IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
tak jsem po obědě sežrala jsem rajčátko ..
Leni..Jo?? A kde..?? 😨 😀
zase mě čekaj klece dneska,už toho mám dost,jak ty prasuty chlupatý serou,teď koukám do klece a před hodinou jsem tomu nafutrovala a vše je pryč 😕 a ještě to na mě kouká a chce to něco zase 😠 a pendreků to tam udělalo,že bych si mohla otevřít obchod a prodávat to jako lekorky
nadi ...no recepční taky musí komunikovat s lidma ..a s pilotama to dá rozum 😀 😀 😀 😝
medu to jo ,serou jako o život ..ale jsou to milá zvířata ,škoda že mám na ně alergii
pilota nebrat 😝
ale vždyť to nic nedělá Leni,jako pohrát si s tím teda nejde,tak co je na tom milého
ne? jakto ...jsou to asi děvkaři co? ty volís my jak letěli z m,allorky steward takovej ušounek a jak tam koketoval s takovou vyzubenou ..
Leni jo tak... 😀 No tak to mi šlo.... 😀 Já jsem taková ukecaná...Ale "doma" spíš naopak... 😝 I když předtím to bylo jiné, když jsem byla "volná"... 😀 Ono nejen piloti... 😀
medu ,no ale lepší jak křeček a činčilu jsi nechtěla?
si piš,že to budou děvkaři 🙄
jo chtěla,ale Roman je chudej a takovej kožich si nemůže dovolit 😀
Tenhle Chris pilot to byl právě neskutečný slušňáček!!! Z doktorské rodiny a do létání strašně zažraný...Ale je pravda, že většina ostatních pilotů toho mají mraky teda... 😝 Ale tihle mladí jsou právě většinou do toho strašně zabraní a na holky zatím nemají moc pomyšlení... 😀 U nich doma jsem div nenosila kostýmek k jídlu... 😀
ty my tu máme dízu z tý poutě ..aspon si poslechnu co tedkonc letí 😀 😀 😀
Já bych to řekla asi takhle...Čím starší piloti...tím horší prasáci... 😝 😀
jé to já bych nemohla do takový rodiny.Jsem měla problém se zaintegrovat do učitelské rodiny 😀
ježiš tak to by bylo na mě nadi ..já když byla poprvé u 1manžela na představiovačce po 1,5roce že se budem brát ,stará udělala jídlo a pití na stůl a svioně pes mi pod stolem kousnul do palce ,takže si to představte ,všicchni sedí ,mlčí já zařvu a to pití se mi vylilo do talíře jak jsem buchla do stolu .. 😝 😔
nějak si myslím,že to je celkově,čím starší chlap,tím větší prasut
Medu tak jako dá se... Já jsem taková herečka... 😝 😀 Hlavně oni většinu času byli někde pryč a my sami v baráku..A pak ho přeřadili do Zurichu a tam žil už sám..Ten byl fakt miloučkej... 😀
😀 😀 😀 no jsi se hned projevila
no nemysleli si všichni že jsem se zbláznila ? a ještě ten pes utekl jak jsem zařvala ,takže jsem byla za totálního trotla ,to prostě nejde už lépe zapůsobit 😀 😀 😀
a proč to nabralo konce?
a od tý doby nikam na představovačky nelezu 😝 😝 😝 😝
Leni tak to je děsný... 😝 😀 My se prvně setkali na letišti u nich.. Takže než jsme dojeli domů tak odpadla největší nervozita... 😝 Ale já žvatlala pár slov německy tak to bylo o to horší..Ale na druhou stranu jsem aspon nemusela moc mluvit.. 😅
Medu máš recht..
jako co myslíš manželství?
Medu protože byl strašně mladej....23 mu bylo i mě a uvažoval jak uvažoval.. A tak nějak mě to pak přestalo už bavit...
no a u mě protože byl tak naivní a myslel si že budem žít asi ze vzduchu ..
taky svým způsobem pilot akrobat ,to nejde tak říct ..
fuj,já to nenávidím tyhle představovačky a ještě v jiné řeči?ne díky.Já se dodnes nebavím se švagrem a jeho rodinou,protože bych musela mluvit německy,mám blok jako kráva.oni si teda myslej stopro,že jsem klasická blbá bloncka 😀 řeknu jen Hallo a pak na konci Tschüß

Holky jdu na telku do 15.00h.Pak zas juknu 😕