IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

•
13. kvě 2009neboj mandy bude to OK 😉 tety tady držej palce x-)
0
Já vím mandy, to bude pro mě utrpení. Jsem zvyklá mít u postele pití a pít v průběhu celé noci. To bude něco.
Kobli a pro mě zase bylo hrozný pít, takže jsem byla ráda že mám důvod, že nemusím 😃
Tiramisu - na to ji musíš určitě nalákat. To miluju, ale neumím to. Teda nikdy jsem to nědělala, ale ani nevím jak.
takže potřebujete
2 šlehačky
2 kelínky mascarpone
trochu moučkového cukru
cukrářské piškoty
silné kafe, trochu alkoholu (rum, amareto....)
kakao
uvařít silné kafe a nechat vychladnout, přidat alkohol. Každý piškot se namočí v kafi a dá se do nějakého pekáčku, misky.... poklademe celé dno, na to krém,na to opět piškoty namočené v tom kafi a na to opět krém. Krém posypat kakaem (normálně hořký kakao)
krém:
rozmíchám mascarpone s cukrem a zamíchám do ušlehané šlehačky.
2 šlehačky
2 kelínky mascarpone
trochu moučkového cukru
cukrářské piškoty
silné kafe, trochu alkoholu (rum, amareto....)
kakao
uvařít silné kafe a nechat vychladnout, přidat alkohol. Každý piškot se namočí v kafi a dá se do nějakého pekáčku, misky.... poklademe celé dno, na to krém,na to opět piškoty namočené v tom kafi a na to opět krém. Krém posypat kakaem (normálně hořký kakao)
krém:
rozmíchám mascarpone s cukrem a zamíchám do ušlehané šlehačky.
někdo místo toho mascarpone dává obyčejné neslané pomazánkové máslo nebo třeba lučinu, protože to mascarpone je docela drahý. Ale já to dělám jen občas, tak to dělám jak se má 😉
ty cukrářský piškoty jsou takový ty dlouhý....ne klasickej kulatej piškot 😉 pro holky v ČR - maj je třeba v Tescu nebo v Penny
Začni psát odpověď...

Odešli