IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no my jsme s Romanem stejný citlivky 😀 😀
😀 Ale taky mám kámoše co je horší jak holka. 😀
Ale ten je teplej no. 😅
dneska jsem upekla takovou dobrou bábovku,ale byla jsem tak hladová a nedočkavá počkat až trochu vychladne a půjde vyklopit,že jsem jí tak rvala ven,až jsem jí přetrhla 😠 a zjistila jsem,že nemám ale fakt nemám žaludek,ta půlka co zůstala ve formě,tak prase jsem jí sežrala.je po reklamě,jdu čumět
Medu tak takhle jsem se jednou napálila já a to že jsem sežrala buchtu ještě teplou a tak mě bolelo břicho,že už jsem to vícekrát neudělala. 😀
Ale když jsme u toho prasení tak jsem snědla 9 knedlíků k večeři se suproš segedýnem co jsem dělala. 😀
No konečně vypadli oranžáci. 😝 Jdu se natáhnout k telce. Dnes tady straším celý den u PC. 😝
Dobrou holky. 😉
na tyhle dojáky vůbec nekoukám a na manželky bych čučela ráda ,ale dávaj to zmetci tak dlouho ... 🙄 medu v kolbeně je cosi na auta ,já už nevim ..vladís tady zase probírá vánoce ,že nebudou peníze a tak jsem nad tim začla uvažovat ,ted jsem si poslala na kooperativu žádost a prostě koukám kam se vrtnout a tim ,že jsme v posraným městečku tak s tou prací to je na hovno ..musim si rozmyslet jestli si po novým roce pošlu žádost o večerní studium ,sice jsem tady nechtěla ,ale to by vladís nic neřikal ,když je zadara jen učebnice platit,ted jen řiká a co ta práce ..mě už z toho jednou šmejkne ..
medu asi bys mi dávala lekce sprechtění 😀 😀 😀 😀 ,bycvh tio do ip napsala úkol a ty bys mi napsala vo co tam gou 😀 😀 😀 😀 jako jazyky ,ty mi jdou tak leda do krku 😀 😀 😀 a už to taky neni co bejvalo 😝
tak mizim chrápat ,to zas budou príma sny .. 😝 😝 😝 😝
Leni vim jak Ti je.Je to strašný pocit. Akort jestli jako já nemáš nic jak se říká "na prdeli" jako sicher pro tyhle případy. Naštěstí u nás Vánoce neřešíme. Přes zimu Karel maká 15-16 hodin k tomu přes hodinu dojíždí od pondělí do neděle,takže na nějaký juchání není chut.Max dáme večeři..někdy o půlnoci a jde se spát. Jestli vůbec bude tady a nevýjde mu to zrovna na ten týden co odjíždí pryč. Dárek jsme si dali už ted tak to neřešíme. Ale stejně je to pruda.Já mu musím pořád říkat každou chvilku o každé prd.Sice nikam nechodím a kupuju jen jídlo, ale stejně mi to sere. 😝
jo Leni dám ti lekci,když budeš potřebovat 😉 Vánoce nemám ráda,od tý doby co vím,že nechodí Ježíšek 😢 No jo,ale dodržuju je,holky jdu spát,zítra ahoj
Ahojda,
ja vanoce taky nemusim...jsem tady stejne sama,takze nejak to neresim a darky si nedavame,protoze si je davame pres rok porad,takze jediny na co se tesim je,ze si dam salatek s klobaskou... 😀 😀
a na dojacky nekoukam,protoze bulim taky a manzel se me pak hrozne smeje 😀
čusík holčičky moje ,tak včera se řešil ježíšek že budem po ježichu na suchu..takže dárky nebudou i tak se mamce musí něco dát a jídlo a tak ..no paráda ..jo a byla jsem ráno v kolbence dát přihlášku a životopis ,prej berou .. a já nevim jestli to chci jsme k tomu donucená ,chci si udělat kurz ,po novým roce dát přihlášku a pak jít makat a ne vše obráceně ..dopr ..
asi jsem dneska v depresi 😕 😕 😕 😕
lenkar ty a v depresi 😎 to snad ne,takova vesela kopa jsi 😅
to jo já jsem uzlík nervů je vidět že mě neznáš 😉
no to te neznam 😉 ale nepripadas me,ze by jsi byla uzlik nervu...... 😉
Ahoj ženy,
já Vánoce slavila jakože slavila pouze když jsem ještě byla s našima. Mám malou ségru tak to bylo hezký díky ní.Ale už 3 Vánoce jsem neslavila.Raději jsem šla vždy do práce. 😝
Leni víš co,můžeš nastoupit abys měla nějaké kačky,ale hledat můžeš dál. 3 měsíce co je zkušebka můžeš odejít na minutu.Tak si s tím nedělej hlavu.
ahojda, jo leni automobilovej prumysl ted frčí 😀
nadi modrejm fandím už od začatku 😵
Dadu jojo taky to tak vidím. A nebo možná Robert. Bude to už napínavý. Ale červenejm to teda nepřeju moc. 😨 Bude to na sto pro boj modrý a šedivý. Protože se spolu kamarádí tak je jasný,že se neoznačí.A nebo to už pak bude strategie.
tak jsem si zas trošku poležela 😅 akorat se mi přestava líbit, jak to v tom baraku zařizujou, barvy nic moc, ta šeda mi připada divna, a ty světla jsou šíleny, jediny vypínače a zasuvky se mi líbej
Dadu no ono je to tím,že to vybírá vždy nějaký jiný pár. Tudíž to není zcelené jak má každý jiný vkus. To jim trochu nedošlo asi v produkci. 😝 Mě se jako celkově nelíbí ten barák. Uvidíme až bude komplet,ale nevím no. Jako mít ho tak joo no pobydlela bych si v něm,ale kdybych si měla vybrat tak takhle vypadat nebude. 😝
no bude to pěkna slatanina 😀
Si kuř. 😝
😀 jo 😀
Čau ženy,
tak si představte copak na mě dnes vykouklo v práci z koše 😲 😲 😲 umělá 3,14ča!!!!!to byl ale hnus velebnosti,nějakej dobytek si tam udělal dobře a vrhnul ji pak do koše 😝 😝 😝 ale maj to teda vymakaný,no ale asi to nebylo ono,když jí vojel a odhodil 😀 😀 😀 co najdu příště?nafukovačku?
😀 😀 😀 😀 😀 no to vyhodil jo? 😀 😀
jo debil,napral jí do koše 😀 😀 😀 ty vole ten letěl rychle z ruky a ta co dělala se mnou se málem pochcala smíchy
no ja si ted taky malem cvrkla do pradla 😀 😀 nooo a prachy tam nikdo nevyhodí vid 😅
idiot,zaskotačil si tam s ní a pak jde pilotovat letadlo 😀 😀 to je sebranka v těch letadlech,Lenka měla letušku s holubem u nosu a já pilota co píchal umělou,nechutnou 3,14ču

Hehe Meduš to máš fajn.Mě furt do toho Karel krafe. Ale když to je dojemný i pro něj tak mi nadává,že něco říkám. 😀