IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no já když Kunde slyšela poprvé,tak jsem myslela,že nadávaj 😀
😀 😀 😀 😀 já to teda slyšim prvně 😀 😀 😀
dobrá je zkratka pro C und A-cunda
no to jsem cela ja........takze si tady taky delam trapasky.....ale jinak jsem v poho.......
to by asi učitelka tohle nezvládla vysvětlit a proto to vynechala
medu ty budeš dobrá učitelka něminy 😀 😀 😀
no to kunde to bylo taky dobry....kdyz manzel neco rikal nekomu a ted porad kunde a kunde......tak jsem mu pak rekla,proc mu nadaval a on,ze to je zakaznik 😀 😀 no proste se porad ucime 😀 😀 ale potrebovla bych jiny mozek 😀
tak mizím na chvilku,čau 😉
medu paa.......
vyloženě jste mě holky pobavily ...ale ani vám to nijak nezávidim .. 😝
tak jdu zase pověsit další prádlo ..nevim kdo ty hory pak bude žehlit .. 😝 😝 😝
leni to ja se tu bavim porad.......proto,kdyz jdu sama,tak mam sluchatka v usich a nic neslysim a je to nejlepsi 😀
holky prosim vas je tu nekdo komu test ukazal / a nakonec byla tehu?jsem 11 den po ET test bohuzel / myslite ze je jeste nejaka nadeje ze bych mohla byt tehu?? 😒
janina-me to teda neukazalo........ 😉
holky loucim se musime jit at to mame zkaknute.....tak vecer pa
teda, vy jste se nějak rozjely 😀 ale teď už tu určitě nikdo není - neníliž pravda? 😅
ahoj liptonek nejsi tu sama cekam jestly nekdo pisne a zatim nikdo 😕
ahoj jani. já bych ještě naději neztrácela. V Caru mi rekli, že mám testit až 14. den, že předtím to nemá cenu. Samozřejmě jsem nevydržela a začla už dřív. Druhá čárka se začala objevovat až tak okolo toho 10.dne. Takže ještě není nic ztraceno 😉
ja vim ze joo prave ta netrpelivost moje ale ja sem dneska 11 den po ET tak si myslim ze by uz mohlo neco byt vydet noo ale test jsem nedelala z rani moci tak jestly to nebila chyba..a jinak ohromna gratulace 😀 😀 to byl tvuj prvni pokus??
no vidiš, takže ještě dva dny vydrž....a zkus to ráno z první moče 😉 držim pěsti, at se objeví!!! A moc děkujuu !! 🙂 Jojo, byl to úplně první pokus a hned jsou z toho dvojčátka 🙂
Liptonku 🙂
Jani vydrž fakt.Nebo Ti naplácám.A sním Ti za trest všechno cukroví. 😀
nadenko 😀 😀 😀 klidne ja az pojedu do liberce a jestly prijdes ke gennetu tak ti dovezu mnamky 😀 jeste ze vas tu maam
Jani jee dovezla bys ju? 😝 No to já neodmítnu domácí. 😀
Ahoj nadi, tak jak je, mamino? 🙂
¨jééé jani, ty taky chodíš do gennetu? 🙂
tak jsem zpět,ještě dvě hoďky a jsu so práce,venku chčije to je hrůza 😠 😠 byli jsme se podívat na jeden byt,no hnus fialovej 😝 😝
Jani ahoj,ještě čekej,je to brzy
ahoj Lip 🙂
nadenko dovezu ti.... liptonku ano taky do gennetu asi mate holky pravdu nekomu se to ukazuje bohuzel dyl medu awojky jeste vydrzim v pondeli stejne krev bude rozhodujici
jo,jen počkej a pak uvidíš 😵 kolik jich máš zavedených?
jů Jani a ty jsi už pekla?
medu mam dve zavedeny a uz mam napeceno teprve 5 druhu jeste budu pict vis ja sem mohla mit normos deti ale dr..mi udelal sterilku tak jsem musela na IVF jinak sem se oprela o slypy a uz sem v tom litala 😀 😀 proste sem udelala chybu noo a tet se stresuju stim jestly se drzej mimisci

😀 😀 😀 čoko dobrý tah