IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
ať mě neseror 😀
tak jí přelep černou páskou a už na tebe nebude koukat 🙂
tak jak tam asi Lenka s bierkem řádí co?? 😎
uvidíte že zachvilku bude tady chtne se s Vladisem a je to v pr....
ne to určo ne.
Blaženko a kolik teď platíte za oplodko?
Morčecí táta Roman šel na pivínko,tak jsem zvědavá kdy dorazí 😎
teď jsem koukala na fotky,Andrejka a Esterka,náááádhera 😵
no pltila jsem zatím 4300 pak 7000 za ICSI,2500 prodložená kultivace,500 za katetr pokuď nebude hrazen pojišťovnou,800 a 500 za lůžko a když něco zbyde tak 5000 za mrazáčky tak si to zpočítej
kdo to je Medu
no pěkná řacha taky 😝
to teda jo doufám a plně věřím že to výjde
jukni na fota v úvodu,tam je to
sanusky-majerovi,tam to najdeš
musím jít hodit záda,mám křeče jako kráva ve střevech,jako doufám,že nedostanu střevní chřipajznu,to by mě šlehlo,tak zatím pa
tak pá a hlavně se neroztrhni až půjdeš dělat prd prd páá 🙂
v to doufám Blaženko,že to proběhne bez následků 😀
nebojte se všechno vidim 😀 😀 😀 😀 dostala jsem vynadáno že moc saju 😝 😝 😝 nechápe ,že léčim afty 🙄
tak jdu koukat na aljašku v plamenech a budu myslet na medunky pozadí 😝 😝 😝 taky v plamenech 😀 😀 😀
tak pic kočky zítra
Ty wogi holky tak ted jsem zazila obr sok!! Jdu na autobus a najednou v ulici zacne vylejzat nejakej kluk z popelnice!! Normalne ochrapanej a vubec nechapal kde je!! Staci Vam to? Ja myslela,ze se mi to zda!
hlavně když se mu tam líbilo nadi .. 😀 😀 😀 smrádek a teplíčko ,ten chlast to je zrůdnost ,ještě dám pár pivek a bude aft cajk .. 😉
Leni no nevim zda se mu tam líbilo. 😀 čuměl jak puk a byl úplně zmatenej. Já tady brečím jakýho mám chlapa, ale mít takového ochlastu co usíná v popelnici no to bych byla radši do smrti panna... 😲 😀
ahoj holky 😵
tak co nadi? nalada je dnes už lepší? 😅
leni už se cpeš těma dobrotama co si navařila? 😀
Dádi ahojky, ale jooo. Dnes mě snad žádná depka ani smolný den nečeká.. 😝
😀 tak to je fajn 😀 tady je dneska tak krasně ale strašna kosa 😖 už chybí jen ten snih 😝
Dádi tady to samé. Už jen čekám až začne padat. Zimní bundu takvou lehčí už mám vytaženou 3 týdny... 🙄
noo a ja pořad nevím v čem budu v zimě chodit 😅 musím něco koupit, ale nic se mi nelíbí 😠 všechny hadry se mi zmenšujou 😀
ahojky raní ptzáčata vy jste si dneska zase přivztli Dadous ale to nebude těma věcma že se zmenšujou není to náhodou tím že se malej daoušek zvětšuje 🙂
ahoj holky,tady taky zima jak Charkově 😝 ale slunce svítí

jo to mě taky 😀 to je teror 😀