icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

meduna
autor
13. kvě 2009

tak H,tam nebyl,ma nejaky seminar a pak ma jeste jednu pacosku,tak zkusim zitra,doufam,ze ho zastihnu 😠 nevim do kolika budu hnit v praci

lenkacar
13. kvě 2009

že si skočim do mrazáku pro děti 😀 😀 😀 až se mi bude prostě chtít

mandarinka
13. kvě 2009

hele ale ve 12 nevolej, páč to mi bude dávat do břicha mimíse 😉

lenkacar
13. kvě 2009

medu a ty máš přítele z ndr?

mandarinka
13. kvě 2009

z NDR 😀 kdepak asi udělali soudruzi chybu? 😀

lenkacar
13. kvě 2009

tak zítra v poledne ..den D

mandarinka
13. kvě 2009

Leni to jako když jsme vysvětlovali tchánom co a jak s náma, že manža jde na tu operaci, koukali, jak tele na nový vrata 😉 prdel byla, že tchán hned že měl kolegu, ten měl tu samou diagnozu (ačkoliv bych dala ruku do ohně za to, že v tu chvíli slyšeli vůbec poprvé, že něco takovýho vůbec existuje) a jezdili do Prahy a po 4 letech ona otěhotněla normálně...... že bychom taky měli jezdit do Prahy.... že by ta dálnice nějak pomohla? 😝

meduna
autor
13. kvě 2009

😀 😀 😀 😀 ,no vidis mandy a vy chodite do Plzne,mozna jste meli jezdit do Prahy,to vis ta dalnice dela divy 😀 😀 😀
ve dvanact volat nebudu urcite,to jsem v pracovnim zapalu jak das

Leni NDR to neni 😀 😀 😀

mandarinka
13. kvě 2009

já jenom abys nás při oplodňování nerušila 😀

lenkacar
13. kvě 2009

ne jo? lžičky z ndr nebudou hm tak nic,ty jo kdybych to věděla tak taky jezdim přes Prahu do těch Budějc 😀

meduna
autor
13. kvě 2009

jezis ,co tam s tom H budes delat 😀 😀 😀 😀

mandarinka
13. kvě 2009

Praha je Praha dámy...... 😎

lenkacar
13. kvě 2009

mandar potřebuje na kvalitní sex klid

meduna
autor
13. kvě 2009

tak to by tam byl frmol na ty dalnici 😀 😀 😀 to ja bych jezdila jak diva 😀 😀 lzicky nejay sezenu 😀

lenkacar
13. kvě 2009

už se těšim jak mě zase budou tahat za čípek 😝

mandarinka
13. kvě 2009

právě, žádný courání a rušení telefonátama

lenkacar
13. kvě 2009

mě to bude doufám dělat primář Špička ,takže dámy já budu mít špičkový sex

meduna
autor
13. kvě 2009

ne ja budu poslusne cekat a pak az zavolam,stejne jsem zvedava co mi rekne,hlavne na sumicku kterou vybali 😕

mandarinka
13. kvě 2009

ad lžičky - v prosinci jsem byla na operaci zad a na pokoji tam se mnou ležela holčina po té samé operaci. Bylo fakt těsně před vánocema (já šla domů 24. 🙂 ) no a volal jí expřítel, že neví kde by koupil lžičky, že by je chtěl dát matce k vánocům. Oba byli odněkud od Chebu, ona mu teda vysvětlovala, kde je koupí a on jí na to asi po 5 minutách povídá, jestli by mu je nemohla koupit, až půjde z nemocnice. A ona mu na to povídá, že to asi nevyjde, páč pojede domů sanitkou a on že to neva, ať řekne řidič, že jí tam určo zastaví 😝 😀

lenkacar
13. kvě 2009

aby to s tebou neřízlo

meduna
autor
13. kvě 2009

to Spicka ti udela transfer a poradne 😀 😀

lenkacar
13. kvě 2009

taky dobrej čípek ..vyloženě na pěst

mandarinka
13. kvě 2009

leni závidím, špičkovej sex, to musí určo vyjít 😉

lenkacar
13. kvě 2009

no minule tam nebyl a ted teda doufám že bude

meduna
autor
13. kvě 2009

no tak ex byl dobrej debil,si jako myslel,ze sanitak ji zastavi na pozadani,ona si vybehne jak lanka zanakupuje si a pak hura se lzickama k ex,tam ji taky urco sanitak zaveze,pocka az popijou kavicku a pak pekne domu 😀 😀 😀

mandarinka
13. kvě 2009

hele bolí to ET? A musím mít plnej močák?

meduna
autor
13. kvě 2009

ne neboli a vycurej se pred tim,protoze pak 20 min lezis a co kdybys potrebovala curat

mandarinka
13. kvě 2009

no hlavně, já tou sanitkou jela domů taky a to jsem plzeňská a ležela jsem v Plzni, po tý operaci nesmíš skoro sedět, ohýbat se nesmíš víc jak 3 měsíce a vlastně prvních 7 týdnů po operaci se skoro jen leží.....

meduna
autor
13. kvě 2009

to muselo byt hrozny 😢 a z ceho se to vlastne udela

mandarinka
13. kvě 2009

vyhřezlá plotýnka - medu Ty jsi docela dobrej adept 🙂