IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
a jako proč mě nikdo žadny dítě nesvěřil 😀 😀
teda vy dvě těhule vy by jste měly být právě v pohodě a nejšťasnějšímaminy na světě
Medunko já se toho tak křečovitě nedržím a zdravá ? to taky nejsem
je dobře tak jak je,šance je a to je hlavní.No ještě že to umělko je co 😉 😉
blaži řeknu ti, jsem se tak strašně těšila na těhotnění, ale ted už mě to neba, jak člověk kyne, je neohrabanej, sex stoji za hovno, takže at už je březen a prcek je venku 😀
tak to nevím,asi nebylo žádný v dosahu 😀
ono to uteče jako voda a březen tu bude ani se nenaděješ
no to nebylo 😀 co je s tou dajou? 😕
Dadu já už si smrkla. Byla jsem načatá už kvůli našim a pitomcovi bráchovi. 🙄 😀
Holky ale strašně pouštím duchy... 😀 Chudák Kája ten bude doslova spát jak zabitej dneska se mnou... 😀
počkej pak,ten tě rozerve,to budou polohy 😀
holky a co Koblížek kde ten se toulá ?
nadi a to je smrad co? ja vždycky na hajzlu, a pak tam nemužu ani dejchat 😀 aaaa dadouš se vydadal 😀
😀 😀 😀 taky ucházim,ale spím dnes sama v obýváku,protože Roman tu má holku a ta je s ním v ložnici,tak udusím leda sama sebe 😀
Holčičky musím končit přišel manža z práce a chce sem jít.Zítra se budu snažit se sem dostat a kdyžtak večer jsem tu .tak se mějte a krásnou dobrou noc
ajéééje,tak je vydadanej,to brzo 😀 😀
chudaci křečci 😀
Blaženko dobrou 😔
ajo,jsem zapoměla,že tam je Pupu v obýváku 😀 Bertrůd je v kuchyni 😝
tak dám ještě jednu čutku a razím směr obývák,ráno v 7 budíček a po práci ještě uklidit praxi 😝 jen ať se korunky hrnou,abych se mohla jít za rok nechat pěkně oplodnit od pana doktora 😀 😀
Dadu no strašný. Až se stydim sama za sebe jak páchnu.. 😀
A já teda když jsme u hlídání tak malá naše se narodila když mi bylo 15 a hlídala jsem už v 6i nedělí. 😵 je to můj pokládek. Táta zpíval ve skupině jedné tak jezdila na koncerty s ním mamka občas a já byla s malou sama doma. To jsme si vždycky užily. 🙂 Ted už je to holka velká. Bude jí 12 a to jsem jí chovala před chvilkou jako pár hodinovou v porodnici. 🙂
Medu mě oplodnily ženské... 😀 😀 Já si dělala z toho čurinu na sále. 😀
hrozně to letí,proto si vše pořádně vychutnávejte holky,my s váma,ať víme co nás jednou čeká 😉 Nadi a kdy,že jdes do Gennetu na utz?
😀 😀 no vidíš,ani chlap není potřeba 😨 mě minule pan doktor 😉
Dadoušovic rodina už na nás hodila bobek 😎
můj ex,jezdil taky s kapelou
Meduš no měla jsem ve čtvrtek testit a přijít na krev a pak až mě objednají na utz. Ale jestli pojedu zítra domů na těch 14 dní ne li déle tak nevím jak to udělám. Možná že si udělám jeden den v týdnu výlet a zajedu se vtírnout aspon na tu krev do Gennetu pražskýho s tím, že chodím sem do G. A na utz si myslím mě objednají od krve až tak za 14 dní.
Táta můj hrál u Taxmenů. To je taková military country kapela. Docela dobrý na to že to nebyl můj šálek kávy.
tak jdu chrupkat,dobrou noc všem a zítra se na vás těším holky,jsem ráda,že vás mám. 🙂 🙂
jo,jen si zajdi,to já bych to nevydržela,musela bych to vědět.no a hlavně my tady s dadouškem budeme napnutý,tak to nám nedělej jo 😉 Můj měl kapelu Pegas,určo by věděl,znal se se všema

no Blaženko a v tom je možná zakopaný pes,že se toho tak křečovitě držíš.Zdravá jsi a neboj,není to žádní utěšování,ale vyjde to.