icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

dadous
7. lis 2009

ja zatím jen cejtím jako když ti kručí v žaludku, ale je to v podbříšku, skoro až těsně nad kačenou 😀 a ten první pohyb to bylo když jsem ležela tak se mi vyboulio a ztvrdlo břicho, ale to bylo jen jednou,ted si tam jen bubla 😀

meduna
autor
7. lis 2009

ale nelechtá to asi 😕 jsem si myslela,že ty začínající pohyby jsou jako když si chceš prdnout a zadržíš to a jak se vrací-ten prd,tak ti tak zavlní v břiše 😀 😀

dadous
7. lis 2009

no vidíš blaži, každa jsme dobra v něčem jinym 😵

dadous
7. lis 2009

jo taky se to da tak říct medu 😀

blazenkaa
7. lis 2009

teda medu ty máš představy

bebe127
7. lis 2009

Blaženko tak já to zkusím znova až zítra. Dneska na to nemám už sílu 😝

meduna
autor
7. lis 2009

prostě cítíš,jak se ti dítě dotýká kůže zevnitř,myslím když je to už jako je má Bebe?no vidíš Blaženko,jak se ptá debil jo 😀 😀

blazenkaa
7. lis 2009

tak promiň Bebísku jsem po tom poslední IVF nějaké divná

dadous
7. lis 2009

be be tak se fot telefonem a pak nemusíš ty fotky zmenšovat 😕 😅

meduna
autor
7. lis 2009

Roman mě má dost,jsem se natáhla na gauč a narvala si kulatýho medvěda pod tričko 😀 😀 😀 ten mě asi brzy odveze k Chocholouškovi 😀 😀 😀

dadous
7. lis 2009

😀 😀 no to se mu ani nedivím 😀

blazenkaa
7. lis 2009

tak to jste na tom ještě dobře že teprve pojedeš k Chocholouškovy to já už tam jsem 🙂

nadis.h
7. lis 2009

Medu teď jsi mě rozbila s těma prdama... 😀 😀 😀 😀 😀
Já si asi medvěda taky narvu pod tričko jestli budu fakt těhu, aby to bylo i na začátku značně viditelný... Dneska K dával do obýváku koberec a řve na mě... Zvedni tu sedačku! 😝 😀

meduna
autor
7. lis 2009

Blaženko,neboj bude líp,nebude to ok,ale líp bude,chce to čas,musíš tu bolest nějak zpracovat,víme všechny jak tě to bolí a máš právo se vyvztekat,vybulet,jinak to ani nejde,nemůžeš to v sobě držet

dadous
7. lis 2009

nadi tak si utíkala a zvedla ji ne 😀

blazenkaa
7. lis 2009

já to v sobě dlouho držím ,ale potom bouchnu jako atumovka a je v p...

meduna
autor
7. lis 2009

no někdy si takhle hraju,vycpu se a čumim na sebe,jak bych jako asi vypadala 😀 ten prokrucuje oči a je hotovej.no já pak porodím,ten ručník,nebo medvěda a je klid na pár dní 😀 😀

nadis.h
7. lis 2009

No vypadlo ze mě...Jsi se posral ne... 😅 😀

dadous
7. lis 2009

no tak teda ale to sis dovolila dost 😠 😀

dadous
7. lis 2009

medu nevěřím že tě tohle uspokojí 😕 😅

nadis.h
7. lis 2009

Medu tak s Tebou bych chtěla bydlet. 😀 😀

dadous
7. lis 2009

teda holky, tenhle víkend pěkně hřeším 😕 jsem si zas nalila víno 😕

bebe127
7. lis 2009

Bláži tak jsem to zkusila poslat znova ale je možný že to nedorazí. Při odesílání mi exnul signá. Tak uvidíš. Kdyžtak zítra na potřetí 😝

dadous
7. lis 2009

no ale jak s vama povídam tak mam vyschlo v krku no 😕 😅

meduna
autor
7. lis 2009

no neuspokojí,ale takhle si hraju,jen když mám opravdu silný den ,myslím psychicky,jinak se takovým věcem vyhýbám.jak to dělám,tak jsem pak na sračky,takže to není často 😀 😀

nadis.h
7. lis 2009

Dadu Ti bude malá škytat v pipku... 😅 😕

nadis.h
7. lis 2009

pardon pupku 😀

meduna
autor
7. lis 2009

no a ,sklénku by měl pít člověk každý den,je to dobrý na cévy a srdce a i když jsi těhu,prostě víno je zdravé,možná víc jak všechny ty sračky co chlastáme a myslíme si jak jsou zdravé

meduna
autor
7. lis 2009

v pipce jí bude škybat v březnu 😀

bebe127
7. lis 2009

Já to taky dělala Medu ale výsledek předčí očekávání. Dočkáš se neboj já tomu věřím 😵
Dadoušku Romča mě fotí telefonem ale samí hambatý fotky z vany nebo sprcháče 😀 a to by jste krom bříška viděli i tu mojí úžasnou celulitýdu 😀