IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
a Karlik se koupe rád 😕
😀 to nebylo domluveny 😀
to mě čekaj věci asi 😕
😀 ani ne ale ma smulu 😀
😀 😀 😀 😀 ale vypadalo to tak 😀
ty vole já to už u nás vidím,já budu ta zlá a Roman ten hodnej,to bude jeho holčička
😀 jsme napojeny po dlouhy době 😵
ja vždycky karla vykoupu a dadouš ho vyfenuje a vyčeše
Holky taky padám, za chvíli přifrčí kamarádka na drby. Tak pa
aaa,tak to si musí přečíst Roman,aby věděl jak se má chovat 😀 😀 no napojený jsme a já musím jít do pr 😖
Kobli ahoj a pěkně si podrb 🙂
Můj Karel se taky koupe rád. 😀 😀
Holky já snad ani nemám fotku co jsem kudrnáč.Nosím to věčně ulíznutý v culíku. 😕
Teda tu opravdu chvilku nebejt,tak pak ma problem vas docist.......ufffffff........
koblizku vitej mezi nama co nepribiraji 😀 😀 ja zatim hubnu a pri tom zeru vse......ale nejdou me kila nahoru..i kdyz si myslim,ze to vse prijde casem.....ale doky me taky nadava 😀 😀
leni-co Vladis na smazak a dopisek.......urco byl moc rad...... 😉
tak ja jdu smer vana a pak smer gaucink 😀
koukám, že to beru za vás.....já už mám nahoře 7 kg 😒
Jo Lip,ale ty máš dvě 😉 Kobli,zrovna jsem se dostala na album jedné holky a ta měla v 31týdnu pupík,no pupík,pupíčíneček,tak klid jo
čoko smažák dobrý ..2krát obalenej a k dopisu přibyl jeden důležitější ..imuno..nejsem v pořádku 😝 😝 😝
celý odpolko jsem si psala s ruskou ..na youtube .. 😝 ona mě rusky a já jí česky s ruským významem ..nemám azbuku ,prej to chápe 😀 😀 😀
vladís myslí nejít do artu ale na gyndu pro léky
Leni a ty mu liebesbrifuješ každý den?
kuwa jsem nasratá,umylo se mi nádobí a nějak mi zůstává voda v myčce,co to zas bude?Minulý týden bouchla mikrovlnka,tak se určo musí zesrat víc věcí najednou žejo 😠
Medu taky mam od min tydne v prd... mikrovelu. 😝
Dobrou zenky. 🙂
Dobrou holky,zítra nevím jestli nakouknu,protože nevím v kolik dorazíme domu ale bude to kolem půlnoci a tak půjdu hned do pelechu,jelikož jdu ráno makat 😝 tak ve čtvrtek se na vás budu těšit 😉 😉
čus jsem dopapkala jogurtes a čekám až bude mít pan mudr čas na mě na drátě v caru ..chci se domluvit na nějakém postupu ..mě po tom prednisonu bylo zle jak psovi ..ty volís a kdyby mi vzali tak budu ko celou zkušebku .. 😝
Ahojda,
leni tak smazak dobry...... 😀 no a to imuno to me je lito......
medu-dobre porid v CR.....
ja jsme ted posnidala taky a jdu zkouknout ULICI 😀
ahoj holčičky, jsem dneska vstala prdelkou nahoru 😅
dadu takže dobrý? 😕 prdelka hore je dobrá ne? čoko já jsem ráda ,že něco našli .. 😉
😀 leni ted už dobry, ale rano jsem byla protivna sama sobě 😝
medu se tuším ptala na gumičkový sex ,no takže raději asi žádnej ...ta guma mě pálí ,tak si myslim ,že to bude masturbation... 😀 😀 😀 ona by se nakonec nějaký gumová pipka pro toho vladíse hodila .. 😀 😀 😀
já jsem dneska totálně vymaštěná,nevim co vařit ,když nevim v kolik půjdu hovořit ..o nové práci a to se musim našlechtit a to mi má přijít kámoška .. 🙄
ty jdeš pohovořit o nove praci? kam?

tak holky,mějte se tady pěkně,jdu do práce,až dorazím ještě na vás juknu