icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

meduna
autor
17. zář 2009

no a pěkně k televizce pod deku s čajíkem.půjdu taky,jsem nějaká na hovno dnes 😝

dadous
17. zář 2009

tak jo šup pod deku, mě davaj ordinaci 😵

meduna
autor
17. zář 2009

mě ani nevím co,ale něco určo najdu,nebo si pustím DVD

daja.w
18. zář 2009

Krásný den přeji všem 🙂 holky copak to slyším vy jste nemocinkaný tak šupky dupky do pelechu a pěkně se potit a teplý čajíčky povině všichni 😉

lenkacar
18. zář 2009

čus kdo je tu nemocnnej

nadis.h
18. zář 2009

Čágo,jsem Vám to tady nějak zaprskala tou svou chřipkou co? 😕

lenkacar
18. zář 2009

tak já přišla od plotny dělala jsem svíčkovou a nakonec z toho vylezla neidentifikovatelná omáčka .. 😀 😀 😀 😢 než jsem začla zavařovat moukou byla to svíčková a ta mizerná mouka ne a ne houstnout a nakonec jsem dala i polohrubou a nakonec to byla samá mouka a musela jsem tomu znova dávat chutě ,no holky ,vysrat se na takový vaření ..to je mouka na dvě věci ..

dadous
18. zář 2009

ahoooj, dneska je tady krasně, a ma to vydržet až do příštího tydne 😅 sem na to zvědava 😵
leni to maš za to , že v tejdnu takhle vyvařuješ 😀

lenkacar
18. zář 2009

dadoušku to je na víkend až přijedem ..to neni na dnes 😝

nadis.h
18. zář 2009

Leni ahoj. 😀 To jsi jak já. Já dělám omajdu a zahušťuju tak dlouho až je z toho občas kaše.. 😀 Já chtěla dneska udělat guláš a maso hovězí jsem na kase vrátila páč bylo zelený.. 😝

dadous
18. zář 2009

ajo dyt je patek 😅

lenkacar
18. zář 2009

no ty jo nadi to je nějaká debilní mouka z kaufu ,už se mi to stalo několkrát ,jestli nemá lepek nebo co ..fakt kdybys jí dala kilo nic ...

lenkacar
18. zář 2009

hm zelený maso nebrat 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

lenkacar
18. zář 2009

oni ho přežmouchnou a pžebalí a nějakej chudák si to stejně odnese domu a pak to hodí psovi .. 😝

lenkacar
18. zář 2009

ty nadi a had nežere zbytky co?

dadous
18. zář 2009

fuj taky občas narazím na zeleny 😝 bych jim to omlatila o hlavu 🙄

lenkacar
18. zář 2009

všechno je tak drahý a jkeště to neni kvalitní ,jako tohodle se bojim jít do krámu dělat ,že tam se setkáš s tim každý den a jako prodavačka to odsereš ...

nadis.h
18. zář 2009

Nesnášim to. Já to schválně vzala, abych to pak řekla před lidma u kasy,aby to slyšeli...To samé se sýrama,které chytli už plíseň... 🙄 Už nebudu do Billy chodit.. 😝

dadous
18. zář 2009

takže leni zas jedete makat na chatu?

lenkacar
18. zář 2009

tam se to stává často páč maj svoje balírny tam ..a přebalujou prošlý zboží a znova narazí datum 😝 achjo ..

lenkacar
18. zář 2009

nene dadoušku dneska až do neděle jedem k sestřenici do ÚSTÍ/L.

dadous
18. zář 2009

jo tak se nechate obskakovat 😀 u nas jsou zítra slavnosti, tak asi budem na klobasach 😅 a mam strašnou chut na burčak, tak doufam že tam budou mít 😅

lenkacar
18. zář 2009

no ještě to tak aby mě tam kdosi obskočil ,mangel mi řekl hned jak se tam budu natřásat mezi bejvalejma láskama otočí se jede domu .. 😝 😝 😝 já tam jezdila za mládí a byla sem tam bletovaná místníma mládencema a po 20letech ,stará a tlustá se tam jedu mrknout

dadous
18. zář 2009

no chtěla bych vidět ty mladence po dvaceti letech 😀 😀 ale ty ty ty jestli se budeš natřasat 😀

nadis.h
18. zář 2009

Leni a ví už o té tancovačce? 😀

lenkacar
18. zář 2009

nadi neví ani prd ,mlčim jako hrob .. 😀 😀 😀 😝 ,dadu fakt se nebudu natřásat to poprsí taky už moc nedrží asi by mi při tom natřásání vyskočilo

dadous
18. zář 2009

to musíš pořadně ukotvit 😀 😀

lenkacar
18. zář 2009

asi nejlíp za ušiska ... 😀

nadis.h
18. zář 2009

To jsi dobrá. 😀 To si neumím představit po tolika letech ... 😀 Já takhkle dlouho nebyla u babičky kam jsme jezdili jako malý..Tam jsem měla taky dost lásek... 😀 A teď je většina z nich zavřená... 😨 A to jsme ještě "nedávno" byli takoví haranti malí... 😅

lenkacar
18. zář 2009

panejo taky už vidim ty lásky ,plešouny pupkatý ..no prostě to co mám doma 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