icon

Ivf. Kdy se platí ?

andreasvo
20. čer 2020

Zdravím mám dotaz, mám dlouhý protokol začala jsem zobkat už léky ale stále po nás nikdo nechtěl penízky víme už i kolik to bude tak nevím zda se teda platí až po zákroku nebo před ? Děkuji za vaše odpovědi 🙂

solteeskaa
Autor odpověď smazal
kelerub
Autor odpověď smazal
andreasvo
autor
20. čer 2020

@kelerub Ahaa, děkuji nerada bych byla nepřipravena 😀

handulkak
20. čer 2020

My platili nejprve léky, pak polovinu před opu a pak zbytek po opu

andrejkabarankova
Autor odpověď smazal
terezaroubalova
20. čer 2020

Pri dlouhem protokolu se nam konecne zadarilo a cekame kluka, drzim moc palce...uz jsem to vzdavala, psychicky hruza, fyzicky jsem nabrala 15kg , ale dulezite je vydrzet drzim palecky....my platili treba na fakturu az po transferu...jen leky v prubehu

marketanova
20. čer 2020

Dobrý den, také zjišťuji, je to pro mě zásadní finanční otázka. Zvažujeme už i tuhle možnost..a nevím co a jak..Máte zkušenosti s některou klinikou na Moravě?

andreasvo
autor
20. čer 2020

@andrejkabarankova Aha. Tak to určitě bude mít každé centrum jinak 🙂

andreasvo
autor
20. čer 2020

@terezaroubalova Tak to moc gratuluji 😇. Pravěže nikdo zatím nechtěl nic ani za léky ani injekce tak nwm🤷‍♀️.

andreasvo
autor
20. čer 2020

@marketanova To je vcelku zásadní. Já jsem třeba ani ještě nedoplacena ani za léky ani injekce. Já jezdím do Sanatorium Helios v Brně. Vy už jste někde byla ?

andrejkabarankova
Autor odpověď smazal
andreasvo
autor
21. čer 2020

@andrejkabarankova Joo tak, já jsem si myslela že to musí vydávat jen v centrum už mám léky a injekce doma a nikdo zatím nechtěl penízky zajímavé 🤷‍♀️

azby
21. čer 2020

@andreasvo ja v Gennetu platila leky ihned pri vydání a pak pred transferem platila vse ostatní.

andrejkabarankova
Autor odpověď smazal
andreasvo
autor
21. čer 2020

@andrejkabarankova jooo tak 🙂 tak to jste měla super 🙂

vcelkamaja27
23. čer 2020

Ahoj, my platili vše po transferu a dostatečně prodlouženou kultivaci embryí až se vědělo které půjdou zamrazit. IVF Clinic Olomouc

andreasvo
autor
23. čer 2020

@vcelkamaja27 tak to je super zadařilo se ? 🙂

vcelkamaja27
25. čer 2020

@
@andreasvo Ano i ne, transfer byl úspěšný..otěhotněla jsem ale bohužel v 8tt zjištěno zamlklé těhotenství. Byl to nás první transfer tak celkem úspěch ze se embryjko vůbec uhnizdilo🙂příště snad dorazime do cile🥰přeji hodně štěstí ať mimi vyjde🙂

andreasvo
autor
25. čer 2020

@vcelkamaja27 tak to mě mrzí ale jak říkáte hlavní je že se uhnízdilo to už dojedete do cíle příště 😇

andreasvo
autor
25. čer 2020

@vcelkamaja27 taky přeju moc moc štěstí ať de zadaří a udrží 😍

vcelkamaja27
25. čer 2020

@andreasvo diky 🙂