IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Hojda holky,jsem kapánek telefonavala,asi tak hodinu a půl,ucho mám v řiti 😀Dadoušku,tak nafoukánka je to jo 😀Tenhle týden je ten utz co?jsem napnutá jak sviňa,co řeknou a né,že bude malá dělat zagorku,pěkně ať se ukáže 😵no ale třeba bude stydlivá po mamince,tak se neukáže 😀Jo Leni a kolik jako nabízej za tu otročinu v luxusním krámku??? 😕
,
hodnej Dadoušek,nikam nešel,tak je to ok 😎
A kde ty jsi byla Dadoušku celý den?
Můj pořád statečně drží a není doma. Což je gut páč se chci v klidu dívnout koho vyčutnou ze Superstar. On mi do všeho jinak krafe. 😝
máš klídeček Nadi 😵
medu celých 11 litrů hrubého 😀 😀 😀 😀 hele jako dadu ví že je to princezna? 😕 já nic nevim 😕
no neví,ale jsem jí to řekla,tak nevěřila a teď už taky myslí,že to bude Dadouška 😉
Len a kolik to je čistýho na pracku,to mě zajímá 😎 no to máš jako já,když si uvědomím kolik vydělám 😝 to co já dotáhnu je jen na žrádlo 😝
tak jsem odeslala tu zprávu a K vlezl do dveří.. 😝 už ležíme každý na své sedačce a čumíme na dr House. Tak dobrou kočenky. 😉
Cus holky
čau Mili,jak je?
Nadi dobrou s miminkama
tak jdu spát vy spisovatelky 😀 😀 😀 to bych se načekala,než některá přijde 😝
cau no jo ujde to
uz makas?
já jo a jak jsi na tom ty? 😉
Ja jeste ne.Zatim mam jeste porad zafacovany bricho,ve ctvrtek jdu vyndavat teprve stehy.Takze jeste tak dva tydny a pak uz pujdu take do rachoty
a bolelo to?no a je to všechno pryč?ty vole já dělám..týden 7dní a já jdu osmkrát 😀 😀 😀
Tomu nerozumim 7 a 8 dni 😢 .No bolelo to dost ale vyndali jen jeden dva mi tam zas jeste nechali,pry se ty malinky nevyndavaj 😖
v jeden den jdu dvakrát 😝 😝 😝 😝 máme i odpolední asi do března,chrápou tam piloti a letušky,to je pelešinec tam,šla jsem dělat bleibe a nikdo tam a i s dekama si to srala do vedlejšího pokoje 😀
no a ty malý jako už nedorostou?nebo jako čekaj až dorostou a pak ven
Muze se stat ze vyrostou a kdybych byla jeste nekdy tehotna tak by to tam zrejme prekazelo mi rekli,ale vzhledem k tomu ze TED jsou malinke tak je tam nechali.Tak to je ranec co?To znam letusaky a pelesinec,ble
tak teď to nechápu,tak pro těhotenství tam vaděj i tyhle malinkatý a přesto ti je tam nechal?tak jak můžeš být pak těhotná 😲 to nechápu.
to je nějaká blbost,přeci když tam něco je,tak to má vyndat,jak že je to malinkatý 😠
No ted jsou malinky ale oni rostou diky tem injekcim a au antikacy takze cekaji jak to dopadne,proste zm....i
Proste to je nepochopitelny asi spolehaji na zazrak
to nemá logiku,tak ty začneš stimulovat,vyhodíš prachy a jediný co poroste budou tyhle sráči??ty vole kam to chodíš to je Mengele ne
Nez jsem sla na operaci tak jsem mela 1 velky a 1 maly a u predvysetreni zjistili ze misto 1 maleho jsou tam dva a stejne je tam nechali a pry se jeste nejaky muzou objevit
Ahoj Mili Ty jsi byla na nějaké operaci chúdě? 😖
Medu já dělala na letišti v hotelu přes 4 roky. Flug flotila je každá hustá. To je taková jedna swingers party! 😀 Naše pokojská šla dělat běžňáky,vletěla do pokoje páč se nikdo neozýval a tam si to rozdával pilot se stewardem. 😀 Ta z toho byla v prdely ještě za 14 dní... 😀
jo asi jako,že mě dorostou vejcovody 😀
tak to bych vidět nechtěla Nadi 😝
Ahoj Nadi,vyndavali mi myom

nadi dadouš jde jednou za tejden na pívo, ale asi brzo koupím domu zase vínko, aby nezapoměl jak chutna 😀 dneska ho znamej tahal na tah, a dadouš mu řekl že už fotrovatí 😀