icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

lenkacar
12. led 2010

prd slušná ,jsi jenom těhotná 😀 😀 😀 😀 a já ne ,takže ještě můžu řádit 😝 😝 😝

nadis.h
12. led 2010

Kdepak já jsem byla slušná už i jako netěhotná. Po těch ostudách všech...Mi to vyléčilo. 😀

coko.joko
12. led 2010

Dobre ranko,
teda leni.....ta uca super.....se tu smeju..... 😀
nadi,ty jsi slusna uz od mala 😀
jinak mas pravdu leni,ze vse uz neni jak bylo driv ne jenom barva na hlavu 😉 a ten kun blbne jako prase.
dadousku,tak super,ze se ti to libilo a dadousek prezil.........

coko.joko
12. led 2010

Kdepak jste vsechny dneska?..........................

nadis.h
12. led 2010

Jáý "pracuju"... 😅
Zasekla jsem se na Aukru na kočárkách... 😀

coko.joko
12. led 2010

nadis ty makas.......teda.....no ja jsme ted koukala taky na kocarky a docela dobry.....v HK je obchod a kdyz ho maji skladem,tak ti ho hned daji,tak koukam a premyslim,ze asi nejaky koupime ted v unoru a rovnou ho odvezem sem.....

nadis.h
12. led 2010

To můžete.Aspon to budete mít z krku.

coko.joko
12. led 2010

jo,to muzem,ale jde o to aby ten co si vyberu,byl skladem 😀 jinak bych musela vzit ty co budou mit.....a jaky se ti libi na aukru..........

nadis.h
12. led 2010

Já na Aukru objevila prodejce co má nějaký neznámý kočárky přímo z fabriky...A je to až podezřele laciný..Třeba za 5500 a autosedačka zdarma k tmou. Ale má krásné kombinace barevné.

coko.joko
12. led 2010

np to je levny,ale aby to nebyla nejaka bouda...kamoska si takhle objednala hracky pro deti a zaplatila a nic ji neprislo a ta zenska uz neexistuje...... 😉 tak bacha na to......

nadis.h
12. led 2010

To je velká firma. A mají tam i názory od jiných ženských co od něj nakupovali.Tak toho bych sd nebála.Spíš toho aby to nebyla nějaká shitka.

coko.joko
12. led 2010

no,tak to poradne over a prover,ale je to krasna cena.....ja jak jsem ted koukala,tak kocik stoji okolo 10tisic a min se nedostanu,ani kdybych chtela......a kdyz si budu muset nedejboze koupit tady tak je to o hodne vic.....

nadis.h
12. led 2010

právě až mě ta cena zaráží.Ale je to prý laciné proto že to má přímo z fabriky a nejde to do obchodů...No nevím.Musím pokoukat jestli jsou někde na ně recenze..

coko.joko
12. led 2010

ale kdyz jeto primo z fabriky,tak snad to neni podvod a jdi do toho....okoukni recenze a ja bych dotoho taky sla....

coko.joko
12. led 2010

ten je pekny......a maji i hodne barev.....by se me taky libil...... 😉 fakt hezky......
jdu si pripravit testa na odpolko,at nemam pak moc prace........se me teda nechce,ale musim......
Vrata chce na zitra na zimak....listove satecky s vanil.kremem,roladu a venecky 😀 tak si jdu chvilku hrat....

nadis.h
12. led 2010

Jejda to bych si taky dala věnečky. 😀

dadous
12. led 2010

ahojda, ja chci taky věnečky 😅 ten vrata se ma 😅
nadi opatrně s těma levnejma kočarama 😵

nadis.h
12. led 2010

Ahoj Daduš,

já nemám věnečky,ale jedu zdárně dneska! 6 loupáku,4rohlíky s kravkou veselou,puding a ted do sebe tlačím poslední kousek pizzy.. 😀

dadous
12. led 2010

😀 taky dobry 😀 ja včera zbodla puding, a musela jsem sníst ještě jeden, pže ten jeden byl malo 😀

nadis.h
12. led 2010

😀 Jsem hrozná.Dneska mi fakt cvhutná poprvé za celé těhu že se nemusím nutit do toho abych vůbec spolkla sousto. 😀

dadous
12. led 2010

to je dobře , tak jen si dej, ale zas to nepřežen 😀

nadis.h
12. led 2010

No tou pizzou doufánm končím. Volala jsem i na krev z NT a je to v pořádku. Tak o další problém méně. 🙂

dadous
12. led 2010

super, to se vždycky uleví vid? 😵

nadis.h
12. led 2010

Dadu strašně moc. Já jsem vždycky v pohodě,ale pak znejistim tu poslední chvilku než se to mám dozvědět jak něco dopadlo. Jen sestřička mě "potěšila" a říká:Ještě nemáme vyhráno.Ještě tripply aby vyšly dobře. 😝 😀 To bylo fajn od ní. 😀

dadous
12. led 2010

hele když vyšly dobře tyhle tak to bude ok, ale je fakt že když si mam volat, tak by se ve mě krve nedořezaly 😵 a když jsem si volala kvuli embroušum tak to byl normalka infarktovej stav 😀

nadis.h
12. led 2010

Tak to Ti řeknu že kvůli embroušům se mi volalo mnohem hůř než teď.Jako ted mám taky strach,ale když jsem volala na emb tak to jsem měla knedlík v krku,zakoktávala se a jednou mi vypadl telefon na zem a celý se rozložil... 😀

dadous
12. led 2010

😀 no jo ale zvladly jsme to 😵

nadis.h
12. led 2010

Páč jsme holky šikovný! 🙂
Jedna holka z Gennetu když si volala tak volá na recepci a jak byla nervozní tak říká na recepci: Dobrý den,můžete mi dát prosím k telefonu moje vajíčka. 😀 😀

dadous
12. led 2010

😀 no a my když jsme volaly kvuli spermiogramu, tak když dr řekl že tam je 5 živych spermii, tak jsem normalka pustila telefon a řvala jak kravka, a dr pořad mluvil 😀