IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
jo, když jsem se rozváděla tak hulákala, jaká jsem hnusná, a za rok se rozvedla taky
to je jasný že jsem ráda ,ale když s nim chci vycházet musim hrát a mluvit podle jeho notiček
holky nevi co to je,vypada to spis na moravu jizni,jako od brna.Ale on je ze severni moravy,tam mluvej tak srandove,no proste kratkej zobak,vsechno tak utinaj na konci a me se tlemili jak blazni,kdyz slyseli jak mluvim ja,ze prej vsechno natahuju jak prazsky pepici 😀 😀 😀
hele holky a můj brácha má 33let a kdoví jestli on někdy bude mít děcko takže ...měli by včeci pomlčet
leni hlavně nikdy nevíš, jestli ty děti člověk může mít. já si taky nikdy nemyslela, že půjdu na IVF....a vidíš, já jsem ok a manža ne...
já holky milovala kluka právě z těch Darkoviček ,no prostě jsem se s ním rozešla a mám manžu,měl lepší povahu ,ikdyž ta jiskra co tam tady neni ..no je to smutný pro mě ..a manža je od Krnova,ale mluvěj jinak
jo a dupa je zadek,ze zacatku furt mluvil a rikal,ze je to v dupe a ja dumala kde to asi je
Darkovicky to je na Prajske a tam mluvej tak divne,tad jsem se ptala Romana,jeho tata by vedel co to je to slovo on pochazi z Prajske

mandar můj brácha by nikdy nešel na IVF,takže neporozumí nikdy a hlavně přijde a mluví jen o svých zájmech a jen on má to nej a nej