icon

Ivf. Kdy si udělat test?

tynka2904
28. dub 2020

Ahoj! Chci se zeptat.. Vim ze je tu spusta diskuzi, ale i tak.
Transfer jsem mela 23.4., kdy myslite ze bych si mela udelat test? Chtela bych co nejdrive, ale bojim se to zas moc uspechat.
Diky a hezky den!!

Strana
z6
tynka2904
autor
2. kvě 2020

@tiffin Tak drzim palce!! Ja jsem devaty den a uplne pidi duch, stejny jako vcera. Tak jsem z toho taky trochu zklamana. Budu testovat v utery, tak snad!!

tiffin
2. kvě 2020

@tynka2904 dekuji,jsou to nervy i kdyz se jim rekne nestresovat.Nas uz proste tlaci vek,malo financi na pokusy.Na prvnim ivf jsem mela spatny stimulacni protokol,ze 6 vajicek pred odberem 4 praskla a 1 spatne a druhe se nevyvijelo.Vyhozene penize.Druhy stimulacni protokol super,6 vajicek,4 oplodnena,vyvijejici se,ale k transferu 2 ty nejsilnejsi.Mrazacky 0...No pondelek to rozlouskne,na testovani prdim,stejne me budou brat krev UZ a moc.

tynka2904
autor
2. kvě 2020

@tiffin Treba to jeste vyjde.. Jsou zensky co maj az pozitivni krev. Uvidis..
Ja se taky modlim.. Rekli mi, ze mam velke sance v jednadvaceti kdyz jsme vlastne skoro zdravi. Tak jsem k tomu tak pristupovala, ale ted se zacinam bat..

tynka2904
autor
2. kvě 2020

@zuzkka88 Ted to na me zas dopadlo.. Dela se mi spatne z myslenky, ze tam v utery nic nebude.. Ach jo..
Manzel mi musel schovat testy, jinak bych snad testovala zitra🙈 Mam takovy vykyvy..
Jednou jsem uplne happy ze to bude dobry a ted zas uplne v hajzlu..

zuzkka88
2. kvě 2020

@tynka2904 Tak změny nálad jsou taky dobrý znamení ne? 😁

tynka2904
autor
2. kvě 2020

@zuzkka88 No ja nevim🤣 Musim rict, ze nevim co prirazovat utrogestanu a co ne..
Momentalne jsem se najedla a je mi nejak spatne, jakoby zima po tele a chce se mi spat..
Cely den mam jen nafoukle bricho a ted tohle🙈

tynka2904
autor
2. kvě 2020

@zuzkka88 rikala jsem si, jestli nejsem normalne pretazena z toho mysleni a jakoby vnitrniho stresu. Jak se bojim, pak za s dobry, pak jsem zas na prasky.. Jak furt premyslim🤷‍♀️

zuzkka88
2. kvě 2020

@tynka2904 Muze to souviset s tehotenstvim, ale i s praskama, nebo se stresem. Co delas rada? Popremyslej a delej to (pokud to odpovida klidovymu rezimu). Zacti se do knizky, zacni sledovat nejaky serial, dobry filmy.. Fakt si zamestnej hlavu. To cekani bude jeste dlouhy, idealne jeste 8 mesicu 😉

zuzkka88
2. kvě 2020

@tynka2904 A ted poslechni telo a jdi spat a poradne se prospi. 😉 Dobrou noc

tynka2904
autor
2. kvě 2020

@zuzkka88 snad 8 mesicu!!
No ja maluju obrazy, tak se snazim. Ale nejde mi moc se soustredit no.. Jsem proste hlavou jinde.. Nekdy fakt premyslim, za co my zensky tohle mame!!??!!

tynka2904
autor
2. kvě 2020

@zuzkka88 Ano jdu. Jsem uz od pul devate uplne mimo.. Dobrou noc a moc dekuju zr di mi psala takovy hezky veci dnes!! Pomohlo mi to!!

kkacca
3. kvě 2020

@tynka2904 nemá úplně smysl testovat každý den, lepší aspoň ob den, abys videla zda sili, ja teda samozrejme testovala denne a možná i dvakrat 🤣první test jsme zkoušela někdy hned 5.den, abych videla, ze pripadny duch není ovitrille..drzim palce a sex si teď odpust 🙂

tynka2904
autor
3. kvě 2020

@zuzkka88 Manzel ke me prisel vecer, kdyz uz si sel po pulnoci lehnout a ja byla uplne spocena a horka. Ale byla mi zima jakoby..
Rano jsem byla spocena, zaparena a bylo mi horko desny, tak jsem se naopak musela odpokopat a spat bez periny.

