Ivf. Kdy si udělat test?
Ahoj! Chci se zeptat.. Vim ze je tu spusta diskuzi, ale i tak.
Transfer jsem mela 23.4., kdy myslite ze bych si mela udelat test? Chtela bych co nejdrive, ale bojim se to zas moc uspechat.
Diky a hezky den!!
@tynka2904 dekuji,jsou to nervy i kdyz se jim rekne nestresovat.Nas uz proste tlaci vek,malo financi na pokusy.Na prvnim ivf jsem mela spatny stimulacni protokol,ze 6 vajicek pred odberem 4 praskla a 1 spatne a druhe se nevyvijelo.Vyhozene penize.Druhy stimulacni protokol super,6 vajicek,4 oplodnena,vyvijejici se,ale k transferu 2 ty nejsilnejsi.Mrazacky 0...No pondelek to rozlouskne,na testovani prdim,stejne me budou brat krev UZ a moc.
@tynka2904 Muze to souviset s tehotenstvim, ale i s praskama, nebo se stresem. Co delas rada? Popremyslej a delej to (pokud to odpovida klidovymu rezimu). Zacti se do knizky, zacni sledovat nejaky serial, dobry filmy.. Fakt si zamestnej hlavu. To cekani bude jeste dlouhy, idealne jeste 8 mesicu 😉
@tynka2904 Zkus to vzit tak, ze i kdyby se naaaahodou nepovedlo (ale verim, ze povede, nasla jsi dve carky a to je skvely!), tak mas porad 4? mrazacky. To je super! 😉 A jeste jsi mlada, tak maji i super kvalitu. Tak nepropadej panice 😉
Jojo 10. den po ET. Bud to tam bude, nebo mam smulu. Dekuji ❤️ Budu doufat.
Dnes v Caru,den 13 po transferu.Krev mi nebrali,uz nedelali.Jen tes a negativni Zitra do prace.😔
@zuzkka88 Beru utrogestan a vitaminy. Zavadim 2-2-2.
Ja tam dnes volala, ze chci prijit na krev, tak me objednali na ctvrtek. To to bude presne 14dnu.
Nemam nic vysazovat a udelat si test.
Ale uz to lehce ustava. Uz jen uplne svetle hneda. Ale bojim se, ze rano vstanu a budu toho mit plne kalhoty.

@tiffin Tak drzim palce!! Ja jsem devaty den a uplne pidi duch, stejny jako vcera. Tak jsem z toho taky trochu zklamana. Budu testovat v utery, tak snad!!