IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
oni to asi delaji vsude jinak.......... 😀
medu hoj,
hlinu vzdyt ta nevoni...nebo jo? 😀
Ono asi coko jak kde. Porodnice od porodnice to má jinak. Já bych na to nespoléhala.
to mate super, takže kabelka to jistí 😀 no nam to včera taky ještě upřesnila, takže ja potahnu jen balík plín, kadutky a vložky do podprdy, jo a ještě si teda koupím ty separačky 😵
Ahoj medunko, jo hlína náhodou voní - když se zaleje.
ahoj medu, hlína jo, takže ty pujdeš do rakve a pod zem 😅 ja teda chci spalit 😀
jo Coko voní 😵 a pak jsem uchylná taky,když jsou na jaře nové lístečky 😵 😵 😵 utrhnu je rožmoulám a taky čuchánkuju 😅
Holky jdu natáhnout pupíček, už se jí to nelíbí. Mějte hezký večer. Pa pa
fuj,do penálu nechci,sice bych si mohla čuchat,ale zase ty nervy z toho,že je to tam tak úzký 😀
kobli tak zejtra dobře pořidte 😵
😀 no medu to už ti pak bude stejně šumak, duležita je ta vune hlíny 😀
tak v práci končím,dneska jsem volala dokovi a napíše mi to,že to nesmím dělat
nekecej to je dobře ne? a co dal? neschopenka nebo pracak?
medu ty fetaku a kdo je vetsi... 😀 😀 hlinu,listecky......jeste,ze mas kousek park to se ti to fetuje 😀
ne,já mám paniku z penálu,už jsem říkala R,že až zaklepu,tak spálit a rozprášit pod lípu,to je můj strom 😵
medu tak super...budes mit klid od te driny......... 😉
no Coko,to si zažmoulám zase na jaře 😀 😀 😀 a hlíny je tam v parku taky tři prdele,tak můžu zasunout po žmoulačce i rypák 😀 😀
dadoušku,no půjdu na pracák.Romn dnes volal do firmy a tak mu řekla,žeto musím mít od doka a pak,že dáme výpověď dohodou.No a dok teď říkal,že to jde hned napsat a ve čtvrtek si to mám vyzvednout,tak asi do konce měsíce budu ještě bouchat
medu uz te vidim jak lezes po parku a rypes a trhas listky 😀 😀
tak do konce mesice a pak na pracak.....a tady je dobre placeny ne?lip nez v CR.....
no ale pak už budeš mít klid 😵
to si krasně odpočineš a pak to IVF pujde samo 😵 😵 ježiš ja se tak těším 😵
holky to je děs, příští tyden začínam osmy měsíc 😅
ne nedostanu moc,protože nevydělávám moc 😝 z toho,že bych si nějak moc odpočinula strach nemám,ty mě doma jen tak sedět nenechaj 😝 se musíš sakra ohánět a dokládat,kolik jsi poslala životopisů za týden 😝
Dadoušku,kéž by,ale kde vzít tolik peněz?
Medu super.Myslela jsem si to teda správně.Tady to tak funguje taky. 🙂 Jupí budeš mít klid! Ono bůh ví jestli to že to u vás nejde nemá s těma zádama co dočinění!!!
dad,to jo utika to vid 😉 osmej mesic a ja mam 5 mesic....... 😀
to víš že jo nadi, takova dřina, to se pak nedivím že se mimi neudrží 😠
Dadoušku to to letí a pamatuješ ,jak jsme se viděly,to jsi neměla ještě pupíček 😕
medu ja myslela,ze bydlis jen ty a Roman a tam bydli jeste nekdo s vama...... 😉 ale urco je to lepsi nez v CR na pracaku
no jo medu ted se uvidíme až s mímem 😵
je holky vy jste se potkaly uz......ja myslela,ze se znate jen pres net tady a vy uz byly na sraziku......
medu ted to klapne...v

ahoj feťačky 😀 😀 tak už vím co které voní 😀 😀 já čuchám ráda hlínu 😕