zuzkka88
3. kvě 2020

@tynka2904 To se mi taky nekdy deje. Tezko rict. Ale souvislost to dost mozna ma. 😉 U me jen unava, jinak nic moc. Zitra mam akupunkturu, tak se tesim. 🙂

tynka2904
autor
3. kvě 2020

@zuzkka88 Ja se bojim ze tam v utery nic nenajdu a vodvezou me.. 😭

tynka2904
autor
3. kvě 2020

@zuzkka88 Ty ses desatej den v utery vid? Tak ti drzim palecky! Ja jsem to dneska nechala byt a necham to na zitra nebo utery. Uvidim..

zuzkka88
3. kvě 2020

@tynka2904 Zkus to vzit tak, ze i kdyby se naaaahodou nepovedlo (ale verim, ze povede, nasla jsi dve carky a to je skvely!), tak mas porad 4? mrazacky. To je super! 😉 A jeste jsi mlada, tak maji i super kvalitu. Tak nepropadej panice 😉

Jojo 10. den po ET. Bud to tam bude, nebo mam smulu. Dekuji ❤️ Budu doufat.

tynka2904
autor
3. kvě 2020

@zuzkka88 Ja vim, taky se tim uklidnuji.. Ale snad to klapne! Pak dej vedet😘

tiffin
4. kvě 2020

Dnes v Caru,den 13 po transferu.Krev mi nebrali,uz nedelali.Jen tes a negativni Zitra do prace.😔

tynka2904
autor
4. kvě 2020

@tiffin To se divim ze ti ani nevzali krev..
Tak priste!! Neboj❤️
Ja budu testovat zitra, tak snad to vyjde🙈 Mam z toho strach..

tynka2904
autor
4. kvě 2020

@zuzkka88 Tak jsem dneska zacla spinit.. Nedavam tomu moc nadeji.. Uz tady brecim..

tiffin
4. kvě 2020

@tynka2904 spineni nevadi,pri prvnim spontalnim tehu,jsem mela i slabsi menzes.Drzim palce...Priste to se uvidi,jelikoz jsem samoplatce a koruny dosli.

tynka2904
autor
4. kvě 2020

@tiffin Diky! Jen jsem z toho uplne v haji.. Moc nadeji tomu uz nedavam. Zitra zkusim test, ve ctvrtek jdu na krev.

zuzkka88
4. kvě 2020

@tynka2904 Jeste nic neni ztraceno. Moc drzim palecky, aby to nic neznamenalo. Co beres za leky? A na tu krev jsi dopredu domluvena ve svem caru?

tynka2904
autor
4. kvě 2020

@zuzkka88 Beru utrogestan a vitaminy. Zavadim 2-2-2.
Ja tam dnes volala, ze chci prijit na krev, tak me objednali na ctvrtek. To to bude presne 14dnu.
Nemam nic vysazovat a udelat si test.
Ale uz to lehce ustava. Uz jen uplne svetle hneda. Ale bojim se, ze rano vstanu a budu toho mit plne kalhoty.

kkacca
4. kvě 2020

@tynka2904 ono přes tyhle dávky utrogestanu ms nemusis dostat, muzes si dojit na krev jako samoplatce, výsledky mas ten den a budeš vedet hned, případně uvidis jak se znásobila do ct..

eva118
4. kvě 2020

@tynka2904 Já u prvního i krvácela jeden den a pak špinila, u druhého špinila asi týden. Nenervuj se, ber dál utrogestan, držím palce.

tynka2904
autor
4. kvě 2020

@eva118 Diky moc!! Nemohli by to i byt tim, ze toho progesteronu je v tele moc, vic nez jeho potreba, tak jsem zacla takhle spinit🤷‍♀️
Uz to slabne, jen svetle hneda vodicka. Ale bojim se ze se to rozjede do zitra..

eva118
4. kvě 2020

@tynka2904 Jenom hnědé špinění? Křeče máš?

tynka2904
autor
4. kvě 2020

@eva118 nic me neboli, zadny krece, nic. Jen spineni, ktere jenuz ted mnohem slabsi nez bylo dopoledne.

Strana
z6