muj test ❤ To je zprava dne. Nadhera, uzivej. A opatruj se. Manzel to vi? 🤗

Strana